Deliriyormuyum?

Kizlar merhaba. Bu soruyu kendime son bir-kac gündür soruyorum deliriyormuyum diye.
Önceki konularımi bilen vardır anneler gününde teyzemle olan tartışmamız ve sonucunu. O konunun üstünden günler geçmesine rağmen hala izleri var ve atamıyorum. Derken geçtiğimiz akşam komşumuzun oğlu vefat etti çok genç daha trafik kazasında ondanda etkilendim haliyle
Neyse esas konuya geceyim sorun bu seferde nisanlimin ailesi yani daha doğrusu eltim geçen konularımda bahsettiğim gibi eltim ve annesi tam bir çete. Annesi eltim evlendiğinden beri birlikte yaşıyorlar ve ben onlarla aynı apartmanda oturacağım. Annemin hakkında söylemedikleri şeyi bırakmamışlar gidip yüzlerine söylesemüstüme yürüyüp kavga çıkaracaklar biliyorum. Benim sahipsiz olduğumuda biliyorlar
Yani akraba yönünden. Geçen bize geldiler annem dediki ben kizimin yanına her zaman gider gelirim dedi anneme dediki valla kusura bakma öyle herzaman gelemezsin toplum içinde bende ev benim evim sana ne oluyor dedim bu sefer annesi başladı kükremeye benim kızım öylemi demek istedi sen yanlış anladın. Vs vs.
Resmen kızıyla damadına tapmış. Sadece onlar var bu dünyada. Şimdi siz bana soracaksınız nasıl hala görüşüyorsunuz diye annem eltimin evinde yani annesinin evinde calsandi ev işlerine bakıyordu nişanlımla orda gördük birbirimizi ama kimse kimseye açılmadı yani ikimiz arasında birşey olmadı.
Sonra kayinpederim beni çok beğendiğini yani terbiyemi falan beğendiğini söylemiş ama ben kesinlikle önce okulum dedim allah var o süre içinde tek bir telefon numarası alıp verme bile olmadı nişanlımla aramızda sonra aylar sonra allah nasib etti biz olduk .
Işte o günden beri bana düşman bütün ailesi ve kendisi neden diyorum yok öyle birşey diyorlar ha desemki annem çalışanları olduğu için yakistiramadikar oda değil. Asıl sorum şu kizlar bunlar ana kız sürekli arkamdan lafımı ediyorlar ve hergun anlatıyorlar birşeyler buluyorlar . Bugünlerde içime söyle bir sıkıntı düştü aynı apt.da oturcaz değiştirme şansım yok nişanlım çaresiz kaldı artık bunlar bana iftira atarmi zarar verirler mi yada ben bunlara arada bu kadar samimiyet varken nasıl mesafe koyarım anası iki dakika ayrılmıyor kızın yanından ve sürekli bir kötüleme. Nedenini nisanlimin yengesinden öğrendiğim kadar o ilk gelinmiş ben geldikten sonra o artık sevilmemisben ondan daha fazla seçilmişim ama benim surem kisitliymis nasıl olsa beni gönderecekmiş.
Biraz uzun oldu ama inanın sizden başka kimsem yok anlatacak ne olur eleştirmeden bana bir akıl verin ben bunla nasıl baş ederim
Ya vazgeç ya da bu işe gireceksen güçlü olmalısın. Mücadele etmeyi aklına koymalısın. Öyle her şeye kırılacak, en küçük şeyde ağlayıp anne evine gideceksen bu kadınlarla başa çıkamayacağın ortada.

Nişanlını her zaman yakınında tut, gereksiz trip ve şikayetlerle aranı açma. Ona annesinin ve eltinin gerçek yüzünü göster inceden inceye. Ama bu ''Annen bana şöyle dedi, git azının payını ver'' şeklinde olmasın. Bu konuda aklını , kadınlığını kullanıp ona göre hareket et. KV ve eltin ne zaman birşey yaparsa karşılığını ve ama onu da akıllıca yap. Bakalım kim kazanacak ..

