İşe yaramaz arsız insandaDava açabilirsiniz
Söyledik ama yönetim de bi işe yaramıyor ufak bi apartmanda yaşıyoruz zaten. Sizi çekmek zorunda mıyız diyşnce de taşının o zaman diyorlar sinir bozucu şekildeAyy rezillik resmen. Bizde sizi çekmek zorunda değiliz deseydin. Yönetime bildir direk onlar uyarsın
Kanunda yönetimle uyarı gönderme daha sonra dava açma hakkımız varmış. Bunu dile getirdik istediğin yere dava aç diyip yemeklerini bile çöpe sıyırmak yerine camdan dökmeye başladılar neyse ki ondan vazgeçtiler galiba. Şaka yapmıyorum camdan aşağı kuru fasulye döküyorlardı balkonumuz cam balkon ay düşünün halini yağlar akıyor böyle.Arsızla baş edemezsiniz malesef. Bunun çözümü çok zor. Polis bile girse devreye iflah olmazlar
Dokunmaya iğrenmesem yapıcam inanın kiBalkonunuza düşenleri toplayıp kapılarına bırakın.
Fotoğrafını çektim renkli çıktı alıp apartman girişine astım. Benim camıma atarak sadece benimle değil tüm apartmanla paylaşın yazdım. İnsanda utanma olur değil mi söker en azından yok ama asla asla asla 3 ay asılı kaldı apartmandakiler de bu nedir demedi iğrenmedi en son ben n söktümyerinizde olsam kirli pedi ust katlardan uzerimize atilan pisliklerinize dikkat edin dikkat edilmedigi takdirdi bu pedin kime ait oldugunuda aciklayici bir sekilde diyede bir not duser apartmanin girisine asarim
Vallahi korkuyorum kadın beni döver çirkefle çirkef olamıyorum yanigidin kapısının önüne çöp boşaltın, sarkan çamaşırlarını çekin düşürün ya da çamaşır suyu püskürtün.yaptıklarının resimlerini çekip şikayetçi olun bişey çıkmasa da gözleri korkar belki.deli deliyi görünce sopasını saklar derler ya o hesap yapın.
oha artik yaFotoğrafını çektim renkli çıktı alıp apartman girişine astım. Benim camıma atarak sadece benimle değil tüm apartmanla paylaşın yazdım. İnsanda utanma olur değil mi söker en azından yok ama asla asla asla 3 ay asılı kaldı apartmandakiler de bu nedir demedi iğrenmedi en son ben n söktüm
İşte bunu yapan kişi ne polisten korkar ne davadan. Onunla onun gibi davranırsanız da sizinle kavga etmekten geri durmaz. Ev kendinizin değilse taşımanız en iyisi. Gerçekten arsızla baş edemezsinizKanunda yönetimle uyarı gönderme daha sonra dava açma hakkımız varmış. Bunu dile getirdik istediğin yere dava aç diyip yemeklerini bile çöpe sıyırmak yerine camdan dökmeye başladılar neyse ki ondan vazgeçtiler galiba. Şaka yapmıyorum camdan aşağı kuru fasulye döküyorlardı balkonumuz cam balkon ay düşünün halini yağlar akıyor böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?