• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek uzereyim..

sen kimseye kulak asma..tartışma ortamından kaçınmaya çalış,çok aldırma..annenin psikolojik baskı yapmasına izin verme..zamanı gelince elbet yuvandan uçacaksın..ve herşey iyi olacak..sukut etmeye çalış olurmu..

Bende oyle yapmaya calisiyorum canim cok sagol.

Atlatabildiniz mi peki bu sorunlari ?
aileme kalsa ben evlenemezdim..Ama o zincirleri kırdım 26 yaşımda evlendim..Annem rahmetli oldu..kızkardeşim evlendi..erkek kardeşim ünüversiteyi bitirdi çalışıyor şu an..babam hala yalnız değil ama mutsuz..aslında babam hep mutsuz asıl neden problemin babamda olması bence..
annenizde gereken desteği göremediği için mutsuz acısını sizden çıkartıyor..ama siz ona bakabileceyin kadar çocuk yapmalıydın deyin bence..çok üztünüze gelmesine izin vermeyin..tartışmamaya çalışın..

aileme kalsa ben evlenemezdim..Ama o zincirleri kırdım 26 yaşımda evlendim..Annem rahmetli oldu..kızkardeşim evlendi..erkek kardeşim ünüversiteyi bitirdi çalışıyor şu an..babam hala yalnız değil ama mutsuz..aslında babam hep mutsuz asıl neden problemin babamda olması bence..
annenizde gereken desteği göremediği için mutsuz acısını sizden çıkartıyor..ama siz ona bakabileceyin kadar çocuk yapmalıydın deyin bence..çok üztünüze gelmesine izin vermeyin..tartışmamaya çalışın..

Yok kimseyle muhattap olmuyorum zaten.annem hic bisey yokmus gibi konusmaya calisiyo iste abimle tek kelime konusmuyoruz en iyisi boyle idare etmek .

Yok kimseyle muhattap olmuyorum zaten.annem hic bisey yokmus gibi konusmaya calisiyo iste abimle tek kelime konusmuyoruz en iyisi boyle idare etmek .

inşallah tüm sevginiz tükenmez ailecek..

Bu arada hepiniz hayatinizi yoluna koymussunuz ne guzel.
Babanizin da allah yardimcisi olsun ya .

canım babana sarıldınmı?
aile ici neden böyle sizin?
iletisim eksik,kopukluk mu var ?

Back
X