Delirten komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apartmanımızda aslında yaşlılar oturuyor aşırı sessiz sakin bahçesi olan tatlı bir yerdi aldık taşındık ilk 2 sene çok güzeldi anlatamam size teyzelerimiz güllere çiçeklere bakardı meyvelerimiz vardı yoldan geçenler bile koparır yerdi bi apartmana yeterdi bereketliydi. Sonra üst katımızdaki amca vefat etti ev satıldı bunlar geldi. 3 sene sonra çaprazımızdaki teyzeler kızının memleketine taşındı bu canavar komşumuzun kardeşi geldi yerine. Derken apartman tamamen değişti 10 senede. Çimlerimiz basılmaktan kurudu meyve ağaçlarımız aidat fazla geliyor diye köklerine peynir suyu döküp kuruttular. Nerden nereye düştük şaştık kaldık

allah allah ya ne manyak insanlar var
kiraya verip kiraya çıksanız olmaz mı ?

Cam yaptırın balkonu, kapatın

Apartman yönetimine söyleyin. Bir de ilk gürültülerinde polisi arayın. Allah sabır versin.

Şikayet edin ,apartmansa yöneticiye şikayet edin, şikayet edecek bir mercii yoksa zabıta, polis, jandarma da bunlara bakıyo. Ne demek senin balkonuna goremi yasicaz.

Mümkünse kanıt toplayıp yasal haklarınızı arayın kiracı olmanız haklarınızı arayamayacaginiz anlamına gelmiyo.

Dokunmaya iğrenmesem yapıcam inanın ki
Eldivenle alın, ben yapmıştım bir defa en azından içiniz soğur belki biraz. Böyleleri kolay yola gelmez çünkü. Hatta kapı önünde bıraktıkları terlik ve ayakkabiların üzerine dökün özellikle. Bu ne terbiyesizlik ya.

Böyle yaratıklar birşeyden anlamaz ama yinede savcılığa şikayet edin uğraşsınlar. Öneriye gelince satma ihtimaliniz yoksa kiracıda girse kaçar durmaz o evde. En iyisi borç harç en çok bulaştıkları balkona ve cama panjur taktırın. Pislikleri akıp gitsin aşağıya. Sizden başka rahatsız olan altta insan yokmu peki?

Ay gerçekten hiçbir şekilde baş edilemiyor tuhaf insanlar zaten 50 tl aidatı ödeyemiyoruz dediler günlerce kombilerini yakmadılar hiç paraları yoktu çok üzülmüştük o zaman hatta onların 3 aylık aidatını biz ödedik yokluk zor yani yoksa napsınlar dedik. Sonra bir gün aniden kapı önüne lüks arabalar çekildi ev baştan aşağı dekore edildi kendilerine ait bir özel işletme açtılar. Nerden geldi para nasıl geldi muamma.

Ben 1 onlar 2. Kat altımızda kimse yok

Madde vs satıyor olabilirler. Size paranızı geri ödemediler galiba. Kiracı ise ev sahibi ile görüşün derim ama siz başa çıkamazsınız. Şikayet etseniz veya uğraşsanız nereye kadar. Umarım çözüm bulabilirsiniz. Belki çıkıp, taşınırlar.

Balkona tente yaptırın ama bu seferde tenteyi pisliğe boğar bunlar. Sebepsiz zenginleşme, görgüsüzlük ne ararsan var insanlarda. Madem öyle gidip lüks yere taşınsınlarda kurtulun. Bizimde yan tarafa yeni taşındılar çok fena ses yapıyorlar dağda mı büyüyüp geliyolar anlamak zor

baş edemezsin canim boyle insanlar bencil kimseyi umursamiyo benimde başımda var aynısının tipkisi sankk b3n açmışım konuyu

Komşu gürültü konularını okuyunca çok üzülüyorum. Bu sebepten hiç yoktan ev taşıdım. Ben çıktıktan kısa bi süre sonra onlarda kirayı ödemedikleri için mahkeme kararıyla çıkarılmışlar. Bir de niye kiranızı ödemiyorsunuz diye soran komşulara " ev alacağız para biriktirdiğimiz için ödemiyoruz" demiş pişkinler. Keşke bu tür apartman içi olaylar için ayrı bir birim olsa. Size bol sabır diliyorum.

Uyarmaya gidin ve video çekin elinizde delil olsun. İlk yanlışlarında da polisi arayın . Polisten de korkmuyorlarsa direk dava açın . Böyle kafayı yer insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…