Vallahi korkuyorum kadın beni döver çirkefle çirkef olamıyorum yani
O zaman sakın çekmeyinEv bizim kiracı değiliz
Apartmanda oturma adabını öğrenemediyse gitsin müstakil evde otursun terbiyesiz...Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Benden sana tavsiye o attiklari izmaritleri pedleri eldivenlw topla kapilarinin esiginden birak kesin cozum bidaha yapmazlar . Ose yaramazsada zabita cagirHanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Insan olan tuvalet kağıdı atığı ile yiyecek atığını dahi aynı poşete koymaz. Nasıl bir midesiz ki kirli pedini balkondan aşağı atıyor ? Mide bulandırıcı resmen..
Ben olsam karşılarında sinir krizi geçirir hepsini de rezil ederdim.
Kızlar daha neler neler atıyorlar prezervatif paketleri mi desem sigara kutuları mı desem cips paketleri mi desem evlerinde çöp atmıyorlar galiba ya içtikleri ilacın kutusunu pet şişeyi kuruyan ekmeği allahım tırnak kestikleri kağıdı kağıt düşerken açılıyor içinde tırnaklar ya insan değiller hediye çöp kovası aldım en güzelinden 5 paket çöp poşet koydum güzelce anlattım durumu yok çöp kovası dekor yani evlerinde çöpe atmak diye bişey yokYa bi de balkondan attigina gore ozellikle atiyor yaniyani cöpe atmayıp balkondan atmak akıl karı degil
Kızlar daha neler neler atıyorlar prezervatif paketleri mi desem sigara kutuları mı desem cips paketleri mi desem evlerinde çöp atmıyorlar galiba ya içtikleri ilacın kutusunu pet şişeyi kuruyan ekmeği allahım tırnak kestikleri kağıdı kağıt düşerken açılıyor içinde tırnaklar ya insan değiller hediye çöp kovası aldım en güzelinden 5 paket çöp poşet koydum güzelce anlattım durumu yok çöp kovası dekor yani evlerinde çöpe atmak diye bişey yok
Yine bu hareketlerini apartmanda anlatıp adap bilmiyorlarsa topluluk içinde yaşamasın demişti. Bu lafı biri anlatmış kadın kapımıza dayandı basbas bağırdı bizi dövecektiResmen midem kalktı. Bunlar insan olamaz. Daha önce bir tartışma vs oldu mu aranızda? Bilerek inatla yapılıyor gibi bu başka açıklaması olamaz. Sanki sizi göndermek için özellikle atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?