Buharlı Ütüler Delongi vvx 1460 kazanlı ütüdeki su akıtma sorunu :(

fatmak07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
1
0
36
Antalya
merhaba , ben yeni üye oldum sitenize...bir arkadaşımın tavsiyesi ile.. bundan 15-20 gün önce hepsiburada.com dan delongi vvx1460 kodlu ütüyü aldım.. ütü çok güzel fakat şöyle bir sorunum var.. dün ikinci kez ütü yaptım.. 5-6 parça ütüledikten sonra ütü su akıtmaya başlıyor... bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? aranızda delongi ütüsü olan ve aynı sorunu yaşayan varsa yazabilir mi lütfen..teşekkürler

merhaba , ben yeni üye oldum sitenize...bir arkadaşımın tavsiyesi ile.. bundan 15-20 gün önce hepsiburada.com dan delongi vvx1460 kodlu ütüyü aldım.. ütü çok güzel fakat şöyle bir sorunum var.. dün ikinci kez ütü yaptım.. 5-6 parça ütüledikten sonra ütü su akıtmaya başlıyor... bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? aranızda delongi ütüsü olan ve aynı sorunu yaşayan varsa yazabilir mi lütfen..teşekkürler

işte o benim:1: ama delongi ütüm yok olsa fikrimi sölerdim zaten :26: hadi bakalım bacım umarım derdine çare olur burdaki bayanlar yüzümü kara cıkarmazlar :16:

çeşme suyu kullanmamanı tavsiye ederim, kireç sorunu olmaması babında. ütün henüz çok yeni, su akıtması ilginç. kazanın altında bulunan plastik kapağı ve hemen onun altındaki demir vidayı aç (bozuk para ile) sonra içine musluktan su doldurup çalkala ve geri boşalt. böylece içindeki kireç artıkları temizlenmiş olur.genelde çok sık temizlenmeyen ütü su akıtır. belki tıkanmıştır diyeceğim ama çok yeniymiş, dene bakalım.

Back
X