- 23 Ağustos 2012
- 51.207
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.359
- 898
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
25 ne ki yahu? Siz nerde yasiyorsunuz insanlar bir garip?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok isabetli bi cvp tebrik ederm sizi.ne demek evde kaldiniz saylir tarzi konusmalar ayip bunlar soylenilmez ki.kaldiki 25 yas gayet normal smdi herkes 30 undam sonra evleniyo eskidendi oKüçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor
dün iş arkadaşlarımdan biriyle şöyle bi diyalo gelişti ;
A: Arkadaş
B : Ben
olmak üzere
A : artık evde kaldınız sayılır yaş geçiyor ( tam cümle bu olmayabilir )
B : siz de 32'de evlendiniz sonuçta
A: ama benim eşim evlendiğimizde sizden küçüktü
B : peki sizin eşinizin evlenmek dışında başka bi başarısı oldu mu ?
( onun evlendiği yaşta ben okuyordum henüz yani zaten o yaşta evlenme ihtimalim düşük )
şimdi ben bunu dedim ama sonradan ayıp mı ettim diye de düşünüyorum eşi üzerinden söz söylemek istemezdim ama öyle denk geldi
25 ne ki yahu? Siz nerde yasiyorsunuz insanlar bir garip?
ah ah benim yaşadığım yer böyle sirk gibi falan bişe
anlatılmaz yaşanır ancak çünkü nasıl anlatsam da yavan kalır
ama özetle içinde olmasam dışardan komik ama içinde olunca sıkıntı yaratıyor : )
Son kullanma tarihim gecti agabey yakinda fabrikaya geri gidicem deseydin![]()
Kötü niyetli olmadığını nereden biliyorsunuz?
Birine sahip olmadığı bir şeyden laf çakmak, küçük düşürmek kötü niyet değil de ne?
"Evde kalmak" gibi çirkin bir laf var mı sanki kadın evden çıkarılması gereken bir varlıkmış gibi.
Karşıdaki umarım kırılmıştır, başkalarının kalbini kırmadan önce 2 kez düşünür bundan sonra![]()
Çok güzel uslübunuzu bozmadan cevabını vermişsiniz gayette iyi yapmışınız sizin hayatınızdan kime ne ister evlenir ister ömrünün sonuna kadar tek yaşarsınKüçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor
olmak üzere
( onun evlendiği yaşta ben okuyordum henüz yani zaten o yaşta evlenme ihtimalim düşük )
şimdi ben bunu dedim ama sonradan ayıp mı ettim diye de düşünüyorum eşi üzerinden söz söylemek istemezdim ama öyle denk geldi
Hazır cevap olmak güzel de ben adama degil kadına ayıp ettiğinizi düşündüm
Erkekler zaten kadınların yaptığı şeyleri aşağılamak ve görmezden gelmek konusunda bir numara...
Adamın eşini tanıyor musunuz bilmiyorum ama üniversite okumaması yada çalışmıyor olması onun başarısız olduğu anlamına gelmez.
Kadını kocasının gözünde küçültmüş kurduğunuz cümle.
Keşke adamı densizliğinden vursaydınız.
hiç bir erkek bir kadına evde kaldın diyememeli...
iyi demişsiniz.Küçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor
olmak üzere
evet beni rahatsız eden de eşi üzerinden vurmak oldu zaten o açıdan ayıp mı etmiş oldum diye soruyorum
yalnız kendisi eşinin benden küçük yaşta evlenmesini diğer tüm şeyleri yok sayarak üstün bi özellik olarak lanse ettiği için ancak o şekilde bir karşılık versem yerinde oluyordu.
ama başta dediğim gibi siz de haklısınız
O arkadaş önce kendi hayatına baksın iyi demişinizKüçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor
olmak üzere