Dünyada erkek kıtlığı olmadığına göre en mantıklısı o nişandan ayrılıp yeni ufuklara yelken açmak. Evin farklı bir yerde olsa kapıyı kapatınca baş başa olurdunuz ama dip dibe kafayı yersiniz. Basta eşiniz sahip çıkar sevgiden,zamanla dolduruşa gelip o bile size psikolojik şiddet uygular. Gelin kiymayin kendinize ve gencliginize.

Bu son yazdıklarınızı söyleyen eltiniz mi yazık günah ya :(
Hiçbirşey yapamaz üzülmeyin

Önceki yorumları okumadan cevap vermiştim. Elti manyak , annesi manyak, nişanlı manyak, bu kadar şeye daha önce söz attigin için mi katlanıyorsun? En fazla bir hafta konuşulur sonra unutulur ama sen ömür boyu cekersin. Gerçekten delirmişsin.

Son düzenleme:
Orada oturmayacaksınız. Bu kadar basit. Nişanlınız ağırlığını koysun. Eğer yapamıyorsa hayatınız cehenneme dönecek. Seçim sizin..

Evlenince karşı tarafın ailesi ile de evleniyorsun ailesi ister fizanda olsun huzursuzluk verecek olan veriyor
Bak sana şunu söyleyeyim birisi evlenmeden kayınvalidemin şu halini, yaptıklarını gösterse gerçekten eşime herkes yoluna der giderdim.
Buradaki nişanlılar, sözlüler, sevgililer ay işte yan yana olunca, aynı yatağa girince bütün sorunlar unutulur beni kırmaz sanıyor ama evlenince adamlar birden anneci, anam garip anam, ailem her şeyim, öf bunaltıyorsun beni modunda oluyor
O yüzden hiç bu sorunlu aileyle uğraşarak güzel yıllarını boşa harcama.

Başını yakma.. bugün boyleyse ileride daha fena olur.. nisan, söz dönemi bunun için var. Birbirinizi ailenizi tanıyın diye. Tanıdın ve sana huzur vermiyorlarsa uzatmanın alemi yok. İnsanlar Nişan dönemini yanlış anlıyor. Bu evliliğin fragmanı gibi, doğruyu yanlışı bu sürede görüp ona göre hareket etmek için var.

Kizlar merhaba. Bu soruyu kendime son bir-kac gündür soruyorum deliriyormuyum diye.
Önceki konularımi bilen vardır anneler gününde teyzemle olan tartışmamız ve sonucunu. O konunun üstünden günler geçmesine rağmen hala izleri var ve atamıyorum. Derken geçtiğimiz akşam komşumuzun oğlu vefat etti çok genç daha trafik kazasında ondanda etkilendim haliyle
Neyse esas konuya geceyim sorun bu seferde nisanlimin ailesi yani daha doğrusu eltim geçen konularımda bahsettiğim gibi eltim ve annesi tam bir çete. Annesi eltim evlendiğinden beri birlikte yaşıyorlar ve ben onlarla aynı apartmanda oturacağım. Annemin hakkında söylemedikleri şeyi bırakmamışlar gidip yüzlerine söylesemüstüme yürüyüp kavga çıkaracaklar biliyorum. Benim sahipsiz olduğumuda biliyorlar
Yani akraba yönünden. Geçen bize geldiler annem dediki ben kizimin yanına her zaman gider gelirim dedi anneme dediki valla kusura bakma öyle herzaman gelemezsin toplum içinde bende ev benim evim sana ne oluyor dedim bu sefer annesi başladı kükremeye benim kızım öylemi demek istedi sen yanlış anladın. Vs vs.
Resmen kızıyla damadına tapmış. Sadece onlar var bu dünyada. Şimdi siz bana soracaksınız nasıl hala görüşüyorsunuz diye annem eltimin evinde yani annesinin evinde calsandi ev işlerine bakıyordu nişanlımla orda gördük birbirimizi ama kimse kimseye açılmadı yani ikimiz arasında birşey olmadı.
Sonra kayinpederim beni çok beğendiğini yani terbiyemi falan beğendiğini söylemiş ama ben kesinlikle önce okulum dedim allah var o süre içinde tek bir telefon numarası alıp verme bile olmadı nişanlımla aramızda sonra aylar sonra allah nasib etti biz olduk .
Işte o günden beri bana düşman bütün ailesi ve kendisi neden diyorum yok öyle birşey diyorlar ha desemki annem çalışanları olduğu için yakistiramadikar oda değil. Asıl sorum şu kizlar bunlar ana kız sürekli arkamdan lafımı ediyorlar ve hergun anlatıyorlar birşeyler buluyorlar . Bugünlerde içime söyle bir sıkıntı düştü aynı apt.da oturcaz değiştirme şansım yok nişanlım çaresiz kaldı artık bunlar bana iftira atarmi zarar verirler mi yada ben bunlara arada bu kadar samimiyet varken nasıl mesafe koyarım anası iki dakika ayrılmıyor kızın yanından ve sürekli bir kötüleme. Nedenini nisanlimin yengesinden öğrendiğim kadar o ilk gelinmiş ben geldikten sonra o artık sevilmemisben ondan daha fazla seçilmişim ama benim surem kisitliymis nasıl olsa beni gönderecekmiş.
Biraz uzun oldu ama inanın sizden başka kimsem yok anlatacak ne olur eleştirmeden bana bir akıl verin ben bunla nasıl baş ederim
Cehalet kokan bir sorun.. cehalet akan bir konu.. saçmasapan problemler.. ve inandırıcılığını çoktan kaybetmiş bir konu sahibi.. bilemiyorum... :işsiz: :işsiz:

