Deliriyormuyum?

Benim cevaplarımı da yanıtlar mısınız rica etsem? Dehşete kapıldım çünkü konunun giriş paragrafında söz ettiğiniz konuları okuyunca? Özellikle nişanlıyken sözlünüz diğer konuda belirttiğiniz gibi size zorla tecavüz etmeye kalkıştığında anneniz karşısına alıp ne konuştu sözlünüzle? Bir daha yapma mı dedi? Çok ayıp mı dedi? Kızın zaten eltisiyle sorunu var bir de sen tecavüz etme mi dedi?
Hemen cevaplayayım tabikide öyle demedi aldı karşısına konuştu bir anne için ne kadar zor bir konuşma olduğunu anneyseniz anlarsınız zaten . Benim ikinci nisanimdi bunuda okumuşsunuzdur ben çekimser davrandım atmak istemedim annemde allah yukarda yıkıldı herşeyi anlattı tabi üstü kapalı yani tecavüz etme diye ortaya düşmedi tabi . Oda kendini açıkladı kendi çapında bu sefer ben yine devreye girdim sırf dostumdan çok düşmanım var aman sevinmesinler diye üstünü kapattım herşeyin üstüne sünger çektim iyimi ettim tabikide kötü ettim

Arkadaşın nişanlısı neredeyse tecavüz edecekmiş. Arkadaş da annesine anlatmış annesi de almış karşısına konuşmuş sözlüsüyle. Bu kısımda benim beynim durdu mesela. Ben de bir anneyim ve bunu öğrensem o adamı parçalarım. Konuşmak ne demek. Her neyse arkadaşımız "senden soğudum bunu yaptığın için ayrılalım" deyince nişanlısı "o zaman herkese onun da cinsellik yaşamaya rızası vardı son anda vazgeçti derim" demiş. Böyle leş, böyle tiksinç bir adama nişanlım diyor hala arkadaşımız. Sorun elti çünkü şu anda.

Neyse sakin kalayım. Ciddiye alır mısınız bilmem ama bu adamdan ayrılın. İş bulun ve evlilik düşüncesini zihninizden silin uzun bir süre. Milletin ne dediği, heba olacak bir ömürden daha mühim değil.
Bakin belki yazdıklarım yanlış anlaşıldı yada ben yanlış yazdım annem nişanlımla kızıma bunu yapma demedi her detayında anlatmadım ben eledim eledim anlattım yoksa annem sevgili damatçim lütfen böyle yapma bak çok kızarım demedi

Evet önceki konularımi bende biliyorum zaten insanları kandırmak oyalamak yada saçma sapan dikkat çekmek isteyen bir insan olsam yeni bir hesap açıp ordan yazabilirim burdaki bazı arkadaşlar beni samimi bulmamış onun için söylüyorum bunu ama anlattıklarım kelimesi kelimesine doğru yemin ederim. Nişanlım kendini düzeltti bu sefer ailesi başladı beni delirtme reddedisine getirende bu zaten neden hep ben . Kendimi sorguladım hatayı defalarca kendimde aradım ama bulamadım varsada bir hatam herşeyi düzeltmeye çalışmak yada fazla aptal olmak

Peki tam olarak ne zaman size tecavüz etmeye kalkışan, soğuyup sevmediğiniz ve kurtulmak için dua etmeye başladığınız pisliği sevmeye başladınız? Pislik dedim ama tecavüz etmeye kalkışan adamlara daha ağır sözlerim de var. Tecavüze kalkışmasının ardından mı sevdiniz?

Peki anneniz? Ben anneme bu adam bana tecavüz etmeye kalkıştı desem ve de o tepkisiz kalsa evi terk eder annemi silerdim mesela. Siz bu anneyi çok masum görüp onun için teyzeniz ile kavga etmişsiniz.

Hatayı kendinizde aramaya devam edin ama bu sefer o hatayı bulun bence. Bu adamla hala birlikte olmak hata, annenize ben böyle bir şey yaşadım sen nasıl bu nişanı at demedin dememeniz hata, hala eltiyi dert etmeniz hata.

