- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.542
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Tabiki de dunyada sadece kötüler yok..
Allah herkesi iyilerle karsilastirsin..
Maşallah. Nazarlardan uzak.
Allah daim etsin.
Ne güzel yazmışsınız. Allah hepimize iyiliği, güzelliği nasip etsin inşallah.
Daim olsun mutluluğu.
Soylediklerini taaa icimde hissettim..eksik kalan yanini cok iyi anliyorum.cunku bende butun merasimleri rezil edilmis,butun hevesleri kursaginda bırakılmış,en sonunda esi tarafindan terk edilmis bi kadinim.Rabbim butun kizlarin yuzunu guldursun insallah.(bunu derken kina gecemde olay cikartan gorumcem geldi aklima o hariç..)Selam kızlar..
İyisiniz inşallah :)
Bugünkü konum dert değil pek, buruk bir sevinç duygusuyla açılmış bir konu.
6 kız kardeşiz biz.
En küçüğümüzün sevdiceği ile tanışma oldu.
Onlar bizimkileri ziyaret etmişti. Dün de bizi davet ettiler, istemeden evvel buyur ettiler, gittik.
Bugüne dek o etrafımdan duyduğum değerli hissetme hallerini, gelin olarak, dünür olarak gerçek anlamda önemsenme durumuna nihayet şahit oldum.
Demek gerçekten varmış bunlar, doğrusu hiç birimizde görüp hissedemeyeceğim diye korkuyordum.
Çok şükür Allah en küçüğünde hissetmeyi nasip etti.
Görümceleri ilk kez görümce olarak değil de birer abla olarak gördüm gerçekten.
Gerginliğin sıfır olduğu ortamı, cıvıl cıvıl insanların bize kendi evimizde hissettirme çabasını gördüm.
Gelin alma heyecanını gördüm gözlerde, yeni gelin nasıl şımartılırmış tanık oldum sonunda.
Tabi bunun daimi olması önemli.
Allah daim etsin, pişmanlık yaşatmasın.
Bir günde evet bunlar o iyi insanlar demek de doğru olmaz.
Gelecekte de her şey güzel olur inşallah..
Yine de bir gün de olsa o kadar başkalarından duymuşum ki sadece, varlığına inanmamışım sanırım.
Herkesin tatlı telaş dedikleri bizim için bugüne dek gergin bir telaştı daha çok.. Tatlıymış cidden.
6'mızdan birisi için bunları hissettiğim için mutluyum.
Ve anladım ki; aile içinde sorunu olan birileri size bunları gergin bir telaş olarak yaşatırmış.
Benim kp im o kadar sorunlu bir insandı ki, görümcem, kaynım, kvmm hatta eşim aman bir sorun çıkarmasın diye diken üstünde oturarak bize de sadece gerginlik saçmışlar.
Gelin olarak değerli hissettirmek şöyle dursun..
Gerçekten mutlu insanlar size mutluluk saçarmış, güzel hissettirirmiş.
Evlenecek kızlar, evinde, yüreğinde huzur olan insanların arasına gelin gidin inşallah...
Gelin gibi hissederek gidin.
Tadı çok başkaymış cidden..
Ne guzel masallah
Mutluluklari daim olsun
Soylediklerini taaa icimde hissettim..eksik kalan yanini cok iyi anliyorum.cunku bende butun merasimleri rezil edilmis,butun hevesleri kursaginda bırakılmış,en sonunda esi tarafindan terk edilmis bi kadinim.Rabbim butun kizlarin yuzunu guldursun insallah.(bunu derken kina gecemde olay cikartan gorumcem geldi aklima o hariç..)
maşallah de :)))Selam kızlar..
İyisiniz inşallah :)
Bugünkü konum dert değil pek, buruk bir sevinç duygusuyla açılmış bir konu.
6 kız kardeşiz biz.
En küçüğümüzün sevdiceği ile tanışma oldu.
Onlar bizimkileri ziyaret etmişti. Dün de bizi davet ettiler, istemeden evvel buyur ettiler, gittik.
Bugüne dek o etrafımdan duyduğum değerli hissetme hallerini, gelin olarak, dünür olarak gerçek anlamda önemsenme durumuna nihayet şahit oldum.
Demek gerçekten varmış bunlar, doğrusu hiç birimizde görüp hissedemeyeceğim diye korkuyordum.
Çok şükür Allah en küçüğünde hissetmeyi nasip etti.
Görümceleri ilk kez görümce olarak değil de birer abla olarak gördüm gerçekten.
Gerginliğin sıfır olduğu ortamı, cıvıl cıvıl insanların bize kendi evimizde hissettirme çabasını gördüm.
Gelin alma heyecanını gördüm gözlerde, yeni gelin nasıl şımartılırmış tanık oldum sonunda.
Tabi bunun daimi olması önemli.
Allah daim etsin, pişmanlık yaşatmasın.
Bir günde evet bunlar o iyi insanlar demek de doğru olmaz.
Gelecekte de her şey güzel olur inşallah..
Yine de bir gün de olsa o kadar başkalarından duymuşum ki sadece, varlığına inanmamışım sanırım.
Herkesin tatlı telaş dedikleri bizim için bugüne dek gergin bir telaştı daha çok.. Tatlıymış cidden.
6'mızdan birisi için bunları hissettiğim için mutluyum.
Ve anladım ki; aile içinde sorunu olan birileri size bunları gergin bir telaş olarak yaşatırmış.
Benim kp im o kadar sorunlu bir insandı ki, görümcem, kaynım, kvmm hatta eşim aman bir sorun çıkarmasın diye diken üstünde oturarak bize de sadece gerginlik saçmışlar.
Gelin olarak değerli hissettirmek şöyle dursun..
Gerçekten mutlu insanlar size mutluluk saçarmış, güzel hissettirirmiş.
Evlenecek kızlar, evinde, yüreğinde huzur olan insanların arasına gelin gidin inşallah...
Gelin gibi hissederek gidin.
Tadı çok başkaymış cidden..
Arada sırada çok mutluyum konularına da ihtiyaç var tabi :) Şaka bir yana , kelebek gibi, okuyunca hafifleten bir konu olmuş. Pazar pazar yi geldi.
Hep böyle devam eder inşallah. 6 kız kardeş ne güzel kalabalık aile :)
Amin inşallah..Allah kardeşininde mutluluğunu,huzurunu daim etsin.
maşallah de :)))
amin çok mutlu olsunlar inşallah:))Maşallah maşallah.
Aman 6'da 1 tatlılık, güzellik görmüşüz.
Onun şokundan başka bir şeye odaklanmakta güçlük çektim zaten.
Allah'ım daim etsin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?