Delirten iğne fobisi

Emla diye bir krem var lokal olarak uyuşukluk veriyor.igneyi yaptırmadan yarim saat önce surseniz uyuşur hemde psikoljik olarak onu rahatlatır.Bir deneyin bence

Ay bak benimde aklıma geldi benimde hemşireleri dövüp(tekme atmak suretiyle ) okuldan kacmıslıgım var okuldaki ama bende devamlı her hastalığımda 10 dan fazla iğne yerdim hep bir korkum vardı milleti tekmeler kaçardim hemşire aynı zamanda komsumuzdu kadın bıkmıştı yazık allahim yardımcınız olsun inşallah bir yol bulursunuz

Hımm aslında biraz büyüse belki anlayacak bazı şeyleri ki sizin durumunuzda da çok normal bunları hissetmeniz kötü şeyler yaşamışsınız :/ inşallah canı çok yanmadan acımadan ikna etcez veledi

Tekme tokat bunun da kaçacağını düşünüyorum:) Amin inşallah bulcaz bi yolunu :)

Allah kimseyi sağlıkla imtihan etmesin.

Ama gerçekten sinir bozucu. Ben mi canıma hiç kıymet vermiyorum, bilmiyorum. 7 yaşlarındayken 10 tane penisilin vurmuştu annem. Çocukluktan beri bi şekilde iğne ile haşır neşir olduk.

Diş hekimim dedi ki. Sen ne cesur bi kızsın maşallah seni askere göndersek erkeklerden daha iyi yaparsın.

Yeğenim 3 yaşında. Doktora gittik dedim ki: aşkitom şimdi karnına krem sürecek. Bu acımayacak sadece serinlik hissedeceksin. Sonra kolundan iğne yapacak. Bu biraz acıyabilir. Ama çok değil. Sonra da bu şiseye çişini yapacaksın.
Eğer hepsini yaparsak sana pasta alacağım dedim. Tamam dedi. Hiç sesi çıkmadı.

Anasına dedim ki bu çocuk senden daha iyi. Igneden korkmuyor:)

Ben bir fobisi olduğunu sanmıyorum .basit bir iğne korkusu bu
Fobi psikolojik olarak incelenmesi gereken korkulardır.

Allah yardımcınız olsun
Insanin sinirleri dayanmaz.

Açılın, ben yeğeninizin 25 yaşındaki haliyim Oldum olası iğne fobim var. Hemşire karşısında 5 yaşında çocuğa dönüyorum. Kan aldırıp bayılmışlığım da çoktur Hele iğne olmadan önce benden önce bir çocuk girmişse ve çok uslu durmuşsa inanılmaz bir utanç kaynağı da yanında eşantiyon oluyor, herkes o oyunbozan veledi bana örnek gösteriyor falan Yeğeninizi en iyi ben anlarım gitmeyin çocuğun üstüne

Amin. Çok teşekkür ederim. size de geçmişler olsun. Ama inanın basit bir iğne korkusu değil. Ama inşallah çözeceğiz bu durumu bir pedagog eşliğinde

Valla Allah sizin de yardımcınız olsun o zaman ben de korkarım ama o an tüm cesaretimle farklı şeyler düşünüp aşabiliyorum bu durumu :)

Benim yıllardır iğne fobim var kesinlikle zorla yaptirmayin bu korku o yüzden oluşuyor ben suan 20 yaşındayım terapi ve ilaç tedavisi görüyorum çünkü kurtulamadim iğne fobisinden

Erkek kardeşim.. 17 yaşında ve tam anlattığınız gibi.. Zorladık birkaç kez, kan vermesi gerekiyordu ama iğneyi görür görmez bayıldı hastanede. Baygınken alın dedik ona da hemşireler yanaşmadı.. Maalesef hiçbir çözüm bulamadık. Psikoloğa götürelim dedik kabul etmiyor.

Psikologa gelmek istememesi daha da kötü inşallah aşarsınız siz de bu durumu bir an önce

İşe yarıyor mu peki terapi? Ne durumdasınız
Yeni başladım sayılır daha emin değilim kendimden benim korkum baya ileri derece takıntı gibi birsey iğne olmaktansa ölmeyi secerdim küçükken çok zor bir durum bir an önce psikiyatr götürün yoksa daha fazla ilerliyor kendimden biliyorum .

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Evet biz de bir pedagogla görüşmeye karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…