- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hemde çok ayıp etti çok kötü laflar duydum suçlu olsam tamam derim ama suçsuzkenO neymis oyle...sair mair...insan bi dinler.....asil ayibi o etmis sana inanmayarak..
açıklamamı yaptım demediğime dair ağzımdan bir kez kötü laf çıkmadı ona dair ama o inanmadı işteKolayı var açtığınız konuyu okutsaydınız.
Anlattığınız gibi olmaz ama yani birisinin benim hakkında yazı yazdığını duysam,okumadan mümkün değil duramam .
O kişi ne söylemiş ki ?
Ben yanlış anladım sanırım , ben sandım ki sen onun hakkın da buraya konu açtın da onu yetiştirdiler.koyu yazdığınız yeri anlamadım kusura bkmayın kötüyüm zaten şuan
''ben demişim ki o kişilere xxx ben sevgilim olan kişi ile benle aynı evde yaşar sen yaşar mısın demişim''
kim olduğunu bilmiyorum. bura ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Ben yanlış anladım sanırım , ben sandım ki sen onun hakkın da buraya konu açtın da onu yetiştirdiler.
Senin hakkın da iftira atan kişi ile yüzleştin mi ?
bilmiyorum inan blmekte istemiyorum daha da kötü olacak herşey eminim ve değişende birşey olmayacak giden gittiYa ne tuhaf bir durum da kalmışsın .
bunu yapan büyük ihtimalle seni çekemeyen bir kız , düşün bakalım şöyle bir ele arkadaşlarını kim bunu yapabilir.
sanırm öyle olckSenin bu şairi, yakın çevrende kim biliyorsa onları sorguya çek...
Yaşadıklarına çok üzüldüm. Resmen yargısız infaz olmuş. Seni anlamadan dinlemeden kötü itamda bulunması hoş olmamış. Sende gerçek yüzünü görmüş oldun güzelim. Seni gerçekten tanısaydı, sana inanmış olsaydı. O kişinin söylediklerine inanmazdı. delinin birisi kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış hesabı olmuş. Senin şair o deliye inanmış.
Insanlar inanmak istedigine inaniyor belkide.
Şair ne ya? Öyle herkese şair denmez.
Kendine şiir yazmak için dert aramıştır ondan böyle yapmıştır
şair bu adam kitapları falanda var
oda bana kalsın.Tanıyoruz yani? Valla merak ettim. Bi şiir kitabının adını söylesene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?