• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirmek üzereyim

Ne desem bilemedim bu nedir yani kafayi kırmış bunlar iki aylık bebek oturtulurmu hiç ayrıca eltinizde çok rahat biri olmali ki üç tane çocuğunu bırakabiliyor allah yardim cin olsun biraz sabret belliki konussan tatsızlık çıkacak evliliginizde
Aynen öyle şuan eşime acıyorum üç çocukta ağlıyor eşim onları sakinleştirmeye çalışıyor

Ben olsam çıldırmıştım şu an, uyar baktın olmuyor al elinden çocuğu istemiyorum böyle şeyler yapmanı de. tepki ver, susma.

kollarindan tutup sallama disindakilerden bisey ollmaz ( oturtma, ayakda durudrma , az giydirme vs )
ama o uç çocuk herseyi yapabilirler
sen çikma odadan bence hiç

kollarindan tutup sallama disindakilerden bisey ollmaz ( oturtma, ayakda durudrma , az giydirme vs )
ama o uç çocuk herseyi yapabilirler
sen çikma odadan bence hiç
Zaten biri ediyordu biri bardakla vuruyordu hiç yanımdan ayıramıyorum onların yanına götüremiyorum onlarda küçük yapma demekten anlamıyorlar

Ya valla yardıma mı geldi yoksa. Ben daha ortada fol yok yumurta yok diyorum eşime. Ben bakarım kimse gelmesin çocuga bakicam diye.

Masallah hangi ara dogurmus bunları. Yaramaz cocukta cekilmez be anacım kınamayayım.basıma gelmesin
Akşama gelip alacak ama çocuklar akşama kadar bizi delirtmezse çocuklar çok küçük 4-2-1 yaşlarında az önce biri bebeğimi ezecekti neredeyse

Ay daha iki aylik bebek kafasini bile dik tutamaz ne oturması. Kaynanan cildirmis yardima değil yuk olmaya gelmis. Aman bebeğini birakma o kadinin eline.

Amann Allah böyle insanlarım şerrinden korusun. Valla küsse de kırılsa da ne olursa olsun çocuk herşeyden önemli. ılımlı bir dille uyar olmuyosa psikopata bağla.

Back
X