Delirmek üzereyim

Eşinizle konuştunuz mu bu durumu peki? Ne yapması gerektiğini değil de 8 aydır ne kadar yorulduğunuzu, içinde bulunduğunuz ruh halini, neler beklediğinizi? Konuştuysanız tepkisi ne oldu?

Eşinizle konuştunuz mu bu durumu peki? Ne yapması gerektiğini değil de 8 aydır ne kadar yorulduğunuzu, içinde bulunduğunuz ruh halini, neler beklediğinizi? Konuştuysanız tepkisi ne oldu?
Eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor. İşten gelince kanguruyla dolaştırıyor, haftasonları erkenden alıyor ve ben uyanana kadar bakıyor falan. Ben söylediğim sürece hiçbir talebimi reddetmez ama sanırım ben biraz kendi teklif etsin dolaşalım falan diye bekledim. Zaten sayfa 4 te gerekli açıklamayı yaptım. İlginiz için teşekkürler

Allah aşkına nasıl çocuklarla dışarı hatta avmye gidiyorsunuz,bunun formülünü banada soyleyin ?.Ben çocuklarla kapının onundeki parka dahi çıksam sinir küpü olarak dönüyorum.

Konu sahibi sizi cok iyi anlıyorum. Herkesin arada boyle dönemleri oluyor.Anne yada kv varsa çocuğu bir kac saatliğine bırakın kendinize zaman ayırın bir yesil alanda yürüyüş yapin inan size cok iyi gelecek. Hayat zatan zor çocuklu hayat iki katı zor

Allah aşkına nasıl çocuklarla dışarı hatta avmye gidiyorsunuz,bunun formülünü banada soyleyin ?.Ben çocuklarla kapının onundeki parka dahi çıksam sinir küpü olarak dönüyorum.
Ne olursa olsun boşveriyorum.
Çünkü onlar çocuk. Bir yetişkin gibi davranamazlar ki.
Ki yetişkinlerin bile çoğu davranışı sinir bozucuyken çocuklara sinirlenmek haksızlık gibi geliyor.
O yüzden mümkün olduğunca rahat davranmaya çalışıyorum. Sürekli kendimi telkin ediyorum: onlar daha çocuk, büyüdükçe öğrenecekler.
Zaten kızsam da delirsem de bir şey değişmeyeceği için ben de zevk almaya, mutlu olmaya bakıyorum onlarla.

Annem gibi konuştun. Aramizda 40 a yakin yas var.bence 36 37 38 gibi yaslarda anne olan insanlar daha sakin oluyor olabilir. Ve cok Dogru söylüyorsun. Yorumlarına hastayım ya

Çocuk 8 aylikmis. Yakında yürür o çocuk. Bence esinden bisey bekleme sen o da yorgun argın eve geliyordur zaten kış mevsimiydi düşünememiş olabilir hani gel gidelim falan biyerlere diye
Sen cocukla gez bence
Parka gidin
Ev isleri de kalsın senden önemli mi bir bahar temizligi icin Kadin ayarla gelsin evi dip bucak temizlesin sende cocugunla ilgilenirsin
Zaten bahar geliyor cocukla gezin parka gidin yürüyüş yapmis olursun hem bebek arabasina koy. Bir kafeye gidip oturun cocukla yanina sevdigin bir arkadaşını al cocuk cok huysuzlanırsa kalkarsınız ben olsam oyle yapardım.

Herkesin derdi kendisine büyük.

O yüzden o anlamda sizi yargılamıyorum.
Ancak üstünüze gelen şeyleri, rahatsızlık duyduğunuz duygu yoğunluklarını eşiniz ile de paylaşın.
Erkekler sizin beklediğiniz kadar ince düşünceli değiller malesef.
Ancak siz yön verirseniz, onlar da yol alıyorlar, öyle düşünün.

Arada bir eşinize söyleyin isteklerinizi ve beklentilerinizi, zamanla alışacak ve size göre davranacaktır.
Ama siz aklınızdan geçeni söylemeden de eşinizin müneccim olmasını beklemeyin derim.

Hatta biraz gec çıkın akşam ustune dogru esiniz eve gelince sizi bulamasin arasin aa nerdesin desin ben çıktım hava almaya de eve gelince de söylersin seninle de gidelim hayatim falan diye adam yok demez heralde bazen erkekler düşünemiyor?????

Anladim anneniz baktigi icin ekstra mutlusunuz .Ne güzel sizin adiniza sevindim .
Maalesef ben bakiciya birakcam .Onu dusununce de geriliyorum.Allah iyi birini cikarir insallah karsimiza .
Iş beni cok yoracak aslinda .Bunu cok iyi biliyorum. Sadece ogrencilerimi cok ozledim ve onlarin bana ihtiyacı oldugunu düşünüyorum. Agir otizmlilerle calisan bir ozel egitimciyim .

Annem gibi konuştun. Aramizda 40 a yakin yas var.bence 36 37 38 gibi yaslarda anne olan insanlar daha sakin oluyor olabilir. Ve cok Dogru söylüyorsun. Yorumlarına hastayım ya
Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim aslında kanguru ya alıp kütüphaneye falan gidiyorum ama burun ameliyatı oldum yüzüm hala şiş diye çıkmıyorum şu sıra. Sanırım çıksam iyi olacak dediğiniz gibi

:) çok tatlısınız başkasına yazacak olsam bende böyle yazardım ama dediğiniz şeyi çok yaptım, eşim her seferinde çok iyi yaptığımı söyleyip hak verdi hatta çocuğu bırakıp tekbaşıma kozmetikçilere gitmemi önerdi. Biraz uysal ama düz bir adam. Ama daha öncede yazdım Bdv yi dolaştım da ne dertler varmış, benimkisi hiç

Öncelikle Allah bağışlasın, evladınızı sağlıkla büyütün inşallah.

Konuya gelirsek bu yollardan kısa bir süre önce geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. (3 yaşında bir kızım var.) Eşiniz anladığım kadarıyla yoğun çalışıyor birde maddi sıkıntılar erkekleri bizden daha çok etkiliyor. Ailesine yetemediğini düşünüp üzülüyor olabilir. Zaten çoğu erkek düz mantıktır, ince düşüneni nadirdir. O yüzden fazla kafanıza takıp üzülmeyin. Arada siz plan yapın. Benim eşim gezmeyi pek sevmez, çocuktan önce de böyleydi. Çocuk olunca daha da eve kapandık diyebilirim. Çevrenizde kafanızın uyuştuğu çocuklu arkadaşlarınız (ya da arkadaşınız, bazen tek bir arkadaş bile yetiyor insana) varsa birlikte plan yapın. Biriniz termosa çay koysun, biriniz simit alsın. Çocukları arabalarına koyun. Piknik yapabileceğiniz bir çardak yada yeşillik varsa orda hem oturun muhabbet edin, hem çocuklar temiz hava alsın. (Uykuyu da getirir açık hava) En masrafsızından bir aktivite işte.

Eşinizle de güzelce konuşun, duygularınızı ve ondan beklentilerinizi anlatın. Mesela "ben illaki pahalı mekanlara gidelim demiyorum ama çocukla çok bunalıyorum arada deşarj olmak istiyorum, bütçemize uygun yerlere gidelim ailece vakit geçirelim" deyin.

Son bir tavsiye daha. Sosyal hesapları pek fazla takip etmeyin, en azından bir süreliğine. İnsan illaki etkileniyor. Sanki herkes geziyormuş da bir siz evdeymişsiniz gibi hissetmeyin.

Teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…