Bana pek samimi gelmediğiniz için önceki konularınıza baktım. Normalde yapmam üşenirim ama iyi ki bakmışım. Nişanlınızı sevmediğinizi, her gün bir sebep olsa da ayrılsak diye dua ettiğinizi, sizi cinsel anlamda zorladığını ve hatta dedikoducu bir çevreniz olduğu için nasılsa ses çıkaramaz diye devam ettiğini, ondan neredeyse nefret edip soğuduğunuzu yazmışsınız.

Hatta bundan önce de sözlenmişsiniz evlerden ırak görümceler yüzünden söz atmışsınız. Bu sefer de elti evlerden ırak ne tesadüf ki. Teyzenizin de saçını başını yolmuşsunuz zaten. Hiç sevmediğiniz tacizci zorba bir adamla sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz ve tek sorun elti mi?

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

bana da pek samimi gelmedi.
bence çocuk zengin, ya da durumu iyi, kız buna kapak atmaya çalışıyor. Zaten çocuk da farkında durumun gibi geldi.
Zaten sahipsiziz falan da bundan diyor bence.

Arkadaşın nişanlısı neredeyse tecavüz edecekmiş. Arkadaş da annesine anlatmış annesi de almış karşısına konuşmuş sözlüsüyle. Bu kısımda benim beynim durdu mesela. Ben de bir anneyim ve bunu öğrensem o adamı parçalarım. Konuşmak ne demek. Her neyse arkadaşımız "senden soğudum bunu yaptığın için ayrılalım" deyince nişanlısı "o zaman herkese onun da cinsellik yaşamaya rızası vardı son anda vazgeçti derim" demiş. Böyle leş, böyle tiksinç bir adama nişanlım diyor hala arkadaşımız. Sorun elti çünkü şu anda.

Neyse sakin kalayım. Ciddiye alır mısınız bilmem ama bu adamdan ayrılın. İş bulun ve evlilik düşüncesini zihninizden silin uzun bir süre. Milletin ne dediği, heba olacak bir ömürden daha mühim değil.

ama halletmişlerdir onlar aralarında.
bir tecavuze kalkışmanın lafı mı olur?
nişanlılar zaten.
tehdit etmiş ama sevdiğinden.
kaybetmek istememiş.
sen de hep bardağın boş tarafını görüyorsun 😏
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

bana da pek samimi gelmedi.
bence çocuk zengin, ya da durumu iyi, kız buna kapak atmaya çalışıyor. Zaten çocuk da farkında durumun gibi geldi.
Zaten sahipsiziz falan da bundan diyor bence.

