Diş için iğneyle değil ağızdan veriyorlar
Söyleyeyim annesine çok iyi oldu bu bilgi bir de bu yolu denesinlerSedasyonla yapıyorlar. Hava yoluyla sakinleştirici veriyorlar
Evet hepimiz meraklı çocuklardık :/ iyi bir uzman yardımıyla bunu atlatabileceğinizi düşünüyorum. Kusura bakmayın hatırlattığım içinAh sanırım meraklı çocuklardık babaannemin cenazesi yıkanırken bakmıştık.ondandır sanırım.emdr yaptırmayı düşünüyorum iyi ki hatırlattınız bu travmamı:)
Rica ederim tam tersi.travmaları sildirmek bir nevi emdr.iyi ki hatırlattınız ki psikologuma söyleyeyim silinsin o hatıraEvet hepimiz meraklı çocuklardık :/ iyi bir uzman yardımıyla bunu atlatabileceğinizi düşünüyorum. Kusura bakmayın hatırlattığım için
O dişçi fobisi olanlardan , kan kaldırmaktan korkup hastaneden kaçanlardan biri de benim, hem de eşşek kadar üniversite öğrencisi ikenSöyleyeyim annesine çok iyi oldu bu bilgi bir de bu yolu denesinler
Hımmm bakın bir taşla iki bilgi öğrenmiş oldum bugun :)))Rica ederim tam tersi.travmaları sildirmek bir nevi emdr.iyi ki hatırlattınız ki psikologuma söyleyeyim silinsin o hatıra
Şimdi durum neO dişçi fobisi olanlardan , kan kaldırmaktan korkup hastaneden kaçanlardan biri de benim, hem de eşşek kadar üniversite öğrencisi iken
Herkes ne farklı :)ben mesela hastalık takıntılıyım ama tüm dişlerimi aynı anda bin iğne vurdurup yaptırabilirim,damar yolu falan açılırken umrumda olmaz.O dişçi fobisi olanlardan , kan kaldırmaktan korkup hastaneden kaçanlardan biri de benim, hem de eşşek kadar üniversite öğrencisi iken
Baş belası genetik pıhtılaşmam çıktı, hamile kaldım ve hergün bazen de günde 2 tane iğne vurmak zorunda kaldım kendime. Neredeyse haftada 2 defa da kan veriyordum. Yani hayat beni büyüttü . diş konusunu da genel anestezi ile yaptırdımŞimdi durum ne
İlaç verecekti ama vereceği ilacı kullandırıyormuş zaten annesi. Sonuç alamadıkları için iğne şart dedi. Ama sağolun zaten dediğiniz gibi şu sakinleştirici olayını deneyeceğiz bi bakalımÖzel diş hastanelerine götürüp narkozla yaptıracaksınız.çocuklar için belli dozlarla yapıyorlar araştırın iyice.diş işi bu şakaya gelmez.fobisi olan çocuğun da üstüne şu dönemde gitmenin manası yok
Not:bademcik için iğne vermiş onu şimdi gördüm.doktor ilaca döndüremiyor mu acaba sorsanız.biraz daha geç iyileşir ama olsun
Bu dediğiniz durumun aynısı bu veledin 6 yaşındaki kızkardeşinde varHerkes ne farklı :)ben mesela hastalık takıntılıyım ama tüm dişlerimi aynı anda bin iğne vurdurup yaptırabilirim,damar yolu falan açılırken umrumda olmaz.
Sanırım bu da şurdan ağbim iğneden hep kaçardı ben de ondan üstün olmak için öne geçer korkmuyorum ben onun gibi bana vurun derdim.geçmiş anıların bizim karakterimizi oluşturması ne enteresan
Evet, şu an alıştım iğne serum kan aldırma hiç sorunum yok korkmuyorum dişçi hariç. Hiç unutmuyorum kan aldırmaktan serumdan o kadar korkuyordum ki yeni evliyken hasta oldum serum takıldığında eşim ağlamıştı başımda. Canım çok tatlıydıHerkes ne farklı :)ben mesela hastalık takıntılıyım ama tüm dişlerimi aynı anda bin iğne vurdurup yaptırabilirim,damar yolu falan açılırken umrumda olmaz.
Sanırım bu da şurdan ağbim iğneden hep kaçardı ben de ondan üstün olmak için öne geçer korkmuyorum ben onun gibi bana vurun derdim.geçmiş anıların bizim karakterimizi oluşturması ne enteresan
Bu şekilde olmasaydı keşke ama yenmişsiniz bi şekilde. Çok geçmiş olsun size deBaş belası genetik pıhtılaşmam çıktı, hamile kaldım ve hergün bazen de günde 2 tane iğne vurmak zorunda kaldım kendime. Neredeyse haftada 2 defa da kan veriyordum. Yani hayat beni büyüttü . diş konusunu da genel anestezi ile yaptırdım
Ben öyle yorumluyorum şu andaki aklımla.Bu dediğiniz durumun aynısı bu veledin 6 yaşındaki kızkardeşinde varo da sürekli teyzecim bana yapsınlar iğneyi deyip duruyor. Üstün olma çabası mıymış
Hahahaha sanırım bugün bir çok konuda aydınlanmanıza vesile oldumBen öyle yorumluyorum şu andaki aklımla.
Ağbimi yenebileceğim ,üstün olacağım bir yer bulmuşum kaçırır mıyımbir de hemen babaya ispik tabi babaaa ağbim kaçtı ben vuruldum diye.ay bir aydınlanma daha yaşadım belki de babamla ilgili psikolojik bir durum bu.ay neyse çorba ettim konuyu
Sağolun. Bir de acaba koldan damar yolu açılırken de korkuyor mu? Bir ara da o vardı bende. Baktım damar yolu kalçadan yapılan iğneden daha az acıtıyor, serumla verin diyordum. Ona razı olur mu acaba ?Bu şekilde olmasaydı keşke ama yenmişsiniz bi şekilde. Çok geçmiş olsun size de
Valla annesine çok baskı yapıyorum zaten nasıl bu çocuğu bu hale getirdiniz diye ama iğne karınca ve sivrisinek dışında hiçbirşeyden korkmuyorÇocukları küçükken iğne yapar bak teyze-amca diye korkuturlarsa böyle olur.
Bide polis ten korkutanlara sinir oluyorumçocuklar kaybolsa veya başına bir başka olay gelse polisten korkacak iğneden korktukları gibi
Siz de sağolun. Yok hiçbirşekilde ona da izin vermiyor. Kaç kere tahlil lazım oldu yaptıramadık. Ne kalça ne bacak ne kol izin vermiyor. Seneye bir aşıları varmış okulda şimdiden onun yasını tutmuş durumdaSağolun. Bir de acaba koldan damar yolu açılırken de korkuyor mu? Bir ara da o vardı bende. Baktım damar yolu kalçadan yapılan iğneden daha az acıtıyor, serumla verin diyordum. Ona razı olur mu acaba ?
Hepsi benzer etki yapıyor iğneyle o yüzden mesela iğne vurdurması için "oğlum sinek-karınca ısırması gibi olacak yok bişe" deniyorsa çocuk o yüzden korkuyordurValla annesine çok baskı yapıyorum zaten nasıl bu çocuğu bu hale getirdiniz diye ama iğne karınca ve sivrisinek dışında hiçbirşeyden korkmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?