Merhabalar,
Ben nişanlı bir bayanım ve bu yaz düğünüm olacak. Son bir aydır ise nişanlımdan neden olduğuınu bilmediğim sebeplerden şüpheleniyorum. Burayı sık sık takip ediyorum. Bi yazı okumuştum buradan. Bi arkadaş eşinin eski sevgilisi adına bi fake hesap açıp onu işletmişti. Bende biraz daha farklısını yapma kararı aldım. Nişanlıma bundan önce çok güvendiğim için hiçbir şekilde telefonuna veya hesaplarına bakmam. o da benimkine bakmaz. Ben sahte bir hesap açtım ve nişanlıma instagramdan istek attım. kabul etmeden kimsin yazdı. Bende biraz rahat konuşmalar yaptım ona karşı. Dün doğum günüydü. Hep beraberdik. sahte hesaptan ona bana uzun süredir neden cevap vermedin dediğimde teyzemlerle doğum günümü kutladık,sevgilim yok falan dedi. O bana cevap yazarken dünyam başıma yıkıldı ve görüntülü konıuşmk istiyor. Şu an bile elim ayağım titriyor sinirden. Asla yapmaz dediğim adam.. Ve gerçek olamayacak kadar güzelsin falan yazdı. Çok kötüyüm ben bu konuyu nişanlıma nasıl açacağım. Bu yediği haltı ona sormak istiyorum !
Konuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.Biraz daha konuştur ki inkar edemesin. Senin oldugunu biliyodum, kuzenim yazmış vs diyemesin. Sonra da ekran görüntüsü al, whatsapptan gönder. Şükret ki erkenden görmüşsün..
Yemin ederim 2 gündür ne yemek yiyorum ne hayattan zevk alıyorum. Ben tüm hayatımı ona adamışken,mutluyz zannederken..Nişanlı iken çok gamsız ve çapkın olan nişanlınız sizce evlenince nasıl olur?
A.Aldatmaya devam eder.
B.Hem aldatır hem yalan söyler.
C.Toplantım var bahanesiyle fiili de aldatabilir.
D.Sanal ortamda aldatma da yapabilir.
E.Hepsi
Bence hepsi seçeneği.
Ben olsam tüm içimdekileri döker sonra yüzüğü yere atar giderim.
Siz çok daha iyisini hak ediyorsunuz.
Şu gibi yorumlar yüzünden insanlar konu açmaya korkar oldu. İnsanların alnında ben güvenilmezim, benimle yola çıkma mı yazıyor? Nişanlanacak kadar güvenmiş. Siz kimseden kazık yemediniz heralde. Ayrıca siz buranın konu açmak için izin veren yetkilisi misiniz? Size mi sorucaz yani? Evdeki sinirinizi burada atıyosunuz heralde. Boş yorum yapmayın.Niye böyle saçma şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz anlamıyorum. Madem güvenmiyorsun, beraber yola çıkma. Ayrılmayacaksanız da konuyu açmayın.
Şu gibi yorumlar yüzünden insanlar konu açmaya korkar oldu. İnsanların alnında ben güvenilmezim, benimle yola çıkma mı yazıyor? Nişanlanacak kadar güvenmiş. Siz kimseden kazık yemediniz heralde. Ayrıca siz buranın konu açmak için izin veren yetkilisi misiniz? Size mi sorucaz yani? Evdeki sinirinizi burada atıyosunuz heralde. Boş yorum yapmayın.
Bi arkadaşınızdan mı rica etseniz acaba? Görüntülü konuştursanız yani. Bilemedim ki... O kadar büyütmeye de gerek yok aslında. Şimdiye kadar söylediklerini ayrılmak için yeterli gördüyseniz hiç uzatmayın en iyisi.Konuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
Var ama benim fake hesaptan attığım isteği kabul etmedi. Kabul etmeden yazıştı. Muhtemelen gerçek olsaydı,görüntülü konuştuktan sonra hani gerçek olduğuna inandıktan sonra silecekti belki de fotolarımızı. Bilemiyorm.Instagram profilinde hiç beraber fotoğrafınız yok mu? Rahatça sevgilim yok diyebiliyorsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?