Ya vazgeç ya da bu işe gireceksen güçlü olmalısın. Mücadele etmeyi aklına koymalısın. Öyle her şeye kırılacak, en küçük şeyde ağlayıp anne evine gideceksen bu kadınlarla başa çıkamayacağın ortada.

Nişanlını her zaman yakınında tut, gereksiz trip ve şikayetlerle aranı açma. Ona annesinin ve eltinin gerçek yüzünü göster inceden inceye. Ama bu ''Annen bana şöyle dedi, git azının payını ver'' şeklinde olmasın. Bu konuda aklını , kadınlığını kullanıp ona göre hareket et. KV ve eltin ne zaman birşey yaparsa karşılığını ve ama onu da akıllıca yap. Bakalım kim kazanacak ..
Sorun kvdeğil elti annesi bu soyledikelrinizi yapicam

Bakin belki yazdıklarım yanlış anlaşıldı yada ben yanlış yazdım annem nişanlımla kızıma bunu yapma demedi her detayında anlatmadım ben eledim eledim anlattım yoksa annem sevgili damatçim lütfen böyle yapma bak çok kızarım demedi

Peki daha anlaşılır daha yalın bir şekilde sorayım o halde ki siz savunmaya geçmeyin. Bu adamı seviyor musunuz?

Peki tam olarak ne zaman size tecavüz etmeye kalkışan, soğuyup sevmediğiniz ve kurtulmak için dua etmeye başladığınız pisliği sevmeye başladınız? Pislik dedim ama tecavüz etmeye kalkışan adamlara daha ağır sözlerim de var. Tecavüze kalkışmasının ardından mı sevdiniz?

Peki anneniz? Ben anneme bu adam bana tecavüz etmeye kalkıştı desem ve de o tepkisiz kalsa evi terk eder annemi silerdim mesela. Siz bu anneyi çok masum görüp onun için teyzeniz ile kavga etmişsiniz.

Hatayı kendinizde aramaya devam edin ama bu sefer o hatayı bulun bence. Bu adamla hala birlikte olmak hata, annenize ben böyle bir şey yaşadım sen nasıl bu nişanı at demedin dememeniz hata, hala eltiyi dert etmeniz hata.
Dedi zaten annem iyi okumadınız galiba yazdıklarımı yada ben farklı bir kişiye açıklama yapmışta olabilirim ben atmaya cesaret edemedim millet ne der diye

Peki daha anlaşılır daha yalın bir şekilde sorayım o halde ki siz savunmaya geçmeyin. Bu
Artık hiçbirşey bilmiyoruminanın kendini ve hareketlerini düzeltti ama gerçek anlamda düzeltti bana güven bana inan diyor Ben şaşırdım valahi şaşırdım

Dedi zaten annem iyi okumadınız galiba yazdıklarımı yada ben farklı bir kişiye açıklama yapmışta olabilirim ben atmaya cesaret edemedim millet ne der diye

Neyse ben bu konudan gideyim sinirlerim yıpranmadan. Haklısınız millet ne der nişan atınca. Çok büyük terbiyesizlik nişan atmak. Atmayın nişanı, eltinizle ilgili taktikler geliştirin bir şekilde yaşayıp gidersiniz. Seneye mutsuzum boşanmak istiyorum ama millet ne der dul kadına başlıklı konuda görüşmek üzere.

İşin tuhafı boş tarafı gören ben ilk kez bir üyenin eski konularına bakma gereği hissettim. Her cümlesi tuhaf çünkü. Ben bir şey anlamadım bu arkadaştan.

Tecavüz dediğin nedir ki, evlenecek nasılsa. Annesi de zaten almış karşısına konuşmuş. Bir daha yapma bak evlenince yaparsın demiştir muhtemelen. Ne kadar da anaç ve arabulucu bir anne.

🤷🏻‍♀️bazen aklım almıyor.

bunlar hep saçma sapan türk filmleri yüzünden.
tokat yiye yiye aşık olan türkan şoray,
tecavuze uğrayıp mutlu sonla biten kınalı yapıncak hulya koçyiğit,
seviyorum de diye kadın tokatlayan kadir inanır,
kadın kaçırıp kendine aşık eden tarık akan, narsist kartal tibet...

böyle gidilmez mutlu sona, sağlıklı ilişki degil ama nedense görmezden geliniyor.

