Deliriyormuyum?

Dnzcck

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
62
6
1
30
Kizlar merhaba. Bu soruyu kendime son bir-kac gündür soruyorum deliriyormuyum diye.
Önceki konularımi bilen vardır anneler gününde teyzemle olan tartışmamız ve sonucunu. O konunun üstünden günler geçmesine rağmen hala izleri var ve atamıyorum. Derken geçtiğimiz akşam komşumuzun oğlu vefat etti çok genç daha trafik kazasında ondanda etkilendim haliyle
Neyse esas konuya geceyim sorun bu seferde nisanlimin ailesi yani daha doğrusu eltim geçen konularımda bahsettiğim gibi eltim ve annesi tam bir çete. Annesi eltim evlendiğinden beri birlikte yaşıyorlar ve ben onlarla aynı apartmanda oturacağım. Annemin hakkında söylemedikleri şeyi bırakmamışlar gidip yüzlerine söylesemüstüme yürüyüp kavga çıkaracaklar biliyorum. Benim sahipsiz olduğumuda biliyorlar
Yani akraba yönünden. Geçen bize geldiler annem dediki ben kizimin yanına her zaman gider gelirim dedi anneme dediki valla kusura bakma öyle herzaman gelemezsin toplum içinde bende ev benim evim sana ne oluyor dedim bu sefer annesi başladı kükremeye benim kızım öylemi demek istedi sen yanlış anladın. Vs vs.
Resmen kızıyla damadına tapmış. Sadece onlar var bu dünyada. Şimdi siz bana soracaksınız nasıl hala görüşüyorsunuz diye annem eltimin evinde yani annesinin evinde calsandi ev işlerine bakıyordu nişanlımla orda gördük birbirimizi ama kimse kimseye açılmadı yani ikimiz arasında birşey olmadı.
Sonra kayinpederim beni çok beğendiğini yani terbiyemi falan beğendiğini söylemiş ama ben kesinlikle önce okulum dedim allah var o süre içinde tek bir telefon numarası alıp verme bile olmadı nişanlımla aramızda sonra aylar sonra allah nasib etti biz olduk .
Işte o günden beri bana düşman bütün ailesi ve kendisi neden diyorum yok öyle birşey diyorlar ha desemki annem çalışanları olduğu için yakistiramadikar oda değil. Asıl sorum şu kizlar bunlar ana kız sürekli arkamdan lafımı ediyorlar ve hergun anlatıyorlar birşeyler buluyorlar . Bugünlerde içime söyle bir sıkıntı düştü aynı apt.da oturcaz değiştirme şansım yok nişanlım çaresiz kaldı artık bunlar bana iftira atarmi zarar verirler mi yada ben bunlara arada bu kadar samimiyet varken nasıl mesafe koyarım anası iki dakika ayrılmıyor kızın yanından ve sürekli bir kötüleme. Nedenini nisanlimin yengesinden öğrendiğim kadar o ilk gelinmiş ben geldikten sonra o artık sevilmemisben ondan daha fazla seçilmişim ama benim surem kisitliymis nasıl olsa beni gönderecekmiş.
Biraz uzun oldu ama inanın sizden başka kimsem yok anlatacak ne olur eleştirmeden bana bir akıl verin ben bunla nasıl baş ederim

Nisanlinin yengesine nasıl bu kadar güvenebiliyorsun?Laf taşıyıp ortalığı karıştırdığı gayet açıkken üstelik?
Daha henüz nişanlıyken aile ile bu kadar yüz göz olmak,tartışmak vs nedir yani?
Nisanlinda acayip ailesini bir kalemde silmeye hazır gibi..yada kahramanlık yapıyor asıl yüzü düğünden sonra çıkacak..herneyse tavrıni gerçekten itici buldum ben.

Aile apartmanında oturuyorum öyle sizdeki gibi eltim anası vs yok ama İnan’ın çok zor evinizde huzurunuz kalmıyor çok özür dileyerek söylüyorum osursanız s.çtı diye anılıyor 7/24 temizlik yapsanız bir kulp bulunuyor yarın öbür gün bunun çocuğunuz olması var, olunca kendilerinde laf söylemeye hak bulunuyor yani işiniz çok zor ya ayrı ev ya hiç öyle diyeyim size hep huzursuz bir evde olmaktansa hiç olmamak daha iyi.

Bana pek samimi gelmediğiniz için önceki konularınıza baktım. Normalde yapmam üşenirim ama iyi ki bakmışım. Nişanlınızı sevmediğinizi, her gün bir sebep olsa da ayrılsak diye dua ettiğinizi, sizi cinsel anlamda zorladığını ve hatta dedikoducu bir çevreniz olduğu için nasılsa ses çıkaramaz diye devam ettiğini, ondan neredeyse nefret edip soğuduğunuzu yazmışsınız.

Hatta bundan önce de sözlenmişsiniz evlerden ırak görümceler yüzünden söz atmışsınız. Bu sefer de elti evlerden ırak ne tesadüf ki. Teyzenizin de saçını başını yolmuşsunuz zaten. Hiç sevmediğiniz tacizci zorba bir adamla sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz ve tek sorun elti mi?

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bana pek samimi gelmediğiniz için önceki konularınıza baktım. Normalde yapmam üşenirim ama iyi ki bakmışım. Nişanlınızı sevmediğinizi, her gün bir sebep olsa da ayrılsak diye dua ettiğinizi, sizi cinsel anlamda zorladığını ve hatta dedikoducu bir çevreniz olduğu için nasılsa ses çıkaramaz diye devam ettiğini, ondan neredeyse nefret edip soğuduğunuzu yazmışsınız.

