Delirmek üzereyim!!!

Arkadaşlar 6 ay önce ameliyat oldum mahvetti burnumu. Sabah akşam ağlıyorum ne olur eski haline gelir mi burun ? Allahım yardım et diyorum her gün bin pişmanım ameliyat olduğuma. 3 ay sonra düğünüm var nişanlım da sürekli destek olmaya çalışıyor beni sevdiğini biliyorum ama artık yüzün e bakmaya utanıyorum . O beni bu halimle sevmedi ki . Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı . Ne yapayım bir yol gosterin ne olur
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben bir senedir aynı şeyi yaşıyorum keşke diyorum yaptırmasaydım bambaşka bir insana döndüm şişlikler geçmedi yapay şiş tuhaf asla ben gibi hissetmiyorum kendime sevdiklerime yaptığım en büyük haksızlık ve hata :(

Kızlar bizim de 3 ay oldu. Burda ya Burun estetiği olmak isteyen yada olmuş insanlar giriyor. Çoğu kişi de yemi olmuş kişiler. Sizi anlıyorum lütfen bu dediğim yanlış anlamayın ama burda bu şekilde konuşmalarınız insanları motive etmiyor aksine moralini bozuyor. Lütfen biraz anlayış. 6 ay geçmiş bir sene geçmiş burda isyan etmenin size faydası olmaz iş işten geçmiş artık..

Kızlar bizim de 3 ay oldu. Burda ya Burun estetiği olmak isteyen yada olmuş insanlar giriyor. Çoğu kişi de yemi olmuş kişiler. Sizi anlıyorum lütfen bu dediğim yanlış anlamayın ama burda bu şekilde konuşmalarınız insanları motive etmiyor aksine moralini bozuyor. Lütfen biraz anlayış. 6 ay geçmiş bir sene geçmiş burda isyan etmenin size faydası olmaz iş işten geçmiş artık..
Merhaba ben de yeni ameliyat olanlardanim bugun 5. Gunum. Bu surec nasildi. Bi kac mesajinixi gordum sormak istedim. Kendinizi ilk gordugunuzde ne hissettiniz. Burun indi mi? Simdi son burnunuz nasil

Merhaba ben de yeni ameliyat olanlardanim bugun 5. Gunum. Bu surec nasildi. Bi kac mesajinixi gordum sormak istedim. Kendinizi ilk gordugunuzde ne hissettiniz. Burun indi mi? Simdi son burnunuz nasil
Kendimi ilk gördüğüm de şok oldum zaten ilk bir ay beğenmiyordum ama yüzümdeki şişler indikçe burnum oturmaya başladıkça daha güzel olduğumun farkına vardım şuna her şeyden çok memnunum ilk 2-3 ay çok incelemeyin :)

Kendimi ilk gördüğüm de şok oldum zaten ilk bir ay beğenmiyordum ama yüzümdeki şişler indikçe burnum oturmaya başladıkça daha güzel olduğumun farkına vardım şuna her şeyden çok memnunum ilk 2-3 ay çok incelemeyin :)
Ozelden atarmisiniz peki. Ilk zamanlardaki ve simdiki halinizi. Ilk gordugunzde ifadeniz degismis miydi

Arkadaşlar 6 ay önce ameliyat oldum mahvetti burnumu. Sabah akşam ağlıyorum ne olur eski haline gelir mi burun ? Allahım yardım et diyorum her gün bin pişmanım ameliyat olduğuma. 3 ay sonra düğünüm var nişanlım da sürekli destek olmaya çalışıyor beni sevdiğini biliyorum ama artık yüzün e bakmaya utanıyorum . O beni bu halimle sevmedi ki . Haksızlık ettiğimi düşünüyorum ona karşı . Ne yapayım bir yol gosterin ne olur

düzelme oldumu? doktorunuz kimdi?

Nişanlım eski halin çok daha güzeldi keşke bu işe hiç girmeseydin dedi ama seni çok seviyorum önemli olan sensin dedi . Beni seviyor eminim ama üzülüyorum yine de sonuçta insan eşini güzel görmek ister. Bu olayı takmanın sebebi 3 ay sonraki düğünüm bu burunla nasıl çıkıcam diye düşünüyorum gülünce çok aptalca bir ifade oluyor yüzümde geniş kaba bir burun çıkıyor .
Size özel mesaj atmak istiyorum fakat atamıyorum ?

Bu arkadaşı öyle iyi anlıyorum ki. Birinci ameliyatımdan sonra burnumu duvara vurup yeniden kırsam mı diye düşünmüştüm çünkü yeniden ameliyat olma şansım yoktu ve burnum konkunçtu, sağlık problemi kaynaklı hafif de estetik olsun istedim ama sonuç felaketti. burda intiharın eşiğindeyim diye paylaşım yazdığımda çoğu dalga içerikli aklımı ve kişiliğimi sorguladı pekçok yorumsever, sağolsun birkaç arkadaş özelden mesaj atıp doktorum ve izlemem yolla ilgili yol gösterdi, abla kardeş gibi olduk, Allah da onların sıkıntılarını kaldırsın inşallah. aynı doktora 7 ay sonra(yani 40 gün önce) ücretsiz ikinci ameliyatı oldum, çok şükür şu an burnum iyi. Umudunuzu kaybetmeyin hayatın sonu değil. Üzülmeyin yeniden ameliyat olursunuz, hayatta ölümden başka her şeye çare var, bu bir tecrübeydi deyip attım cebime, ama gerçekten bu olay çok olgunlaştırdı beni, hayata bakış açımı değiştirdi. Şimdi ameliyat öncesi ve sonrası olarak hayatımı iki döneme ayırdım.

Bu ameliyat öncem

Eklentiler

• IMG_0327.webp
    IMG_0327.webp
    16 KB · Görüntüleme: 66
Birinci ameliyattan sonra burnum fotoğraf takinden daha yamuk ve daha düşüktü iyi çıkmış yine bu fotoda

Back
X