• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirmek uzereyim

Kizlar tek tek cok tesekkur ederim ilginiz icin... Evet jerrycim ayni yaslarda birisi olsa gercekten babam Adina sevinebilebilirdim bile cunku uvey annemle hic anlasamiyolar artik ve Ben babama cok uzuluyordum bu konuda fakat bu olayi hic bi sekilde normal karsilayamam ne aciklamasi olabilir bunun degil mi.. Keske o gucu kendimde bulsam hemen cekip gidecegim fakat daha okulu bile bitirememis olmak elimi bagliyo ve ofkeyle kalkipta zararlada oturmak istemiyorum acikcasi mantikli bi yol bulmam lazim kendim icin...

evet maviask hic sorma daha kendi yaralarimi saramamisken ustune böyle bisey anlatamayacak kadar zor... Erkeklere olan guvenim yerle bir oldu.. Halbuki su hayatta istedigim teksey bi insana guvenip Mutlu bi yuva kurmakti fakat su bi sene icinde yasadiklarim... Bilmiyorum elbet Buda gecer...

Yarin ailecek bize gelecekler kizi cekip Adam akilli bi konusayim yaptigi yanlisin hayatina mal olabilecegini anlatayim ayrica babamdan ne gibi bi gelecek bekliyo onu bi ogreneyim sonra da babamin aldigi o telefonu elinden alip yanliz kaldigimda babamin onune koyayim diyorum o telefonu koymak herseyi aciklayacaktir zaten sonra da onun tepkisine göre tepki veririm.... Sonra da obur haftaki sinavimi atlatip rahatlayinca neler yapabilirim nasil yeni bi hayata baslayabilirim onlari dusunmeye baslayim diyorum cunku bunu unutupta onunla yuz yuze bakamam ama ne Zaman muhtac olur bana yine yaninda olurum yaslaniyo cunku ne olursa olsun yine de babam o kizi olarak ihtiyaci oldugunda yaninda olmam gerektigini dusunuyorum

evet yegeni... Ablasiyla konusup konuyu dallandirip budaklandirmak istemiyor o sakin bi sekilde kapatmak istiyo Benim ama gururuma dokunuyo.. Insan basina gelmeden anlayamiyo cok zor bi durummus

Allah Allah...nasıl o kadar sakin kalabiliyor ya birisi daha 16 yaşındaki yeğeni diğeri 50 yaşındaki kocası... çok şaşırdım :44:

pis sübyancı. ay. sinir oldum gece gece. bence o evden ayrılın ve o adamlada bir daha görüşmeyin. sapık resmen.

Iste boyle erkekler her alanda serefsiz illaki herkez hayatinda ucundan bucundan erkeklerin bir yanini goruyor
Sen anaciginla kalsaydin boyle olmazdin anneni bulmalisin bence

bu nasıl bir şeydir ya 50 yaşındaki adam karısının 16 yaşındaki ufacık yeğeniyle flörtleşiyor:53::53::53:

resmen dünyanın sonu gelmiş

senin haline de çok üzüldüm insanın o adama baba diyesi gelmez yüzünü görmeye tahammülü olmaz

cehennem gibi bir hayat resmen

o değillde bu 16 yaşındaki kız nasıl oluyorda 50 yaşındaki adamla hayeller kurabiliyor onu anlamadım hani yaşıt filan olsalar yada en

fazla 5-10 yaş olsa bir derece 35 yaş fark var üstelik evli ,o kadar da kafası çalışmıyor mu bu kızcağazın.

belkide ben fazla olgunluk bekliyorum 16 yaşında birinden.

çünkü ben bırak 16 yaşını ilkokuldan beri evli ve dedem yaşındaki adamlarla birlikte olunmayacağının bilincindeydim diye hatırlıyorum.

bu kızla ailesi pek ilgilenmiyor anlaşılan ahlaki kurallardan bihaber.

Kizla konusup telefonu aldim elinden bi güzelde gozunu korkuttum... Ablasinin telefondan haberi varmis baska nelerden haberi var bilmiyorum ve ablasi bana yalan soylemis o gün konustugumda hic bahsetmedi bana Telefon olayindan... Simdi bakalim babam ne mesaj atacak merak ettim Telefon elimde

allah yardımcın olsun canım.çok zor bi durum.. güçlü duruyorsun ya bu çok güzel işte. inşallah bir an önce çözülür meseleniz. gelişmeleri bize de söyle olur mu takipteyiz. rabbim yar ve yardımcınız olsun

Aman Allah'ım iğrenç bir şey bu.
Kız bana da uslu masum gelmedi nedense.
Teyzeye bak o bile çekiliyor köşesine tuhaf bir aile bunlar.
Bence sen olaya daha fazla müdahil olmadan kurtar kendini, sıyrıl her şeyden.
Gerçekten tuhaflar biraz ahlaksız bir aile bence üvey annen tarafı, üvey annen ayrı bir vaka onu da çözemedim.
Baban zaten pisliğin teki başka yorum yapmak istemiyorum ona.
Ama bence sen bu konuda bencil ol.

Konustum ne anlatacagimi bilmiyorum Adam oturuyo karsimda ne bi utanma ne bi sucluluk duygusu hic bisey umrunda degil... Neydi bu anlamadim... Uvey annemde yanimdaydi o sordu Ben sordum bisey yok cevap yok ne varmis ki ne yaptigin farkindaymis... Bu neydi Ben anlamadim

Konustum ne anlatacagimi bilmiyorum Adam oturuyo karsimda ne bi utanma ne bi sucluluk duygusu hic bisey umrunda degil... Neydi bu anlamadim... Uvey annemde yanimdaydi o sordu Ben sordum bisey yok cevap yok ne varmis ki ne yaptigin farkindaymis... Bu neydi Ben anlamadim

neler var mesajlarda, ne içerikli konuşmalar, cinsel mi yoksa, arkadaş gibimi?
gerçi 50 yaşında adamla 16 yaşındaki kız nasıl arkadaş olabilir orası ayrı mevzu da, açıkçası ben babanın ne söyleyeceğini çok merak ediyorum...kız ne dedi size telefonu elinden alırken, neler söyledin ona...tehdit falan etseydin keşke, mahfederim seni, rezil ederim vs gibi..korkutsaydın biraz..
çocuk yaşta evet ama maşallah yaptıkları hiç çocukça değil...baban ne diyor?

neler var mesajlarda, ne içerikli konuşmalar, cinsel mi yoksa, arkadaş gibimi?
gerçi 50 yaşında adamla 16 yaşındaki kız nasıl arkadaş olabilir orası ayrı mevzu da, açıkçası ben babanın ne söyleyeceğini çok merak ediyorum...kız ne dedi size telefonu elinden alırken, neler söyledin ona...tehdit falan etseydin keşke, mahfederim seni, rezil ederim vs gibi..korkutsaydın biraz..
çocuk yaşta evet ama maşallah yaptıkları hiç çocukça değil...baban ne diyor?

mesajlarin icerigi askim cnm bitanem seni ozledim keske yanimda olsaydin bugun cok guzeldi usudum ama sen sarilinca gecti.. Bende seni seviyorum.. Seni cok seviyorum bildiginiz ask mesajlari

kizi tehdit ettim babasi cok baskici dedim soylerim babana ne yapiyoraa yapsin seninle... Korktu da zaten...

babam bisey soylemedi ne varmis ki.. Inkarda etmedi tasdiklemedi de siz ne diyorsunuz dedi.. Ne soyledigimi anlattim dedim ne anlamisim soyle o Zaman Ben salakmiyim dedim... Hic bi tepki yok hic bi utanma yok hic bisey yok iste

Back
X