- 17 Ağustos 2011
- 25.440
- 161.240
- 798
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Ya ne evi ,ne istemesi saçmalama.İyi de gerçekten evime gelmek istese istemek icin o zaman da mi kandirmis olur ya da yapmasa
Yoo memleket konusunda da savunmadinHayir ya memleket konusunda savundum bu konuda savunmuyorum
Kadınlar nereye kadar izin verir derdi bu. Farklı yerlerden yaklaşarak anlamaya çalıştığı şey bu. Çünkü erkek.önce çocuğu karalıyor, sonra savunuyor mal olduk hep beraber
Hayir ya memleket konusunda savundum bu konuda savunmuyorum
Tövbeestağfirullah. O zaman bütün bekarlar sırf bekar oldukları için her yerde sevişsin.Kontrol edemediği için böyle davranır mi seven bir indan ben bekarim sende bekarsin dedi
Bütün forumu sinir hastası edip sakin olmamızı salık vermenden de anlıyoruz ki... anormal olan sensin. Bence evleninSakin olpeki gerçekten ciddi olduğumu kanitlicam yapmicam derse napicam
erkek olma ihtimali var... çünkü sadece bir erkek beyni bir cümleyi bu kadar yanlış anlayabilirBayanim. Anlamadim suan. Çocuğa mi hak verdin
Sürekli dikkat edin ortaya bir cümle ile kadınları çekip, sonra kişisel sorulara girip, karşı tarafı soruyor. Konuşarak taktik öğrenecek has.am. Kadına kıza taktik yapacak. Erkek bence.erkek olma ihtimali var... çünkü sadece bir erkek beyni bir cümleyi bu kadar yanlış anlayabilir
Saldiray bile daha karizmatikBisey merak ediyorum.
Sevgilinizin babasının-dayisinin falan adı saldiray mi??
Eki Görüntüle 2613136 Eki Görüntüle 2613137 Eki Görüntüle 2613138
8 aylik bir ilişkim vardi bitti. Bu süre içinde 2-3 kere ayrildik. Birinci ayrilma sebebim sevgilim sürekli beni eve çağırıyordu bulusmalarda yaklaşmaya çalışıyordu.telefonda sevismek istediğini söylüyordu. Disarda rahat sarılamiyorum deyip hep sakin yerde bulusmak istiyordu. Avm ye falan gitsek bile sonradan hep sakin yer istiyordu. Digeri ilgiiszdi falaj ben ayrıldım. Sonra barismak istemedim engelledim isyerime kadar geldi saatlerce bekledi konusmak icin haklisin anladim seni vs. Barıştık eskiye oranla düzelmisti ama ara ara yine mesajda konuyu cinsellige getirmeye çalışıyordu. Sizce söz verdiği halde neden bunu yapıyor? Bunlar olmadan olmuyor diyordu ama surekli istemesi itici geliyordu artik. En sonda memleketine tasindi ayrildik. Simdi gelince benimle beraber olmak istiyor tekrardan. Adini koyalim falan dedi. Sizce ne yapmalıyım? Psikoljim bozuldu düşünmekten. Gerçekten düzeldigini anlamak icin ne yapmam lazım.
ve dünyanın sonuna kadar devam ediyor...konu açıyosun banlanıyorsun gidiyorsun geri geliyorsun konu açıyorsun banlanıyorsun gidiyorsun geri geliyorsun konu açıy...
Dünyada tek kendisi kaldığında bile konu açıp banlanmaya devam etme potansiyeli var bence.ve dünyanın sonuna kadar devam ediyor...
Konu sahibi daha sapık geldi banaArkadaşım o zaman niye söylediklerimize inanmak istemiyorsun?
Adam sapık sapık.
SAPIK.
SA PIK.
S A P I K!
Ben gelene kadar gıtmıs be aslı tühhsenin konuların birbiriyle bağlantılı değil.konuların da cevapların da birbirinin aynısı.sen bizi delirtmek mi istiyosun.aynı konuları açıp açıp durma, sana verilen cevapları yaz bi kağıda oku oku dur.benneyanginlargordum uzaylı konusu yüzünden kendi konusu güme gidince yenisini açmış glb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?