Delirsem yeridir!

basinabuyruk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2019
100
60
28
28
Merhabalar herkese...
Çok ayrıntıya girmeden bahsetmek istiyorum. Geçtiğimiz kasım ayında karşıma biri çıktı ve sevgisine inanılmaz güvendim. Yavaş yavaş ben de sevdim sevgili olduk, bu süreçten sonra her şey çok güzel gidiyordu taa ki benim yaptığım aptallığa kadar.. Ona başka bir erkek ismiyle (eskilerden biri) seslendim. Ama ona rağmen beni affetti. Daha sonra bu eskiyle ilgili durmadan önüne bir şeyler çıktı tamamen benim aptallığım olan şeyler. Ayrıldı benden 15 20 gün kadar sonra belki dedik olur dedik olmadı, ben dd o da gurur yaptık. Ama birbirimizi çok seviyorduk ne beraber olabiliyorduk ne de ayrı. Düzeltmeye çalışıyorduk bu sefer daha çok ben çabalıyordum artık. Sonra birdenbire bir olay gelişti. Bir arkadaşı bana iftira atmış onu aldattığıma dair ve daha fazlasını söylemiş buraya yazamadığım şeyler.. Asla olmayan ipsiz sapsız olaylar. Benim ağzımı aradı ben anlamadım ama çok fazla bağırdım çağırdım ağzımı ararken bile. O da benim haksız olduğumu düşündü ve karşı tarafa inandı.
Ne yapsam yok. O iftirayı atanla da görüşemedim sevdiğimle de konuşamadım hiçbir şey yapamadım kimse beni dinlemiyor ne arkadaşım kaldı ne başka bir şey kimseyle konuşamıyorum kimse bana inanmıyor. Delirmek üzereyim artık hayatımın en kötü zamanlarını geçirdim hala geçiriyorum bu iftirayı nasıl düzelticem her gün ağlamaktan içim çıktı artık

Iftira atan kisi belli mi?
Canina okuu
belli tabii..
okuyamıyorum, çünkü ona ulaşamıyorum naptıysam nettyisem ulaşamadım
beni sosyal medyadan engelledi, arkadaşları da öyle.
sevdiğim adam onunla onu görüştürmeyeceğim falan demiş olay çıkarmamdan korkmuş, ama karşı taraf ben görüşürüm havasındaymış. bunları duydum ama iletişim sıfır maalesef asla kimse tarafından dinlenilmiyorum

Maalesef öyle olmuyor aynı ortamlardayız uzaklaşamam, ve bir iftira sonuçta.. Ve gerçekten seviyorum hepsi bir yana
Ben su an esim hakkinda bi laf duysam once onu dinlerim sonra soyleyen kisiden ispat isterim ispatsiz da tavir almam, bence o sevmiyor ki baskalarinin lafiyla senin psikolojik olarak bu hale gelmene göz yummuş.

Ben su an esim hakkinda bi laf duysam once onu dinlerim sonra soyleyen kisiden ispat isterim ispatsiz da tavir almam, bence o sevmiyor ki baskalarinin lafiyla senin psikolojik olarak bu hale gelmene göz yummuş.
Eşim değildi, belki evli olsaydık daha farklı olurdu ama geçmişte yaşanılan şeylerden ötürü o kadar inandırılmış ki. Şu an zaten bu olaylardan sonra sevmiyordur Ama o zamanlar sevmediğine inanamıyorum nedense.. Ama ben de sizin gibi yapardım.. Bir de öyle bir komplo kurulmuş ki adeta benim cümlelerim benim ağzımdan çıkıyormuş gibi anlatılmış

Valla kırk yıllık evlilik tecrubem yok sadece 1 aylik evliyim, evlenince duzelir dedigimiz hic birsey duzelmiyor bilakis kotulesme derecesi bi tik artiyor. Bunlari cicim ayimda soyluyorum. Kocaman adam gozuyle gormedigi seye bu kadar kolay inaniyorsa deger vermiyordur evlenirsen şayet çok problem yaşarsın. Misal veriyorum en fazla bu duyduklarima inanmak istemiyorum dogru olmadigina beni inandir derdi. Ben ne kadar cok kirildim ne sanslar verdim esime zamaninda sirf sevdigim icin. Dogru olmadigini anlatmana bile firsat vermiyor baksana.
Derin bi nefes al, zor olacak ama unutmaya calis.