Hayır benim gerçekten aklım almıyor bu genç kızların kafasını. Evliliği ne sanıyorlar anlamıyorum ki. Tecavüze uğrayacakmış neredeyse ve şu an elti adayını dert ediyor. Annesi ayrı tuhaf. Belki de elti adayı nişanlısını hiç sevmediğini ve farklı sebeplerden dolayı evlenmeye çalıştığını anlamıştır. Ondan bozmaya çalışıyordur.

ama halletmişlerdir onlar aralarında.
bir tecavuze kalkışmanın lafı mı olur?
nişanlılar zaten.
tehdit etmiş ama sevdiğinden.
kaybetmek istememiş.
sen de hep bardağın boş tarafını görüyorsun 😏
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

İşin tuhafı boş tarafı gören ben ilk kez bir üyenin eski konularına bakma gereği hissettim. Her cümlesi tuhaf çünkü. Ben bir şey anlamadım bu arkadaştan.

Tecavüz dediğin nedir ki, evlenecek nasılsa. Annesi de zaten almış karşısına konuşmuş. Bir daha yapma bak evlenince yaparsın demiştir muhtemelen. Ne kadar da anaç ve arabulucu bir anne.

Cehalet kokan bir sorun.. cehalet akan bir konu.. saçmasapan problemler.. ve inandırıcılığını çoktan kaybetmiş bir konu sahibi.. bilemiyorum... :işsiz: :işsiz:
Inanmak zorunda değilsiniz. Cehalet kavramı kişiden kişiye göredeğişir göreceli bir kavramdır. Yorumunuz için teşekkür ederim

Inanmak zorunda değilsiniz. Cehalet kavramı kişiden kişiye göredeğişir göreceli bir kavramdır. Yorumunuz için teşekkür ederim

Benim cevaplarımı da yanıtlar mısınız rica etsem? Dehşete kapıldım çünkü konunun giriş paragrafında söz ettiğiniz konuları okuyunca? Özellikle nişanlıyken sözlünüz diğer konuda belirttiğiniz gibi size zorla tecavüz etmeye kalkıştığında anneniz karşısına alıp ne konuştu sözlünüzle? Bir daha yapma mı dedi? Çok ayıp mı dedi? Kızın zaten eltisiyle sorunu var bir de sen tecavüz etme mi dedi?

Bana pek samimi gelmediğiniz için önceki konularınıza baktım. Normalde yapmam üşenirim ama iyi ki bakmışım. Nişanlınızı sevmediğinizi, her gün bir sebep olsa da ayrılsak diye dua ettiğinizi, sizi cinsel anlamda zorladığını ve hatta dedikoducu bir çevreniz olduğu için nasılsa ses çıkaramaz diye devam ettiğini, ondan neredeyse nefret edip soğuduğunuzu yazmışsınız.

Hatta bundan önce de sözlenmişsiniz evlerden ırak görümceler yüzünden söz atmışsınız. Bu sefer de elti evlerden ırak ne tesadüf ki. Teyzenizin de saçını başını yolmuşsunuz zaten. Hiç sevmediğiniz tacizci zorba bir adamla sırf evlenmiş olmak için evleniyorsunuz ve tek sorun elti mi?

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Evet önceki konularımi bende biliyorum zaten insanları kandırmak oyalamak yada saçma sapan dikkat çekmek isteyen bir insan olsam yeni bir hesap açıp ordan yazabilirim burdaki bazı arkadaşlar beni samimi bulmamış onun için söylüyorum bunu ama anlattıklarım kelimesi kelimesine doğru yemin ederim. Nişanlım kendini düzeltti bu sefer ailesi başladı beni delirtme reddedisine getirende bu zaten neden hep ben . Kendimi sorguladım hatayı defalarca kendimde aradım ama bulamadım varsada bir hatam herşeyi düzeltmeye çalışmak yada fazla aptal olmak

Back
X