- 26 Eylül 2018
- 640
- 2.010
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de anladı sizin olduğunuzu olamaz mı? O yüzden ille de görüntülü konuşmak istedi.Konuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
Öncelikle merhaba,
Yardımlarınıza yaşadığım şey hakkındaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben 26 yaşında 1.70 boyunda 52 kilo esmer bir bayanım. 5 yılı aşkın bir birlikteliğim var. 2 senedir nişanlıyız. Bazı sebeplerden dolayı seneye nasip olursa düğün yapıcaz. Sevgililik yıllarımızda yaşım küçük sayılırdı. İlk başlarda çok hoşlanmıştım nişanlımdan. Görüşmeye başladık bi şekilde. Sonra belli bir süre sonra onu sevmediğimi anladım. Mutlu değildim. Taktığım küpeme dahi karışan bir insandı. Ama beni öyle güzel seviyordu ki. Her an her dakika beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. Her yanıma geldiğinde hediye alır,herkese beni anlatır,beni el üstünde tutardı. Ben ise sebebini bilmeden faceden eski erkek arkadaşlarıma bakardım,ama sadece bakardım. Acaba ne yapıyorlar merakıydı. Nişanlımın yapma dediği her şeyi yapmak bana zevk verirdi resmen. O baktığı her yerde beni gördüğünü söylermiş arkadaşlarına. 1 oda dolusu kadının içine koysam sevgilimi bir tanesine yan gözle bakmazdı.
Ama sonunda adamı yoldan çıkardım sanırım. Yapma dediğini yapa yapa,ayrılmak isteye isteye,onu eleştire eleştire.. Bir gün bir baktım adam telefonla giriyor duşa. Telefon saklanıyor benden. Davranışlar,konuşmalar değişmeye başladı. Bi şekilde mesajlarını yakaladım. Ve o gün ne oldu biliyor musunuz? Ben ne yaptım dedim.. Şimdi sıra bendeydi. Onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Beni defalarca aldattı. Kendinden soğuttun dedi bana çok acı çektirdin dedi ki gerçekten öyleydi. Sonra nasıl oldu bilmiyorum nişanlandık. 2 senedir iyi kötü giden bi nişanlılığımız var. Onu her gördüğümde hala içim eriyor. Hala ne yaptım ben diyorum. Ama o adamdan eser yok şimdi. İlgisiz,her şeye kızıp bağırıp çağıran,her an aldatacakmış gibi davranan bi canavar yarattım kendime. Ama ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyorum. Bırakamıyorum. O olmazsa ölecekmişim gibi hissediyorum. Deliriyorum.
Bu bendeki takıntı mı yoksa suçluluk duygusunun yaşattığı bir şey mi.. Mutlu değilim ama onsuz da yapamıyorum..
Ne olur bana bir akıl verin.
silmişsniz ama eski konunuz var. adam sizi defalarca aldatmış zaten. bunu kabul etmişsiniz. bu konuda da diyosunuz ki neden bilmiyorum ama şüphelendim. çok mu salak duruyoruz oradan anlamadım ki.
siz neyin ne olduğunu,ne şartlarda olduğunu nerden bileceksiniz de bu şekilde konuşuyorsunuz benimle ? Siz mi yaşadınız benim yaşadıklarımı? Belki dönüşü olmayan bi hata yaptım ? Belki gerçekten o zaman öle olamsı gerekiyordu. Ben kimseyi kandırmadım salak yerine hiç koymadım !Öncelikle merhaba,
Yardımlarınıza yaşadığım şey hakkındaki fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben 26 yaşında 1.70 boyunda 52 kilo esmer bir bayanım. 5 yılı aşkın bir birlikteliğim var. 2 senedir nişanlıyız. Bazı sebeplerden dolayı seneye nasip olursa düğün yapıcaz. Sevgililik yıllarımızda yaşım küçük sayılırdı. İlk başlarda çok hoşlanmıştım nişanlımdan. Görüşmeye başladık bi şekilde. Sonra belli bir süre sonra onu sevmediğimi anladım. Mutlu değildim. Taktığım küpeme dahi karışan bir insandı. Ama beni öyle güzel seviyordu ki. Her an her dakika beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. Her yanıma geldiğinde hediye alır,herkese beni anlatır,beni el üstünde tutardı. Ben ise sebebini bilmeden faceden eski erkek arkadaşlarıma bakardım,ama sadece bakardım. Acaba ne yapıyorlar merakıydı. Nişanlımın yapma dediği her şeyi yapmak bana zevk verirdi resmen. O baktığı her yerde beni gördüğünü söylermiş arkadaşlarına. 1 oda dolusu kadının içine koysam sevgilimi bir tanesine yan gözle bakmazdı.
