- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Arkadaşım o zaman niye söylediklerimize inanmak istemiyorsun?Erkek değilim yemin ederim
Kontrol edemediği için böyle davranır mi seven bir indan ben bekarim sende bekarsin dediBir insan ya cinselliğe açtır ve cinsel dürtülerini kontrol edemediğinden böyle davranır ya da seninle ciddi düşünmüyordur. Sana değer verse her yerde her an cinsellik yaşamak istemez. Senin istememene saygi duyar.
Her iki durumda rahatsiz edici ve aşağilayıcıdır. Seçim senin.
Kasinirsan kasirlar ne ben mi diyorum yap
Keske öyle olsaydin da su konular hayal urunu olsaydiErkek değilim yemin ederim
nerden aklınıza geldi bravo valla :)DüşüneyimBuldum Kandırmak için
Karalamiyorum gerçekten böyle istiyor tanımadığım insanlara niye karaliyimKendini haklı çıkarmak için çocuğu farklı farklı türlerde karalıyor acaba dediğin gibi mi kaçıncı konu bu böyle? Uyduruk resmen
Arkadaşım o zaman niye söylediklerimize inanmak istemiyorsun?
Adam sapık sapık.
SAPIK.
SA PIK.
S A P I K!
Kasinirsan diyorsun benmi çocuğa yap diyorumneyi yap mı diyorsun sen?
Zor oldu ama başardımnerden aklınıza geldi bravo valla :)
sen yap demiyorsun ama yapması için tekrar tekrar fırsat veriyorsun. bunca şeye rağmen hala bu adamı düşünüyo olman bile tuhafKasinirsan kasirlar ne ben mi diyorum yap
Böyle bir adamdan uzaklaşmayı algılayacak yetiye sahip değilsen,kaşırlar canım.Kasinirsan kasirlar ne ben mi diyorum yap
Haklısın..Olabilir ama ya adını koyunca duzelirse
önce çocuğu karalıyor, sonra savunuyor mal olduk hep beraberKendini haklı çıkarmak için çocuğu farklı farklı türlerde karalıyor acaba dediğin gibi mi kaçıncı konu bu böyle? Uyduruk resmen
Kasinirsan diyorsun benmi çocuğa yap diyorum
Evde çok kaldıysa oksijen gitmiyor beyneönce çocuğu karalıyor, sonra savunuyor mal olduk hep beraber
Hayir ya memleket konusunda savundum bu konuda savunmuyorumönce çocuğu karalıyor, sonra savunuyor mal olduk hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?