deliriyor muyum

Hzza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
54
18
88
31
gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım çok doldum ilk olarak çok saygısız bir büyük kardeşim var insan onunla 5 dk duramaz sürekli ataşır küfreder yani sürekli onunla olduğumdan deliricem aile hayatımız çok kötü küçük kardeşimin hastalığı var o da çok stres annem ayrı sürekli bişey çıkarıyor başıma herşeyime karışıyor ve ben deliriyorum sanırım inanın şu satırları göz yaşı içinde yazıyorum bide şu sıralar okulumla ilgili problem çıktı az önce çok kötü bişey olduki anlatmaya utanıyorum ortanca kardeşim beni rahatsız eden bir ses çıkarıyordu sürekli uyarmama rağmen durmadı ve büyük kardeşim çok ağır sözler söyleyip yine o rahatsız edici sesi çıkarmaya başladı bişey yapmadım ama sonra dayanamayıp korkutursam karışmazlar diye salakça bir düşnceye kapılıp bıçağı getirdim bişey yapmak değildi amacım sonra yanlışlıkla kardeşimin eli kesildi neyseki bişey olmadı bilmiyorum ben iyi değilmiyim yoksa hep stresten mi anlamıyorum büyük kardeşim gerçekten çok kötü artık ne yapacağımı şaşırdım

Benim büyük kardeşim de öyle muhattap olmayın sakin düşünün biraz..

Valla ne diyecegimi bilemedim.. ne olursa olsun siddet kotu korkutma amaclida olsa yapmamaniz gerekirdi. Ama yani oyle bir anlatmissiniz ki bisey bulamadim

bende çok pişman oldum hiç sevmediğim bişey ama gerçekten bi an patladım

:( Kaç yaşındasınız ?

Üzüldüm bu yaptığınıza ? Duyumsamazlıktan gelip başka odaya gitseydiniz keşke :(

Anneniz nerede şimdi ? O kardeşiniz bunu örnek alıp aynısının daha kötüsünü yapabilir.

Bıçak alacak kadar kötüyseniz neden bir uzman desteği almıyorsunuz ?

Ne denilir bilemedim ki ?

sanırım uzman desteğine yöneliceğim ama okul falan nasıl olur bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım keşke yapmasaydım

Sizin ailece sorunlarınız var en yakın zamanda bir psikolog veya psikiyatri den destek alın.

gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım çok doldum ilk olarak çok saygısız bir büyük kardeşim var insan onunla 5 dk duramaz sürekli ataşır küfreder yani sürekli onunla olduğumdan deliricem aile hayatımız çok kötü küçük kardeşimin hastalığı var o da çok stres annem ayrı sürekli bişey çıkarıyor başıma herşeyime karışıyor ve ben deliriyorum sanırım inanın şu satırları göz yaşı içinde yazıyorum bide şu sıralar okulumla ilgili problem çıktı az önce çok kötü bişey olduki anlatmaya utanıyorum ortanca kardeşim beni rahatsız eden bir ses çıkarıyordu sürekli uyarmama rağmen durmadı ve büyük kardeşim çok ağır sözler söyleyip yine o rahatsız edici sesi çıkarmaya başladı bişey yapmadım ama sonra dayanamayıp korkutursam karışmazlar diye salakça bir düşnceye kapılıp bıçağı getirdim bişey yapmak değildi amacım sonra yanlışlıkla kardeşimin eli kesildi neyseki bişey olmadı bilmiyorum ben iyi değilmiyim yoksa hep stresten mi anlamıyorum büyük kardeşim gerçekten çok kötü artık ne yapacağımı şaşırdım

her ailede olur öyle kardeşler arasında ufak tefek tartışmada sen hangi akla hizmet bıçak alıyorsun?Ne olur korkutma amaçlı olsa da böyle bir delilik yapma .Baktın sinirleniyorsun muhatap olma.Kendi odana git ya da dışarı git hava al.Sakinleşene kadar yanlarına gelme.Çok üzüldüm kardeşine kötü bir anı olacak.İyi ki annen değilim elimden çekerdiniz.
Sakin kalamıyorsan öfke kontrolüyle ilgili psikoloğa gidebilirsin.Yöntem öğretir en azından.

Çok bunalmışsınız.Her şey üstünüze geliyor gibi hissediyorsunuz,sizi anlıyorum.Biraz sakinleşmeye çalışın ve psikolog yardımı alın,sizin tıkandığınız yerde suyu akıtmanıza yardım eder..

yaşınız küçük belli ki
ailenin küçüğü de siz olunca anlaşılan herkes size patlıyor
ancak elinize bıçak almak doğru bir şey değil
abilerinle oturup konuşabilirsin
seni üzen konuları iletsen daha doğru olur

yaşınız küçük belli ki
ailenin küçüğü de siz olunca anlaşılan herkes size patlıyor
ancak elinize bıçak almak doğru bir şey değil
abilerinle oturup konuşabilirsin
seni üzen konuları iletsen daha doğru olur
aslında en büyükleriyim ve gerçekten konuşulmaz onunla

Yasin kac canim?
Kardeslerin kac yasinda?

Kesinlikle psikiyatriye gitmelisiniz.
Hepimiz kardeşlerimizle kavga ede ede büyüdük fakat sizin durumunuz hiç normal değil.

Bişey demeyip uzaklaşsaydınız keşke yanlarından.
Yaptığınız çok yanlış..
Uzak durun onlardan

uzak durmaya çalışıcam başka çarem yok ama beni üzen diğer şeyde ortanca kardeşimin çok iyi olmasıya eli kesildi hala bişey olmaz diyip geliyor yatınca kontrol ediyor üstümü örtüyor bi nevi küçük anne

Back
X