- 22 Eylül 2019
- 100
- 60
- 28
- 28
- Konu Sahibi basinabuyruk1
-
belli tabii..Iftira atan kisi belli mi?
Canina okuu
Maalesef öyle olmuyor aynı ortamlardayız uzaklaşamam, ve bir iftira sonuçta.. Ve gerçekten seviyorum hepsi bir yanaSizi dinlemek istemeyen insanlar için çaba sarf etmeyin size yazık
Ben su an esim hakkinda bi laf duysam once onu dinlerim sonra soyleyen kisiden ispat isterim ispatsiz da tavir almam, bence o sevmiyor ki baskalarinin lafiyla senin psikolojik olarak bu hale gelmene göz yummuş.Maalesef öyle olmuyor aynı ortamlardayız uzaklaşamam, ve bir iftira sonuçta.. Ve gerçekten seviyorum hepsi bir yana
Eşim değildi, belki evli olsaydık daha farklı olurdu ama geçmişte yaşanılan şeylerden ötürü o kadar inandırılmış ki. Şu an zaten bu olaylardan sonra sevmiyordurBen su an esim hakkinda bi laf duysam once onu dinlerim sonra soyleyen kisiden ispat isterim ispatsiz da tavir almam, bence o sevmiyor ki baskalarinin lafiyla senin psikolojik olarak bu hale gelmene göz yummuş.
Valla kırk yıllık evlilik tecrubem yok sadece 1 aylik evliyim, evlenince duzelir dedigimiz hic birsey duzelmiyor bilakis kotulesme derecesi bi tik artiyor. Bunlari cicim ayimda soyluyorum. Kocaman adam gozuyle gormedigi seye bu kadar kolay inaniyorsa deger vermiyordur evlenirsen şayet çok problem yaşarsın. Misal veriyorum en fazla bu duyduklarima inanmak istemiyorum dogru olmadigina beni inandir derdi. Ben ne kadar cok kirildim ne sanslar verdim esime zamaninda sirf sevdigim icin. Dogru olmadigini anlatmana bile firsat vermiyor baksana.Eşim değildi, belki evli olsaydık daha farklı olurdu ama geçmişte yaşanılan şeylerden ötürü o kadar inandırılmış ki. Şu an zaten bu olaylardan sonra sevmiyordurAma o zamanlar sevmediğine inanamıyorum nedense.. Ama ben de sizin gibi yapardım.. Bir de öyle bir komplo kurulmuş ki adeta benim cümlelerim benim ağzımdan çıkıyormuş gibi anlatılmış
Bilemiyorum ben elimden geleni yaptım ama o kadaf nefret dolu ki bana benim daha bilmediğim neler anlatılmıştır kim bilir.. Zaten ayrı olduğumuz bir süreçti zaten bana h güvenmiyordu böyle de tuzu biberi oldu diyebilirimValla kırk yıllık evlilik tecrubem yok sadece 1 aylik evliyim, evlenince duzelir dedigimiz hic birsey duzelmiyor bilakis kotulesme derecesi bi tik artiyor. Bunlari cicim ayimda soyluyorum. Kocaman adam gozuyle gormedigi seye bu kadar kolay inaniyorsa deger vermiyordur evlenirsen şayet çok problem yaşarsın. Misal veriyorum en fazla bu duyduklarima inanmak istemiyorum dogru olmadigina beni inandir derdi. Ben ne kadar cok kirildim ne sanslar verdim esime zamaninda sirf sevdigim icin. Dogru olmadigini anlatmana bile firsat vermiyor baksana.
Derin bi nefes al, zor olacak ama unutmaya calis.
Evet baya bir olay koptu çünkü neler neler oldu.. Zaten ayrıydık bir de bu olay olduğunda. O kadar gözünü bürüdüler ki ben arkadaşlarını ve arkadaşlarımı tanıyamıyorum artık hepsi bana cephe almıl durumdalarBu iftira olayının doğru olduğuna emin misiniz? Sevgiliniz böyle bir bahane uydurmuş olmasın? Elinde kanıt yoksa hemencecik inanması çok garip geldi. Yok illa kesin böyle diyorsanız bir şekilde ulaşın doğrusunu tekrar anlatın. Daha da inanmıyorsa işine öyle geldiği içindir.
Peki neden eski sevgili adıyla seslendiniz ki? İlginç bir dalgınlık olmuş.Evet baya bir olay koptu çünkü neler neler oldu.. Zaten ayrıydık bir de bu olay olduğunda. O kadar gözünü bürüdüler ki ben arkadaşlarını ve arkadaşlarımı tanıyamıyorum artık hepsi bana cephe almıl durumdalar
Benim biraz o konuda sıkıntım var insanların isimlerini çok fazla karıştırıyorum ablamın kardeşimin ismini dahi karıştırabiliyorum bazen çok hızlı konuştuğum için o an asla farkına varmadan devam ediyorum hayatıma.. Ama bu olay ilişkinin başlarında yaşanmıştı ve daha tam beni tanımıyordu, o yüzden büyük tepki vermişti o sıralar.Peki neden eski sevgili adıyla seslendiniz ki? İlginç bir dalgınlık olmuş.
Benim biraz o konuda sıkıntım var insanların isimlerini çok fazla karıştırıyorum ablamın kardeşimin ismini dahi karıştırabiliyorum bazen çok hızlı konuştuğum için o an asla farkına varmadan devam ediyorum hayatıma.. Ama bu olay ilişkinin başlarında yaşanmıştı ve daha tam beni tanımıyordu, o yüzden büyük tepki vermişti o sıralar.
HarikasınızSizi dinlemek istemeyen insanlar için çaba sarf etmeyin size yazık
Evet olamam tabii ki..Hem ulaşamıyorum demişsiniz hem de aynı ortamlardayız uzaklaşamıyorum demişsiniz.
Yüzleştirin sonra da hepsiyle alakayı kesin. İftiraya uğrayan sizsiniz sonuçta eskiden oldugu gibi olamazsınız bunu yapan insanlarla.
Söylediklerinizle o kadar haklısınız ki gerçekten...Eski sevgilinizin adiyla ona seslendiginiz icin size icerledigi kesin. Benim basima boyle bir olay gelseydi inanin affetmezdim, "isimlerle aram iyi degil" her ne kadar gercek olsa bile kimse inanmaz dogal olarak, hele ki herhangi bir isim de degil eski sevgiliniz... Affettim dedigine de bakmayin, emin olun affetmemistir sadece o zaman icin susup icine atmistir. Ustune cevresinden duydugu seyler de icine attigi duygulari tekrar su yuzune cikarmis gibi gorunuyor. Gelip size sormasi az da olsa size guvendigi ve aciklama yapma hakkiniz olduguna inandigindan dolayi. Buraya kadar hata sizde.
Gelelim sizin hatanizin olmadigi (en azindan siz oyle soyluyorsunuz) noktaya. Bu durumda yapabileceginiz tek sey bir sekilde bu iftirayi atani bulmak ve onunla erkek arkadasinizi yuzlestirmek. Bunu da yapamiyorsaniz, malesef geriye yapacak hic bir sey kalmiyor.
Bir dizi sozu var size verilebilecegim tek tavsiye olarak aliniz. "Break it off. Shake hands. Walk away."
Meali: "Ayril, tokalas (probleminle) ve yoluna bak."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?