- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
Ya vazgeç ya da bu işe gireceksen güçlü olmalısın. Mücadele etmeyi aklına koymalısın. Öyle her şeye kırılacak, en küçük şeyde ağlayıp anne evine gideceksen bu kadınlarla başa çıkamayacağın ortada.Kizlar merhaba. Bu soruyu kendime son bir-kac gündür soruyorum deliriyormuyum diye.
Önceki konularımi bilen vardır anneler gününde teyzemle olan tartışmamız ve sonucunu. O konunun üstünden günler geçmesine rağmen hala izleri var ve atamıyorum. Derken geçtiğimiz akşam komşumuzun oğlu vefat etti çok genç daha trafik kazasında ondanda etkilendim haliyle
Neyse esas konuya geceyim sorun bu seferde nisanlimin ailesi yani daha doğrusu eltim geçen konularımda bahsettiğim gibi eltim ve annesi tam bir çete. Annesi eltim evlendiğinden beri birlikte yaşıyorlar ve ben onlarla aynı apartmanda oturacağım. Annemin hakkında söylemedikleri şeyi bırakmamışlar gidip yüzlerine söylesemüstüme yürüyüp kavga çıkaracaklar biliyorum. Benim sahipsiz olduğumuda biliyorlar
Yani akraba yönünden. Geçen bize geldiler annem dediki ben kizimin yanına her zaman gider gelirim dedi anneme dediki valla kusura bakma öyle herzaman gelemezsin toplum içinde bende ev benim evim sana ne oluyor dedim bu sefer annesi başladı kükremeye benim kızım öylemi demek istedi sen yanlış anladın. Vs vs.
Resmen kızıyla damadına tapmış. Sadece onlar var bu dünyada. Şimdi siz bana soracaksınız nasıl hala görüşüyorsunuz diye annem eltimin evinde yani annesinin evinde calsandi ev işlerine bakıyordu nişanlımla orda gördük birbirimizi ama kimse kimseye açılmadı yani ikimiz arasında birşey olmadı.
Sonra kayinpederim beni çok beğendiğini yani terbiyemi falan beğendiğini söylemiş ama ben kesinlikle önce okulum dedim allah var o süre içinde tek bir telefon numarası alıp verme bile olmadı nişanlımla aramızda sonra aylar sonra allah nasib etti biz olduk .
Işte o günden beri bana düşman bütün ailesi ve kendisi neden diyorum yok öyle birşey diyorlar ha desemki annem çalışanları olduğu için yakistiramadikar oda değil. Asıl sorum şu kizlar bunlar ana kız sürekli arkamdan lafımı ediyorlar ve hergun anlatıyorlar birşeyler buluyorlar . Bugünlerde içime söyle bir sıkıntı düştü aynı apt.da oturcaz değiştirme şansım yok nişanlım çaresiz kaldı artık bunlar bana iftira atarmi zarar verirler mi yada ben bunlara arada bu kadar samimiyet varken nasıl mesafe koyarım anası iki dakika ayrılmıyor kızın yanından ve sürekli bir kötüleme. Nedenini nisanlimin yengesinden öğrendiğim kadar o ilk gelinmiş ben geldikten sonra o artık sevilmemisben ondan daha fazla seçilmişim ama benim surem kisitliymis nasıl olsa beni gönderecekmiş.
Biraz uzun oldu ama inanın sizden başka kimsem yok anlatacak ne olur eleştirmeden bana bir akıl verin ben bunla nasıl baş ederim
Nişanlını her zaman yakınında tut, gereksiz trip ve şikayetlerle aranı açma. Ona annesinin ve eltinin gerçek yüzünü göster inceden inceye. Ama bu ''Annen bana şöyle dedi, git azının payını ver'' şeklinde olmasın. Bu konuda aklını , kadınlığını kullanıp ona göre hareket et. KV ve eltin ne zaman birşey yaparsa karşılığını ve ama onu da akıllıca yap. Bakalım kim kazanacak ..