• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

Anan baban gitsin. Kardeşin gitsin. Sen gitmek zorunda değilsin ki. Gerçi kendisini korumaya çalışmayanlara biz ne diye konuşuyoruz ki bilmem. 🤷‍♀️
Onlar yüzünden daha çok yayılıyor da o yüzden uğraşıyoruz işte. Sadece kendileri etkilense umrumda olmayacak benim de artık 😏

Dun bir doktor arkadasimizi kaybettk hadi biz sağlıkçılar için seçmeseydi cnm bu mesleği diyenler oldu olacak...ama hastane ye. Gidemeyen kanser hastalarının haklaarini. Yada. Korkudan belkide geç teşhis edilen hastalıkların haklarını bakalm nasıl odiceksnz buyrun gezin

Başınız sağolsun, ışıklar içinde uyusun... Seçmeseydi diyenlere bakmayın ben kendi adıma sağlıkçılara minnettarım, herkesin yapabileceği bir alan değildir normal zamanda bile... Kolaylıklar dilerim...

Öyle demeyin, bazılarının canlılığının devamı için halay da çekmesi gerekiyor :)

Boşverin, anlatamazsınız. Artık iş bulaşmasın mücadelesinden çıktı, kurunun yanında yanmayalım mücadelesine döndü. Biz bu kafalar varken daha çok bekleriz bitecek diye.
Ya yazacak çok şey var da neyse deyip susuyoruz işte.
Gerçekten öyle. Hani covid kimseye bulaşsın istemem ama eğer öyle bir imkan olsaydı tüm önlemlerini alıp da dikkat edenlere bulaşmıyor olsaydı ne haliniz varsa görün denirdi, kurunun yanında yaş da yanmazdı.. Ama iş öyle değil işte maalesef çok dikkat edilmesine rağmen bulaşıyor çünkü bireysel tedbirle birlikte diğer beyinlerini kullanamayan insanların da tedbir alması gerekiyor.

Babaniza baba ben esime uymak zorundayim ona gelme diyemem ben kocamla gelirim dersiniz olur biter.
Yani siz yetiskin (hatirladigim.kadariyla da benden buyuksunuz 37-38 yasindasiniz diye tahmin ediyorum) insanlar olarak kendi kararinizi veremiyor musunuz?
Atin topu esinize, kocamla.arami bozamam, ben bilmem beyim bilir diyin cikin isin icinden.
annem aracı huyu hic yok dedim ben nasıl denir sen gelme bide dedigim gibi 1 haftadır esime iste sen kullan arabayı ben gece kullanmam zaten bilmem ne laf yaptın simdi sen gelme biz tutulan arabayla gidicez ya diyorum bırak arabayı biz zaten 1 saat sonra gelicez yok o araba bize tutulmus esim gelmesede olurmus bana 1 lira vermez babam arkamda olsa zatn elli kere bosarım sanki cok bana meraklı babaylmıs gibi durduk yere kavga edicem esimle zaten arabayı vermezse gitmem ayıp denen bisey var ben bu isin sonrasını düsünüyorum hepimiz ön arka nerydese aynı sokak ta oturyoruz eee esim demezmi ayıp ettiniz bana bunu diyerek diyorum ya bana bunu esimin ailesi yapsa ooooo yıkar ortalıgı bidaha görüsmez fırsat bilirdim valla

Dugune giden arkadaslarım covıd19 pozıtıf suan.
Coluk cocuk tüm ev halkı karantına da

valla çocuklar haricinde bilinçli olarak duğun yapan ve duğune katılan kişiler (en yakın akrabalar hariç)bence covid olunca uzulmemeliler. kendim ettim kendim buldum şarkısındaki gibi. nikahın suyu mu çıkmış.
keşke takı törenleri de iban numarasıyla yapılsa.

Başınız sağolsun, ışıklar içinde uyusun... Seçmeseydi diyenlere bakmayın ben kendi adıma sağlıkçılara minnettarım, herkesin yapabileceği bir alan değildir normal zamanda bile... Kolaylıklar dilerim...
Cok tşk ederim sizede güzel sağlıklı dogumlar diliyorum

iyide insanlar servisle işe gidiyo hatta metrobusleee korona var diye iş hayatı durdumu bakın kardesim ögretmen 3 ye kadar okulda esim calısıyo serviste 20 kisi yani mecburen insanlarla dip dibesin maskeni tak kolonyanı yaynında tut tamam yoksa işe calısanlar ne yapsın yanii
Allahını seversen yaa sus gerçekten
böyle mantıksız bi savunma var mı yaa
biri geçimini sağlamak için, evine ekmek götürmek için mecbur metroya otobüse binenle iki göbek atmak için düğüne gidenleri nasıl bir tutuyorsun yaa

Ben de böyle paylaşımları görünce delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Nasıl bir milletiz biz ya. Ben kendi nikahıma hiçbir akrabamı virüsten dolayı davet etmedim. Aradım hepsine bu bu sebepten çağıramıyoruz sağlığınız bizim nikahımız dan daha önemli bizim için dedik. Tek başımıza nikah yaptık sevdiklerimiz hasta olmasın diye. Nasıl bir zihniyet bu ya

valla çocuklar haricinde bilinçli olarak duğun yapan ve duğune katılan kişiler (en yakın akrabalar hariç)bence covid olunca uzulmemeliler. kendim ettim kendim buldum şarkısındaki gibi. nikahın suyu mu çıkmış.
keşke takı törenleri de iban numarasıyla yapılsa.
Dugune gittiklerini fotoda gordum ve aradım, korkmadınız mı yahu dedım.
Maskemızı hıc cıkarmadık dediler, alan kapalı ve kalabalık maske cıkarmamak degıl bunun yolu ınsallah sıkıntı cıkmaz dedım.
En fazla uc gun sonra belki dort yalan olmasın, önce kocası belirti gosterdı sonra pozitif ciktı adam. Sonra arkadasım cıktı.
Adamın durumu kadından daha kotu. Sadece onlar olsa ıyı, Dugunde daha bır kac kısı olmus.
Maske takıyorum diyip normallestırenlere ibret olsun bu da.[/USER][/QUOTE]

Ben de böyle paylaşımları görünce delirmemek için kendimi zor tutuyorum. Nasıl bir milletiz biz ya. Ben kendi nikahıma hiçbir akrabamı virüsten dolayı davet etmedim. Aradım hepsine bu bu sebepten çağıramıyoruz sağlığınız bizim nikahımız dan daha önemli bizim için dedik. Tek başımıza nikah yaptık sevdiklerimiz hasta olmasın diye. Nasıl bir zihniyet bu ya

valla ekmek parası için koştururken bir yandan hem kendini hem çevresini korumaya çalışanlar var, bir de bu ortamda sıradan düğün kaprisleri ile kendine dert yaratanlar.
bu kafa ile zaten corona'dan sıyrılmak, sıyrılmayı geçtim vaka sayısını azaltmak mümkün değil.

Onlar yüzünden daha çok yayılıyor da o yüzden uğraşıyoruz işte. Sadece kendileri etkilense umrumda olmayacak benim de artık 😏
Geçen ay bulunduğim ilçede 35 kişi karantinaya alnmştı bir düğünde.. 😒

sonraki konu başlığı: arkadaşlar kovid olmuşum sizce birşey olur mu?
Cevap: ins olmaz cnm yha

Markete gitmekle kalabalık kapalı alanda durmayı keyfı sekilde, Esit gormek hıc dogru bir dusunce degıl.

Back
X