Deliriyorum Artık

allah herkesın kalbıne göre versin de o kp yanında ,
enınde sonunda farkı anlarlar merak etme , sen kalbını ferah tut ,

Elti bu

Sorar tabii

Siz biz kendimiz aldık mı diyeceksiniz Kp aldı mı diyeceksiniz

Size yaptılarsa o da istemeyi kendinde hak görecek

Tatile siz gitti iseniz o da mutlaka gidecek ki yarınlarda ilk gelin balayına gitti de ikincisi gitmedi denmesin

Bu arada 11 yıllık eltimin telefonu da bende yok

Ben küçük gelinim Kp onlara Doğtaş tan salon takımı koltuk takımı aldı bunu da biliyorum 4 bilezik taktılar bunu da biliyorum ama ben sormadım Kv anlattı

Bize hiç bir şey yapmadılar ama eltim hala memlekette eşimin adına olan ve ödemeleri devam eden evi Kp in eşime verdiği bizi kayırdığı modundadır

Mesafe iyidir de ana babayı bulaştırmayın

bence dedikodu yapar gibi görümcenizin sorduğunu kayınpederine sormak hoş olmamış . adamın tepkisi fazla da. gerek yokmuş yani. o kendi fesatlık yapsın siz saygı ve mesafenizi koruyun.

eşyayla ilgili ne sordu tam anlayamadım, nerden aldınız markası nedir memnun musunuz beyaz eşylarınız ne marka iyi mi kullanışlı mı gibi sorular çokkkkkkkk çokkkkkkkkkk normal sorular ki o da evlenip ev duzecek fikir olması açısından sorulmuştur.

Zerre fikir danisma yok. Anlatsam roman olur ama buna enerjim kalmadi cideen. Konumun da kapanmasini istedim kendimi tam ifade edemedim galiba.

Zerre fikir danisma yok. Anlatsam roman olur ama buna enerjim kalmadi cideen. Konumun da kapanmasini istedim kendimi tam ifade edemedim galiba.
içini rahatlatacaksa söyleyim eş aileleri 2 gelinden birinin kıçını tavana kaldırıp diğerini ezmeye bayılır ezilen taraf olmuşsun boşver değmez tuttukları dalı kurutur bazıları uzak olsunlar

tanımadığınız kız hakkında neren bilginiz var var ve ksın fesat olduğunu zaten düşünerek görüşmüşsnüz bence biraz kendi tavırlarınızda düşünüp tartmalısınız seviye ve kalite bence bunu gerektirir sizin tavrlarınızdan dolayı böyle davranıyo olabilirler gibi geldi bana

Gayet kendi nisanlisi anlatti aileye nasil yalan söyleyip göze girmek icin neler yaptıklarını nötr oldugumdan eminim felaket eminim hem de. Sevgiyle kalin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…