🤷🏻‍♀️bazen aklım almıyor.

bunlar hep saçma sapan türk filmleri yüzünden.
tokat yiye yiye aşık olan türkan şoray,
tecavuze uğrayıp mutlu sonla biten kınalı yapıncak hulya koçyiğit,
seviyorum de diye kadın tokatlayan kadir inanır,
kadın kaçırıp kendine aşık eden tarık akan, narsist kartal tibet...

böyle gidilmez mutlu sona, sağlıklı ilişki degil ama nedense görmezden geliniyor.

Boşver yorma kendini konu sahibinin anlayacak durumda olduğunu sanmıyorum. Millet ne der kısmına takılmış. Gerçekten algısı açılır diye uğraştım yazdım bir sürü ama aynı yerde kendisi. Üzülmüyorum böyle insanlara. Evlenip çeksinler.

A bi de tecavüzcünüzle evleneceksiniz yani eller ne der diye pessss :KK57::KK57::KK57::KK57:

Sahipsizlik?
Ben burda takıldım.
Neden öyle diyorsun kendin için?

Ben de yalnızım.
Ama sahipsiz demem kendime.
Cadoloz derim.

Sevimli cadı olurum, yine yerim varsa insanlararın kalbine yerleşirim.

Ama sahipsiz değilim, henüz.
Sahibim.

Çok şükür kendi kendime sahibim.

Öyle deme sana sen, ben de üzülüyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Inanın en yapıcı yorumlardan biri sahte diyende oldu ilgi çekmek istiyor diyende oldu . Ben burda önceki konularımın okunacaginin farkındayım hatta başlarken önceki konularımi bilen bilir tarzı bir cümle kurdum . Nişanlımla bir şekilde orta yol bulduk yaptıklarının kendide farkında ama geçmişi düzeltmek gibi bir imkan yok malesef en azından geleceğe odaklanalım dedik ve sünger çektim. Ha iyimi yaptım simdilkbunun cevabını bilmiyrukm diğer konumdadayazdım tecavüz falan yok sadce istedi yanlış bir tavırla bende yok dedim oda aklı sıra tehdit etti bende taviz vermedim anlattım uzun uzun daha sonra annem bu konuların nerdeyse çeyreğini bildiği halde oturdu konuştu ve bana dedi ayrıl diye ama ben elalem ne der diye korktum vallahi hepsi bu zaten konumdada belirttim yazılı herşey

Ama bu elti vs konusu neden önemli

Anam eltimin anası ile neden görüşsün

Görümcemin düğününde görmüştü bir kere

Mesafeyi ayarlayın kimse kapınızın içini bilmesin onlar birşey derse de takmayın
Çok teşekkür ederim incitmeden yorum yaptığınız için. Deniycem

bana da pek samimi gelmedi.
bence çocuk zengin, ya da durumu iyi, kız buna kapak atmaya çalışıyor. Zaten çocuk da farkında durumun gibi geldi.
Zaten sahipsiziz falan da bundan diyor bence.
Asgari ücretle çalışan bir işçi kadro falan yok . Yeterince zenginmi?

annem bu konuların nerdeyse çeyreğini bildiği halde oturdu konuştu ve bana dedi ayrıl diye ama ben elalem ne der diye korktum vallahi hepsi bu zaten konumdada belirttim yazılı herşey

anneniz çeyreğine rağmen ayrıl derken,
siz tamamı ile nasıl kaldınız?
elalem ne der diye, kendinizi ateşe atıyorsunuz.
yine de umarım, dediğiniz gibi değişmiştir nişanlınız.
yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkındadır.
yoksa evlilik sonrası can sıkıcı şeyler yaşayabilirsiniz 😔

sizi bir şeye zorlayan, tehdit eden adam yarın öbür gün işler ters gitse, boşanmaya kalksanız neler yapar hiç düşündünüz mü?

nişan atmak ayıp degil, gunah degil.
nişan çiftler ve aileler birbirlerini tanısın, evlilik hazırlıkları birlikte yönetilsin diye var.
bu adamdan yada ailesinden memnun olmazsanız evlenmeden vazgeçin diye.
🤷🏻‍♀️

Back
X