Deliriyor muyum?

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
2.052
2.392
133
30
Arkadaşlar benim anlatamadığım bir sıkıntım var lütfen bana yardım edin. Bu aralar evin içinde veya dışarıda anlamdıramadığım karartılar ve hareketlenmeler oluyor o bölgeye dikkatli bakınca yok oluyor net bir şey göremiyorum. Bazen kolumda böcek var gibi hissediyorum dokunduğum zaman böcek möcek hissetmiyorum. Bazen de bir yerlerde bir enerji yoğunluğu hissediyorum.
Arkadaşlar ben deliriyor muyum? İyi miyim? Psikologa git tedavi ol diyin hemen giderim.Anlatamıyorum derdimi, son 1-2 haftada bunlar oldu. Bu aralar yeni işe girdim alışabilecek miyim bir önceki işim gibi beni 1-2 haftada atarlar mı diye kaygılarım var. Acaba beynim bana 'Çok yorgunsun streslisin dinlen' mi diyor? (ne demek istediğimi anlamayanlar bir önceki işimde 1 haftada satışın yok dendi attılar konu açmıştım okuyabilirler)
Benzer bir şey yaşayan var mı, bana özel mi? Anlatın lütfen. Sonuçta burda çok az kişi birbirini tanıyıp biliyor. Sanal yer herkes birbirine yabancı.

Paronayak halim yok benim tedavim..

Bende de var karartı görme ve sanki üzerimde böcek varmış hissi, özellikle kolumda

Belki psikolojiniz zayıflamış ve ruhunuzun da doktora ihtiyacı olabilir. o yüzden giden herkes,delirmemek için gidiyor ,zamanında tabi...

Bir göz doktoruna git canım..beyaz bir yere odaklanarak baktığımda fark edersin sanki mikroskopa bakıyor gibi siyah lekeler görürsün..sürekli hareket ediyor gibi..bunu böcek görmüş sanıyor olabilirsin..

Aşiri steesten olabilir gözünü bir tarafa çok yonlendiriyorsan hiç kırpmadan ondan da olabilir.

Göz doktoruna uğra, vücudunda hissettiklerin içinde nörolojiye uğra tatlım. Hatta gözündeki durumu da nörolojiye söyle.

Aşırı stres altında beynimiz bize oyunlar oynar. Psikolojiniz daha da bozulmadan bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

tövbe bismillah.
Allah şifa versin. bol bol ayetel kürsi ve felak nas okuyun

Bir an onve git psikiyatriye ya da psikologa.gerekirse onlar goz dr una y ada norolojiye yonlendirir

Ne psikoloğu tansiyon göz yada beyinle ilgili bu durum. Sakın ihmal etmeyin

Aynıları ve daha fazlası bana da olur. Ve hayır delirmiyosun. Deliren insanlar genelde bu soruyu kendilerine sormaya fırsat bulamadan devreleri yakıyorlar :)

Nöroloji bölümüne gitmen gerek psikiyatri ile alakalı bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…