Demek böyle bir şeymiş..

İşte böyle güzel hikayeler duyunca, görünce istemsiz bir ağlama hissi geliyor bana.... O kızı çok şanslı görüyorum, imreniyorum..

Ben de yaşamak isterdim, çoğu kişi gibi...

Allah başta kardeşiniz olmak üzere tüm genç kızlarımızı baştan sona kadar hep mutlu etsin, değer görmek değer vermek daim olsun inşallah..

Biz hep sorunlu insanların, 'zor durumlarına nasıl yardımcı olalım, aman onun da bu derdi var olsun, şu eksik oluversin, aman tadımız kaçmasın o da öyle fena idare edelim' moduyla geçirdik böyle özel günleri.
Bu duygularla gelin gibi hissedemedik, şımartılmadık, yetişkin çocuklara ebeveyn olduk resmen.

Şimdiki aklım olsa önce ailesine bakarım, sonra çıkarım o evlilik yoluna.

İnsan kazık yiyerek öğreniyor.. :)

Çok teşekkür ederim.
Allah herkese bu özel günleri böyle tatlı yaşatsın inşallah.

Hayırlı olsun canım :)
Ne mutlu, Allah daim etsin .
Ben böyle bişeyin varlığını biliyordum, görmüştüm çevremden ama yasayamamistim. Ve inan bilmemek daha iyi.
Bak boyle görünce umut oluyor :)

Teşekkür ederim.

Hep duydum ben de canım, ordan, burdan, arkadaşlardan.
Neyimiz eksikti de öyle geçmedi acaba diye çok düşündüm doğrusu.

Çok şükür birimizde yaşadım, valla onu da görmesem kahrımdan öleceğim bir konuydu bu artık

Bana da dün geldi o ağlama hissi, anneciğimi izledim izledim durdum.

6 kızının 4'ünde de ayrı ayrı keder gördü kadın.
1'i bekarlıkta kararlı

Bu sonuncuydu ve o kadar korkarak gittim ki..
Kim bilir bunda neler yaşayacağız Allah'ım diye korkuyla çıkar olduk bu yollara.

Ele karışacağına yele karış sözünü hepimizde ayrı ayrı o kadar acıyla hissettik ki, tanımadığım insanlara karşı bile
pembe niyetler besleyemedim.

Şok oldum, o cıvıl cıvıl ortama sanki ailemle birlikteydim.
40 yıldır tanıyordum hepsini.

Bu duyguyu en azından birimizde yaşamış olmak çok güzel.
En çok annem için mutlu oldum, kendine yakışır dünürler edindi inşallah sonunda diye.

Allah tüm annelere, genç kızlara bu güzelliği yaşatsın..

O kadar tanıdık bildik hisler ki...
Kendimde de kardeşlerimde de yaşadım.. Biz henüz o güzel dünürler, değer veren ailelerle karşılaşmadık ama gördükçe hoş oluyoruz, gıpta ediyoruz diyelim..

İnşallah hep böyle sürsün, kimse hak etmiyor suratsız insanları..
Mutluluklar

Evet canım ya dön onu idare et dön bunu ayarla derken bir bakmışsın pufff
İnsan en güzel günleri stres içinde geçiriyor gerçekten çok haklısın arkadaşım.
Ama bak şükür ki bi istisna var artık Ne güzel şeyler bunlar ya

Allah size de nasip etsin inşallah..
Biz en küçüğümüzde gördük, ümitli olmalıymış demek

Kardeşiniz de olsa hiç kıskançlık barındırmadan hiç mukayese etmeden onun adına mutlu olmanız bence bu konudaki en güzel nokta...
Umarım en kötü gününüz böyle olur ve hep huzur mutluluk içinde bir hayatı olur kardeşinizin.
Darısı herkesin başına...

Doğrusu başkalarından duyunca içimde acı bir kıskançlık olurdu.
Benim eksiğim neydi diye düşünürdüm, Allah biliyor.

Bu her genç kızın isteyeceği, özeneceği bir konudur.

Takılan yüksek gramlı altınlara, yapılan lüks eşyalara özenmiyoruz sonuçta.