Ama sonunda adamı yoldan çıkardım sanırım. Yapma dediğini yapa yapa,ayrılmak isteye isteye,onu eleştire eleştire.. Bir gün bir baktım adam telefonla giriyor duşa. Telefon saklanıyor benden. Davranışlar,konuşmalar değişmeye başladı. Bi şekilde mesajlarını yakaladım. Ve o gün ne oldu biliyor musunuz? Ben ne yaptım dedim.. Şimdi sıra bendeydi. Onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yaptım. Beni defalarca aldattı. Kendinden soğuttun dedi bana çok acı çektirdin dedi ki gerçekten öyleydi. Sonra nasıl oldu bilmiyorum nişanlandık. 2 senedir iyi kötü giden bi nişanlılığımız var. Onu her gördüğümde hala içim eriyor. Hala ne yaptım ben diyorum. Ama o adamdan eser yok şimdi. İlgisiz,her şeye kızıp bağırıp çağıran,her an aldatacakmış gibi davranan bi canavar yarattım kendime. Ama ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyorum. Bırakamıyorum. O olmazsa ölecekmişim gibi hissediyorum. Deliriyorum.
Bu bendeki takıntı mı yoksa suçluluk duygusunun yaşattığı bir şey mi.. Mutlu değilim ama onsuz da yapamıyorum..
Ne olur bana bir akıl verin.
silmişsniz ama eski konunuz var. adam sizi defalarca aldatmış zaten. bunu kabul etmişsiniz. bu konuda da diyosunuz ki neden bilmiyorum ama şüphelendim. çok mu salak duruyoruz oradan anlamadım ki.
ne yaşadığınız ortada işte. adam sizi aldatmış defalarca. affetmişsiniz. şimdi de diyorsunuz ki şüphelendim de yok yere bi deneyeyim dedim. e adam zaten aldatmış hep şüphede olmanız normal. defalarca aldatan adam oltaya balık takılınca tabi ki ona da düşer. o zaman öyle olması gerekiyorsa boynuzlanmaya devam. alışmışsınız.siz neyin ne olduğunu,ne şartlarda olduğunu nerden bileceksiniz de bu şekilde konuşuyorsunuz benimle ? Siz mi yaşadınız benim yaşadıklarımı? Belki dönüşü olmayan bi hata yaptım ? Belki gerçekten o zaman öle olamsı gerekiyordu. Ben kimseyi kandırmadım salak yerine hiç koymadım !
o olaylardan sonra adam değişti. Bende gerçekten artık değiştiğine inanmak istedim. İş dışında sürekli beraberiz telefonu ortada herşeyi ortada. Bana davranışları çok değişti. Tamam dedim bu sefer gerçkten anladı hatalarını artık yapmayacak dedim. Gerçekten güvendim. Anlatabiliyor muyum ?ne yaşadığınız ortada işte. adam sizi aldatmış defalarca. affetmişsiniz. şimdi de diyorsunuz ki şüphelendim de yok yere bi deneyeyim dedim. e adam zaten aldatmış hep şüphede olmanız normal. defalarca aldatan adam oltaya balık takılınca tabi ki ona da düşer. o zaman öyle olması gerekiyorsa boynuzlanmaya devam. alışmışsınız.
siz neyin ne olduğunu,ne şartlarda olduğunu nerden bileceksiniz de bu şekilde konuşuyorsunuz benimle ? Siz mi yaşadınız benim yaşadıklarımı? Belki dönüşü olmayan bi hata yaptım ? Belki gerçekten o zaman öle olamsı gerekiyordu. Ben kimseyi kandırmadım salak yerine hiç koymadım !