Hatta bundan önce de sözlenmişsiniz evlerden ırak görümceler yüzünden söz atmışsınız. Bu sefer de elti evlerden ırak ne tesadüf ki. Teyzenizin de saçını başını yolmuşsunuz zaten. Hiç sevmediğiniz tacizci zorba bir adamla sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz ve tek sorun elti mi?

:KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK57:

• Beğen
Reactions: Cac

Arkadaşın nişanlısı neredeyse tecavüz edecekmiş. Arkadaş da annesine anlatmış annesi de almış karşısına konuşmuş sözlüsüyle. Bu kısımda benim beynim durdu mesela. Ben de bir anneyim ve bunu öğrensem o adamı parçalarım. Konuşmak ne demek. Her neyse arkadaşımız "senden soğudum bunu yaptığın için ayrılalım" deyince nişanlısı "o zaman herkese onun da cinsellik yaşamaya rızası vardı son anda vazgeçti derim" demiş. Böyle leş, böyle tiksinç bir adama nişanlım diyor hala arkadaşımız. Sorun elti çünkü şu anda.

Neyse sakin kalayım. Ciddiye alır mısınız bilmem ama bu adamdan ayrılın. İş bulun ve evlilik düşüncesini zihninizden silin uzun bir süre. Milletin ne dediği, heba olacak bir ömürden daha mühim değil.

Yorumunuzdan sonra ben de baktım ama öyle bir şey okumadım tacizden zorbaliktan nefretinden hiç soz etmemiş bile. Sadece sevdiğimden emin olmadan nisanlandim demiş ben mi göremedim

Yorumunuzdan sonra ben de baktım ama öyle bir şey okumadım tacizden zorbaliktan nefretinden hiç soz etmemiş bile. Sadece sevdiğimden emin olmadan nisanlandim demiş ben mi göremedim

Konunun ilerleyen sayfalarında verdiği cevaplarda söylemiş bunları. Konu içeriğinde yazmıyor. İlerleyen sayfaları okursanız görürsünüz ayrıntıları siz de.

Arkadaşın nişanlısı neredeyse tecavüz edecekmiş. Arkadaş da annesine anlatmış annesi de almış karşısına konuşmuş sözlüsüyle. Bu kısımda benim beynim durdu mesela. Ben de bir anneyim ve bunu öğrensem o adamı parçalarım. Konuşmak ne demek. Her neyse arkadaşımız "senden soğudum bunu yaptığın için ayrılalım" deyince nişanlısı "o zaman herkese onun da cinsellik yaşamaya rızası vardı son anda vazgeçti derim" demiş. Böyle leş, böyle tiksinç bir adama nişanlım diyor hala arkadaşımız. Sorun elti çünkü şu anda.

Neyse sakin kalayım. Ciddiye alır mısınız bilmem ama bu adamdan ayrılın. İş bulun ve evlilik düşüncesini zihninizden silin uzun bir süre. Milletin ne dediği, heba olacak bir ömürden daha mühim değil.

Evlerden irak bir nisanli :KK43:
Bir anne nasil bunu sineye ceker akil alir gibi degil. Nasil olsa evlenecekler kafasinda sanirim.

Yorumlardan okuduğum kadarıyla senin halin hal değil gibi. Nisanlina gelince tacizci bir adamla devam ediyor olman seninde rizan olduğunu gösteriyor zaten. Madem taciz etti niye çekiyorsun. Onu. O yetmez gibi elti. Yok annesi vesaire. Değer mi sence tacizci biri için

Sahipsizlik?
Ben burda takıldım.
Neden öyle diyorsun kendin için?

Ben de yalnızım.
Ama sahipsiz demem kendime.
Cadoloz derim.

Sevimli cadı olurum, yine yerim varsa insanlararın kalbine yerleşirim.

Ama sahipsiz değilim, henüz.
Sahibim.

Çok şükür kendi kendime sahibim.

Öyle deme sana sen, ben de üzülüyorum

Kimse sahipsiz değildir canım,Allah var o bize yeter,sen önce bi aklını başına topla bi silkelen birşeyler yap kurtul bu nişanlıdan da ailesinden de,kendini bile isteye ateşe atıyorsun resmen kendine gel ablası yazık etme kendine

Konunun ilerleyen sayfalarında verdiği cevaplarda söylemiş bunları. Konu içeriğinde yazmıyor. İlerleyen sayfaları okursanız görürsünüz ayrıntıları siz de.
A aa
Elti dert
Görümce dert
Nişanlı dert

Ama bu da sahipsiz :(
Vuyma abyası

Sahipsizlik nedir ya? Küçücük yaşta, kimsesiz kalmış bir çocuk musunuz? Üstelik anneniz de hayatta. Neyin sahipsizliği bu? Kendinize acımak yerine, aklınızı başınıza alın. Önceki konularınızı bilmiyorum ama burada anlatıldığı gibiyse, sizin en son derdiniz elti. Evlenmek için nasıl bir adam seçtiğinize dikkat ederseniz, elti de sorun olmaktan çıkar, kayınvalide ve görümce de... Ama sizin nişanlınız insan bile değilmiş, sorun orada başlıyor.

Back
X