Biz hep başkalarından duyduk, hadi ya var mı öyle insanlar gerçekten dedik..
İnanamadık, inancımızın tükendiği noktada gördük şunu.

Bu iş artık kendimizden çıktı, kendimiz için telaşlanmayı bıraktık da annemizin derdine düştük.

Kardeşimin adına mutluyum ama en çok annemin adına mutluyum.
Bir evladı bu büyük yarasına merhem olacak inşallah..

Keşke bizede böyle huzurlu insanlar denk gelseydi
Mıknatıs gibiyim ben belayı çeken
Allah kardeşinize musmutlu bi evlilik nasip etsin bdv değil bmv ( bir mutluluğum var )olmuş

Keşke bizede böyle huzurlu insanlar denk gelseydi
Mıknatıs gibiyim ben belayı çeken
Allah kardeşinize musmutlu bi evlilik nasip etsin bdv değil bmv ( bir mutluluğum var )olmuş

Evet öyle oldu sonunda bir mutluluğum var diye yazacaktım aslında.

Aynen hep belalar, fena insanlar bulurdu bizi..
Çok şükür.. İnşallah hep böyle devam eder.

Allah razı olsun :)

Kendi yaşadıklarıma ve yaşayamadıklarıma bir kez daha içim yandı .ve benim yüzümden Can'ım annemi babamı muhatap ettiğim insanlar yüzünden bir kez daha yandım şuan.
Allah bozmasın.

Kendi yaşadıklarıma ve yaşayamadıklarıma bir kez daha içim yandı .ve benim yüzümden Can'ım annemi babamı muhatap ettiğim insanlar yüzünden bir kez daha yandım şuan.
Allah bozmasın.

Yanma canım, kısmet böyleymiş.
Varsa eğer, inşallah kardeşinde bu güzel duyguları tadarsınız da..
Anneciğine babacığına o merhem oluverir..
Bizimki gibi..

Allah kız kardeşinizin şansını da bahtını da açık etsin, sonu güzel olsun, Allah mutluluğunu daim etsin inşallah, elbette tüm bekarlarında aynı şekilde.

Eskiden genç bir kızken evleneceğin kişi iyi olsun varsın ailesi zalim olsun derdim ama yok öyle değilmiş mesele, imza atarken ailelerde birbiriyle nikahlanıyormuş. Bu yüzden eş kadar aileleri de çok mühim, gençler evleneceklerin insanların ailelerini de ölçüp tartsın mutlaka, gelin ya da damat adayının huyu karakteri de mühim ama aile fenaysa arada kala kala isyan bayraklarını açabiliyorlar bir süre sonra.

Teşekkür ederim Mune, çok haklısın..
Ben de ailenin çok önemli olmadığını sanırdım.
Eşin karakterine kadar etkiliyormuş, çok çok önemliymiş maalesef.

Güzel duaların için amin, amin, çok aminn :)

Gençken idrak edilmiyor veya aşk körlüğü mü oluyor nedir bilemiyorum, büyükler söylese de bir kulaktan girip öbüründen çıkıyor, illa deneyerek öğrenmek isteniyor gençlikte.
Kimi şanslı oluyor kimi de nereden düştüm bu aileye diyor.
Allah herkesin yuvasında huzur, birlik, dirlik nasip etsin inşallah.

Aşk güzelde aşıkken mantığı da devre dışı bırakmamak lazım, biraz aile büyüklerini dinlemekte fayda var.

Maşallah Allah tamamına erdirsin.:) Ailelerin huzuru gençlerin mutluluğuna da yansır.Hep böyle olur inşallah.Darısı da aileler yüzünden bir türlü huzur bulamayanların başına olsun...

Aşkı bir erkek annesinin hirsina kurban gitmiş bir kadın olarak neler hissettiğinizi o kadar iyi anladım ki bazen Allahım kardeşlerim iyilerini bulsun benim gibi olmasinlar diye dua ediyorum.

İsallah onlar da böyle sorunsuz mutlu tatli telaşlı geçirirler evlilik öncesi zamanlarını..

Benim ki kendime aileme onlara ibretten başka birşey olmadi çünkü.

Allah bir ömür mutluluk versin daim etsin işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…