Demese miydim ?

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
Küçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor

dün iş arkadaşlarımdan biriyle şöyle bi diyalo gelişti ;

A: Arkadaş
B : Ben

olmak üzere

A : artık evde kaldınız sayılır yaş geçiyor ( tam cümle bu olmayabilir )

B : siz de 32'de evlendiniz sonuçta

A: ama benim eşim evlendiğimizde sizden küçüktü

B : peki sizin eşinizin evlenmek dışında başka bi başarısı oldu mu ?

( onun evlendiği yaşta ben okuyordum henüz yani zaten o yaşta evlenme ihtimalim düşük )

şimdi ben bunu dedim ama sonradan ayıp mı ettim diye de düşünüyorum eşi üzerinden söz söylemek istemezdim ama öyle denk geldi

Küçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor

olmak üzere

( onun evlendiği yaşta ben okuyordum henüz yani zaten o yaşta evlenme ihtimalim düşük )

şimdi ben bunu dedim ama sonradan ayıp mı ettim diye de düşünüyorum eşi üzerinden söz söylemek istemezdim ama öyle denk geldi

Ağzına sağlık

karşı tarafın kötü niyetle söylemediğini düşünürsek hafiften çıkışmak gibi olmuş sanırım sizinki, bilemedim.

ama ayıp ettim diye düşünmeniz güzel, bazı insanlar durduk yere laf savurup pişkin pişkin devam ediyorlar çünkü karşıdaki kırıldı mı demeden.

olmak üzere

keşke ben de hazırcevap olsam yaa. ben olsam üzülürüm kendi kendime dert ederim.

karşı tarafın kötü niyetle söylemediğini düşünürsek hafiften çıkışmak gibi olmuş sanırım sizinki, bilemedim.

ama ayıp ettim diye düşünmeniz güzel, bazı insanlar durduk yere laf savurup pişkin pişkin devam ediyorlar çünkü karşıdaki kırıldı mı demeden.
Kötü niyetli olmadığını nereden biliyorsunuz?
Birine sahip olmadığı bir şeyden laf çakmak, küçük düşürmek kötü niyet değil de ne?
"Evde kalmak" gibi çirkin bir laf var mı sanki kadın evden çıkarılması gereken bir varlıkmış gibi.
Karşıdaki umarım kırılmıştır, başkalarının kalbini kırmadan önce 2 kez düşünür bundan sonra ;)

İyi demişsiniz ama az olmuş. Ben daha sert konuşurdum.
Kimse kimseyle böyle konuşamaz. Konuşursa cevabına da hazır olsun.

Back
X