Apartmanımızda aslında yaşlılar oturuyor aşırı sessiz sakin bahçesi olan tatlı bir yerdi aldık taşındık ilk 2 sene çok güzeldi anlatamam size teyzelerimiz güllere çiçeklere bakardı meyvelerimiz vardı yoldan geçenler bile koparır yerdi bi apartmana yeterdi bereketliydi. Sonra üst katımızdaki amca vefat etti ev satıldı bunlar geldi. 3 sene sonra çaprazımızdaki teyzeler kızının memleketine taşındı bu canavar komşumuzun kardeşi geldi yerine. Derken apartman tamamen değişti 10 senede. Çimlerimiz basılmaktan kurudu meyve ağaçlarımız aidat fazla geliyor diye köklerine peynir suyu döküp kuruttular. Nerden nereye düştük şaştık kaldıkoha artik ya
nasıl bir semttemi diyim apartmandami oturuyorsunuz diyim ?
çok zor değil mi böyle hiç uyusamadiginiz insanlarla ayni ortamda yaşamak oturmak komşu olmak.
insanin hayattan bezmesine sebep gercekten
tasinma ihtimaliniz hic yok mu?
ev kendinizin mi
allah allah ya ne manyak insanlar varApartmanımızda aslında yaşlılar oturuyor aşırı sessiz sakin bahçesi olan tatlı bir yerdi aldık taşındık ilk 2 sene çok güzeldi anlatamam size teyzelerimiz güllere çiçeklere bakardı meyvelerimiz vardı yoldan geçenler bile koparır yerdi bi apartmana yeterdi bereketliydi. Sonra üst katımızdaki amca vefat etti ev satıldı bunlar geldi. 3 sene sonra çaprazımızdaki teyzeler kızının memleketine taşındı bu canavar komşumuzun kardeşi geldi yerine. Derken apartman tamamen değişti 10 senede. Çimlerimiz basılmaktan kurudu meyve ağaçlarımız aidat fazla geliyor diye köklerine peynir suyu döküp kuruttular. Nerden nereye düştük şaştık kaldık
Cam yaptırın balkonu, kapatınHanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Apartman yönetimine söyleyin. Bir de ilk gürültülerinde polisi arayın. Allah sabır versin.Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Kapalı zaten ama açmak zorunda kalıyoruz meyve sebzeleri yıkayıp havalandırıyoruz virüsten dolayı ama hepsi her seferinde rezil oluyorCam yaptırın balkonu, kapatın
Şikayet edin ,apartmansa yöneticiye şikayet edin, şikayet edecek bir mercii yoksa zabıta, polis, jandarma da bunlara bakıyo. Ne demek senin balkonuna goremi yasicaz.Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Mümkünse kanıt toplayıp yasal haklarınızı arayın kiracı olmanız haklarınızı arayamayacaginiz anlamına gelmiyo.Hanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
Eldivenle alın, ben yapmıştım bir defa en azından içiniz soğur belki biraz. Böyleleri kolay yola gelmez çünkü. Hatta kapı önünde bıraktıkları terlik ve ayakkabiların üzerine dökün özellikle. Bu ne terbiyesizlik ya.Dokunmaya iğrenmesem yapıcam inanın ki
Ev bizim kiracı değilizMümkünse kanıt toplayıp yasal haklarınızı arayın kiracı olmanız haklarınızı arayamayacaginiz anlamına gelmiyo.
Ay gerçekten hiçbir şekilde baş edilemiyor tuhaf insanlar zaten 50 tl aidatı ödeyemiyoruz dediler günlerce kombilerini yakmadılar hiç paraları yoktu çok üzülmüştük o zaman hatta onların 3 aylık aidatını biz ödedik yokluk zor yani yoksa napsınlar dedik. Sonra bir gün aniden kapı önüne lüks arabalar çekildi ev baştan aşağı dekore edildi kendilerine ait bir özel işletme açtılar. Nerden geldi para nasıl geldi muamma.Eldivenle alın, ben yapmıştım bir defa en azından içiniz soğur belki biraz. Böyleleri kolay yola gelmez çünkü. Hatta kapı önünde bıraktıkları terlik ve ayakkabiların üzerine dökün özellikle. Bu ne terbiyesizlik ya.
Ben 1 onlar 2. Kat altımızda kimse yokBöyle yaratıklar birşeyden anlamaz ama yinede savcılığa şikayet edin uğraşsınlar. Öneriye gelince satma ihtimaliniz yoksa kiracıda girse kaçar durmaz o evde. En iyisi borç harç en çok bulaştıkları balkona ve cama panjur taktırın. Pislikleri akıp gitsin aşağıya. Sizden başka rahatsız olan altta insan yokmu peki?
Ay yapcam valla bunuElinize alin vileda sopasini saatlerce tavana vurun. Gelirse de ben boyle seviyorum sizin istediginze gore yasayamam diyin. Dinsizin hakkından imansız gelir
Ay gerçekten hiçbir şekilde baş edilemiyor tuhaf insanlar zaten 50 tl aidatı ödeyemiyoruz dediler günlerce kombilerini yakmadılar hiç paraları yoktu çok üzülmüştük o zaman hatta onların 3 aylık aidatını biz ödedik yokluk zor yani yoksa napsınlar dedik. Sonra bir gün aniden kapı önüne lüks arabalar çekildi ev baştan aşağı dekore edildi kendilerine ait bir özel işletme açtılar. Nerden geldi para nasıl geldi muamma.
baş edemezsin canim boyle insanlar bencil kimseyi umursamiyo benimde başımda var aynısının tipkisi sankk b3n açmışım konuyuHanımlar merhaba bir komşu derdi de benden... Üst kartımızda oturanlar yeni yerleşik hayata geçti galiba çünkü kesinlikle toplum içinde yaşamayı bilmeyen insanlar. Gece 3te bağıra bağıra konuşmalar zıplamalar inanılmaz böğürtülerle gülmeler günün her saniyesi eşya çekme sofra bezi bez her türlü şeyi üzerimize silkeleme balkonda biber kuruturken biberlerin üstüne saçlarını tarayıp atmalar sigara izmariti atmalar ve daha sayamayacağım çok şey. Delirmek üzereyiz. Camlarımı açtığımda sigara izmariti görmekten bıktım. Balkonlarımızı asla kullanamıyoruz afedersiniz ama kirli ped bile atıldı. Uyarsak biz sizin balkonlarınıza göre yaşamak zorunda mıyız diyorlar. Taşınacak paramız olsa bir dk durmam. Ama işte burda oturmaya mecburuz. Napcaz nasıl baş edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?