Demek böyle bir şeymiş..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.542
798
Selam kızlar..
İyisiniz inşallah :)

Bugünkü konum dert değil pek, buruk bir sevinç duygusuyla açılmış bir konu.

6 kız kardeşiz biz.
En küçüğümüzün sevdiceği ile tanışma oldu.
Onlar bizimkileri ziyaret etmişti. Dün de bizi davet ettiler, istemeden evvel buyur ettiler, gittik.

Bugüne dek o etrafımdan duyduğum değerli hissetme hallerini, gelin olarak, dünür olarak gerçek anlamda önemsenme durumuna nihayet şahit oldum.

Demek gerçekten varmış bunlar, doğrusu hiç birimizde görüp hissedemeyeceğim diye korkuyordum.

Çok şükür Allah en küçüğünde hissetmeyi nasip etti.

Görümceleri ilk kez görümce olarak değil de birer abla olarak gördüm gerçekten.
Gerginliğin sıfır olduğu ortamı, cıvıl cıvıl insanların bize kendi evimizde hissettirme çabasını gördüm.
Gelin alma heyecanını gördüm gözlerde, yeni gelin nasıl şımartılırmış tanık oldum sonunda.

Tabi bunun daimi olması önemli.
Allah daim etsin, pişmanlık yaşatmasın.

Bir günde evet bunlar o iyi insanlar demek de doğru olmaz.
Gelecekte de her şey güzel olur inşallah..

Yine de bir gün de olsa o kadar başkalarından duymuşum ki sadece, varlığına inanmamışım sanırım.
Herkesin tatlı telaş dedikleri bizim için bugüne dek gergin bir telaştı daha çok.. Tatlıymış cidden.

6'mızdan birisi için bunları hissettiğim için mutluyum.

Ve anladım ki; aile içinde sorunu olan birileri size bunları gergin bir telaş olarak yaşatırmış.

Benim kp im o kadar sorunlu bir insandı ki, görümcem, kaynım, kvmm hatta eşim aman bir sorun çıkarmasın diye diken üstünde oturarak bize de sadece gerginlik saçmışlar.
Gelin olarak değerli hissettirmek şöyle dursun..

Gerçekten mutlu insanlar size mutluluk saçarmış, güzel hissettirirmiş.

Evlenecek kızlar, evinde, yüreğinde huzur olan insanların arasına gelin gidin inşallah...
Gelin gibi hissederek gidin.

Tadı çok başkaymış cidden..

Tabiki de dunyada sadece kötüler yok..
Allah herkesi iyilerle karsilastirsin..

İyilere hasret kalmışsak demek.. :)
Amin..

Maşallah. Nazarlardan uzak.
Allah daim etsin.

Amin. Çok teşekkür ederim.

Ne güzel yazmışsınız. Allah hepimize iyiliği, güzelliği nasip etsin inşallah.

Daim olsun mutluluğu.

Amin. Çok teşekkür ederim.
Allah her geline gerçekten 'tatlı telaşlar' nasip etsin.

Soylediklerini taaa icimde hissettim..eksik kalan yanini cok iyi anliyorum.cunku bende butun merasimleri rezil edilmis,butun hevesleri kursaginda bırakılmış,en sonunda esi tarafindan terk edilmis bi kadinim.Rabbim butun kizlarin yuzunu guldursun insallah.(bunu derken kina gecemde olay cikartan gorumcem geldi aklima o hariç..)

Ne guzel masallah
Mutluluklari daim olsun

Amin inşallah.. Çok teşekkür ederim.
Allah pişmanlık yaşatmasın.

:) :)
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Kötü niyetli mutlu görümcelerin de, masum duyguları darp edilmiş şanssız gelinlerin de
bir gün hakettikleri hayata kavuşacağına inanıyorum ben..

maşallah de :)))

Arada sırada çok mutluyum konularına da ihtiyaç var tabi :) Şaka bir yana , kelebek gibi, okuyunca hafifleten bir konu olmuş. Pazar pazar yi geldi.

:) :)

Dert konusu aça aça dert anası oldum.

Artık benim başıma güzel şeyler gelmese de yakınımdaki güzel şeyleri paylaşayım bari :)

Hep böyle devam eder inşallah. 6 kız kardeş ne güzel kalabalık aile :)

Güzel tarafları da var zor tarafları da :)
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.

Amin inşallah..Allah kardeşininde mutluluğunu,huzurunu daim etsin.

Herkesi inşallah.. :) Amin..

Allah kardeşinizi mutlu mesut etsin. Bu durum Baki olsun inşiallah. ..
Ne güzel ne tatlı telaşlar,heycanlar bunlar..Sende ne güzel anlatmışsın be arkadaşım.
Yüreğine sağlık. Rabbim sanada kardeşinede ve isteyen herkese mutluluk huzur nasip etsin inşiallah şu bulunduğumuz güzel ayınyüzü suyu hürmetine...

Hayırlı olsun canım :)
Ne mutlu, Allah daim etsin .
Ben böyle bişeyin varlığını biliyordum, görmüştüm çevremden ama yasayamamistim. Ve inan bilmemek daha iyi.
Bak boyle görünce umut oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…