Delirten komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez

yerinizde olsam kirli pedi alir,
ust katlardan uzerimize atilan pisliklerinize dikkat edin dikkat edilmedigi takdirdi bu pedin kime ait oldugunu da aciklayici bir sekilde belirtirim bir dahaki sefere diyede bir not duser apartmanin girisine asarim

Son düzenleme:
Ayy rezillik resmen. Bizde sizi çekmek zorunda değiliz deseydin. Yönetime bildir direk onlar uyarsın
Söyledik ama yönetim de bi işe yaramıyor ufak bi apartmanda yaşıyoruz zaten. Sizi çekmek zorunda mıyız diyşnce de taşının o zaman diyorlar sinir bozucu şekilde

Arsızla baş edemezsiniz malesef. Bunun çözümü çok zor. Polis bile girse devreye iflah olmazlar
Kanunda yönetimle uyarı gönderme daha sonra dava açma hakkımız varmış. Bunu dile getirdik istediğin yere dava aç diyip yemeklerini bile çöpe sıyırmak yerine camdan dökmeye başladılar neyse ki ondan vazgeçtiler galiba. Şaka yapmıyorum camdan aşağı kuru fasulye döküyorlardı balkonumuz cam balkon ay düşünün halini yağlar akıyor böyle.

yerinizde olsam kirli pedi ust katlardan uzerimize atilan pisliklerinize dikkat edin dikkat edilmedigi takdirdi bu pedin kime ait oldugunuda aciklayici bir sekilde diyede bir not duser apartmanin girisine asarim
Fotoğrafını çektim renkli çıktı alıp apartman girişine astım. Benim camıma atarak sadece benimle değil tüm apartmanla paylaşın yazdım. İnsanda utanma olur değil mi söker en azından yok ama asla asla asla 3 ay asılı kaldı apartmandakiler de bu nedir demedi iğrenmedi en son ben n söktüm

gidin kapısının önüne çöp boşaltın, sarkan çamaşırlarını çekin düşürün ya da çamaşır suyu püskürtün.yaptıklarının resimlerini çekip şikayetçi olun bişey çıkmasa da gözleri korkar belki.deli deliyi görünce sopasını saklar derler ya o hesap yapın.

Vallahi korkuyorum kadın beni döver çirkefle çirkef olamıyorum yani

oha artik ya
nasıl bir semttemi diyim apartmandami oturuyorsunuz diyim ?
çok zor değil mi böyle hiç uyusamadiginiz insanlarla ayni ortamda yaşamak oturmak komşu olmak.
insanin hayattan bezmesine sebep gercekten
tasinma ihtimaliniz hic yok mu?
ev kendinizin mi

İşte bunu yapan kişi ne polisten korkar ne davadan. Onunla onun gibi davranırsanız da sizinle kavga etmekten geri durmaz. Ev kendinizin değilse taşımanız en iyisi. Gerçekten arsızla baş edemezsiniz

Yöneticiyle konuştunuz mu diyeceğim ama gerci onunda pek fayda edecegini sanmiyorum. Benimde vardi boyle bir ust komsum, balkonda otururken sigara kullerini basima dökerdi, hergun sigara izmariti ekmek kirintisi pislik toplamaktan karantinada kafayi yemistim. Zaten disari cikamiyorduk birde ustune ben balkonu kullanamiyordum. Sabah 6da topuklu ayakkabısıyla evde yürür, gece 3ede son ses müzikte banyo yapardi.. hergün gece 2 ye kadar temizlik yapmasını söylemiyorum bile. yani tek sebep bu komşu değil benim apartmandaki çoğu kişi böyle sesli pis insanlardı. Evimi sattım kurtuldum. Bul buluştur taşın yoksa psikoloji denen birşey kalmıyor

Ben olsam o ped fotoğrafının fotoğrafını çeker. Giriş kapısına kat bilmem ne de oturan hanım balkonuma pediniz düşmüş gün içinde gelip alınız yazardım..

Bak bakalım bi daha bişey atabiliyor mu ? Sinir oldum yaf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…