Seni anlıyoruz ama arkadaşlar doğru söylüyor lütfen evlenip bile bile lades demeyin bakın 10 yıllık evliyim ben inanki nişanlılık gibi degil.o olaylardan sonra adam değişti. Bende gerçekten artık değiştiğine inanmak istedim. İş dışında sürekli beraberiz telefonu ortada herşeyi ortada. Bana davranışları çok değişti. Tamam dedim bu sefer gerçkten anladı hatalarını artık yapmayacak dedim. Gerçekten güvendim. Anlatabiliyor muyum ?
o olaylardan sonra adam değişti. Bende gerçekten artık değiştiğine inanmak istedim. İş dışında sürekli beraberiz telefonu ortada herşeyi ortada. Bana davranışları çok değişti. Tamam dedim bu sefer gerçkten anladı hatalarını artık yapmayacak dedim. Gerçekten güvendim. Anlatabiliyor muyum ?
S Sura Efsa Bu doğru mu daha önce aynı kişi tarafından defalarca aldatildiniz mi, eğer oyleyse nasıl çok güvenip, aldatma eğilimine bu kadar şasirip ve hatta üzülursünüz ki yani zaten sadakat yoksunu ve aldatan biri, bilerek nisamlanmişsiniz. Ha ama daha once aldatmadiysa dediklerim tabii ki gecerli degil.Bana kızmayın ama sizin eski yazdığınız konularida biliyorum. Bu adam sizi daha önce defalarca aldatmıs 1 değil birçok Kerr hemde .malesef o yalvarir yakarir sizde geri affedersiniz en fazla . O yüzden cidden nişanı atıp dirayetli durmicaksaniz bildiğinizi belli etmeyin bu adama. Evlenince bile yoksa böyle devam edecek ilişkimiz malesef .kendinize bunu yapmayın bence. Umarım sizi kırmadim ama gerçek böyle sizde biliyorsunuz
Ben yerinizde olsam görüntüyü açar karşısına çıkardım bişi demeye gerek kalmazdıKonuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
Zaten gayet soğukkanlı yazmiş, ilk kez aldatilan birinin canı yanmisliği hissedilmiyor. Elbette uzuluyordur, kimsenin acisini kucumseyemeyiz ama yalan yazan biri -cunku aldatilmak pek unutulacak bisey degil-, yalan konusan -yani aldatan birini de- kendine cekiyor işte.Bizim salaklığımız değil de kendi unutkanlıkları bence. Yazıp yazıp unutup sonraki konuda dengesiz, beş para etmez sevgililerini, kocalarını melek gösteriyor, niye böyle yaptı anlamadım diyorlar. Kendilerini kandırıyorlar da bizi kandırmak biraz zor.
Müstahak diye bir kelime var, bilir misiniz?o olaylardan sonra adam değişti. Bende gerçekten artık değiştiğine inanmak istedim. İş dışında sürekli beraberiz telefonu ortada herşeyi ortada. Bana davranışları çok değişti. Tamam dedim bu sefer gerçkten anladı hatalarını artık yapmayacak dedim. Gerçekten güvendim. Anlatabiliyor muyum ?
Fotoğraflarını kullandığın kişiyle konuşturmalısınKonuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
hosgeldin canim erkekler boyle baliklama kuluclama atliyorlar .biraz. yuzune vurunca da ben anlamistim bana guvenmedin diyecek gor bakMerhabalar,
Ben nişanlı bir bayanım ve bu yaz düğünüm olacak. Son bir aydır ise nişanlımdan neden olduğuınu bilmediğim sebeplerden şüpheleniyorum. Burayı sık sık takip ediyorum. Bi yazı okumuştum buradan. Bi arkadaş eşinin eski sevgilisi adına bi fake hesap açıp onu işletmişti. Bende biraz daha farklısını yapma kararı aldım. Nişanlıma bundan önce çok güvendiğim için hiçbir şekilde telefonuna veya hesaplarına bakmam. o da benimkine bakmaz. Ben sahte bir hesap açtım ve nişanlıma instagramdan istek attım. kabul etmeden kimsin yazdı. Bende biraz rahat konuşmalar yaptım ona karşı. Dün doğum günüydü. Hep beraberdik. sahte hesaptan ona bana uzun süredir neden cevap vermedin dediğimde teyzemlerle doğum günümü kutladık,sevgilim yok falan dedi. O bana cevap yazarken dünyam başıma yıkıldı ve görüntülü konıuşmk istiyor. Şu an bile elim ayağım titriyor sinirden. Asla yapmaz dediğim adam.. Ve gerçek olamayacak kadar güzelsin falan yazdı. Çok kötüyüm ben bu konuyu nişanlıma nasıl açacağım. Bu yediği haltı ona sormak istiyorum !