- Konu Sahibi hircinmenekse
Kizlar tek tek cok tesekkur ederim ilginiz icin... Evet jerrycim ayni yaslarda birisi olsa gercekten babam Adina sevinebilebilirdim bile cunku uvey annemle hic anlasamiyolar artik ve Ben babama cok uzuluyordum bu konuda fakat bu olayi hic bi sekilde normal karsilayamam ne aciklamasi olabilir bunun degil mi.. Keske o gucu kendimde bulsam hemen cekip gidecegim fakat daha okulu bile bitirememis olmak elimi bagliyo ve ofkeyle kalkipta zararlada oturmak istemiyorum acikcasi mantikli bi yol bulmam lazim kendim icin...
evet maviask hic sorma daha kendi yaralarimi saramamisken ustune böyle bisey anlatamayacak kadar zor... Erkeklere olan guvenim yerle bir oldu.. Halbuki su hayatta istedigim teksey bi insana guvenip Mutlu bi yuva kurmakti fakat su bi sene icinde yasadiklarim... Bilmiyorum elbet Buda gecer...
evet maviask hic sorma daha kendi yaralarimi saramamisken ustune böyle bisey anlatamayacak kadar zor... Erkeklere olan guvenim yerle bir oldu.. Halbuki su hayatta istedigim teksey bi insana guvenip Mutlu bi yuva kurmakti fakat su bi sene icinde yasadiklarim... Bilmiyorum elbet Buda gecer...