Bu iftira olayının doğru olduğuna emin misiniz? Sevgiliniz böyle bir bahane uydurmuş olmasın? Elinde kanıt yoksa hemencecik inanması çok garip geldi. Yok illa kesin böyle diyorsanız bir şekilde ulaşın doğrusunu tekrar anlatın. Daha da inanmıyorsa işine öyle geldiği içindir.

Bilemiyorum ben elimden geleni yaptım ama o kadaf nefret dolu ki bana benim daha bilmediğim neler anlatılmıştır kim bilir.. Zaten ayrı olduğumuz bir süreçti zaten bana h güvenmiyordu böyle de tuzu biberi oldu diyebilirim

Evet baya bir olay koptu çünkü neler neler oldu.. Zaten ayrıydık bir de bu olay olduğunda. O kadar gözünü bürüdüler ki ben arkadaşlarını ve arkadaşlarımı tanıyamıyorum artık hepsi bana cephe almıl durumdalar

Peki neden eski sevgili adıyla seslendiniz ki? İlginç bir dalgınlık olmuş.

Peki neden eski sevgili adıyla seslendiniz ki? İlginç bir dalgınlık olmuş.
Benim biraz o konuda sıkıntım var insanların isimlerini çok fazla karıştırıyorum ablamın kardeşimin ismini dahi karıştırabiliyorum bazen çok hızlı konuştuğum için o an asla farkına varmadan devam ediyorum hayatıma.. Ama bu olay ilişkinin başlarında yaşanmıştı ve daha tam beni tanımıyordu, o yüzden büyük tepki vermişti o sıralar.

Hem ulaşamıyorum demişsiniz hem de aynı ortamlardayız uzaklaşamıyorum demişsiniz.
Yüzleştirin sonra da hepsiyle alakayı kesin. İftiraya uğrayan sizsiniz sonuçta eskiden oldugu gibi olamazsınız bunu yapan insanlarla.

Evet olamam tabii ki..

Eski sevgilimle aynı ortanlardayız ama bu olayı uyduran insanla aynı ortaMda değiliz

Eski sevgilinizin adiyla ona seslendiginiz icin size icerledigi kesin. Benim basima boyle bir olay gelseydi inanin affetmezdim, "isimlerle aram iyi degil" her ne kadar gercek olsa bile kimse inanmaz dogal olarak, hele ki herhangi bir isim de degil eski sevgiliniz... Affettim dedigine de bakmayin, emin olun affetmemistir sadece o zaman icin susup icine atmistir. Ustune cevresinden duydugu seyler de icine attigi duygulari tekrar su yuzune cikarmis gibi gorunuyor. Gelip size sormasi az da olsa size guvendigi ve aciklama yapma hakkiniz olduguna inandigindan dolayi. Buraya kadar hata sizde.

Gelelim sizin hatanizin olmadigi (en azindan siz oyle soyluyorsunuz) noktaya. Bu durumda yapabileceginiz tek sey bir sekilde bu iftirayi atani bulmak ve onunla erkek arkadasinizi yuzlestirmek. Bunu da yapamiyorsaniz, malesef geriye yapacak hic bir sey kalmiyor.

Bir dizi sozu var size verilebilecegim tek tavsiye olarak aliniz. "Break it off. Shake hands. Walk away."
Meali: "Ayril, tokalas (probleminle) ve yoluna bak."

Söylediklerinizle o kadar haklısınız ki gerçekten...
Ama bu süreçte o kadar psikolojim bozuldu ki anlatamam, ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor durumu.
Yüzleştirebilsem çoktan yapacağım şey oydu ama ben ulaşamıyorum hiçbir şekilde ve işyerine gittiğim zaman da kovuldum ve olay da çıkartamadım.. Yüzleştirmsk istiyorum hala nasıl yapacağımı bilemiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…