deliriyormuyum

Ay cok normal...sorun falan demisler ama alakasi yok

bende oyleydim gencken yani 1.5 yil kadar once
sonra hamile kaldim libidom korktu :))))

http://www.pudra.com/ask-iliskiler/cinsellik/kadinlar-neden-asiri-cinsel-istek-duyar-1909.htm

Eski bir yazı.
Her cinsel istek hastalık değildir diyor. Ve hangi hastalıklarla birlikte ortaya çıkarsa sorun olur onu da anlatmış. Umarım faydalı olur.

Esim suan sehr disinda. Ve gittigi ilk gunden beri bende oleym. Sanrm ozluyorm. Sizde ozluyo olabilirsnz ama bn bu kadar yogun hissetmiyrm tabi sadce aksam yatmadan aklima geliyo belkide sizin hormonlarnz biraz tavanda. Yapms olablr. Bu arada bu kafayla sakin pisman olucan hatalara dusme. Olmaz ya insan bu sasar beser.

ben de akrep kadiniyim, ve benim icin de seks bir ihtiyac. hayatimda olmazsa olmazlardan. benim de aklima gelir, gun icinde, esim is seyahatine gittiginde, hatta bir aile yemeginde esimle yan yana otururken bile istek duyabilirim. ve bu cok normal. erkekler olur olmadik zamanlarda seks istediklerinde sorun yok, kadin istediginde neden azgin oluyor anlamis degilim. yapi meselesi bu, erkekler gibi kadinlarin da sekse daha duskun olani var, az duskun olani da var. bence psikolojik hicbir sorununuz yok. sadece diger arkadaslarin dedigi gibi aktif cinsel yasamdan uzaklastiginiz ve sevgilinizle de bir suredir gorusmediginiz icin arzulariniz artmis, hepsi bu.

Canım sen ayrıldınmı bu kişiden? Özlemişsin kendisini. Tamamen psikolojik kavuşma arzusu.

Merhaba,

Teşekkür ederim mesajınız için. Bende ikizler burcuyum :)

Bende anlamış değilim "azgın" kelimesini... hiç hoş bir uslub değil. Yardım sorarken hakaret yiyoruz...

sen gerçek misin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…