Demese miydim ?

Küçük bir ilde yaşıyorum ve burda herkes küçük yaşta evleniyor genel olarak , benim yaşım (25 ) hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor çok da umrumda olmadığı için takmıyorum ama sıkıldım da bu durumdan açıkcası. Kadına son kullanma tarihi olan stand ürünü mualesi yapılıyor

dün iş arkadaşlarımdan biriyle şöyle bi diyalo gelişti ;

A: Arkadaş
B : Ben

olmak üzere

A : artık evde kaldınız sayılır yaş geçiyor ( tam cümle bu olmayabilir )

B : siz de 32'de evlendiniz sonuçta

A: ama benim eşim evlendiğimizde sizden küçüktü

B : peki sizin eşinizin evlenmek dışında başka bi başarısı oldu mu ?

( onun evlendiği yaşta ben okuyordum henüz yani zaten o yaşta evlenme ihtimalim düşük )

şimdi ben bunu dedim ama sonradan ayıp mı ettim diye de düşünüyorum eşi üzerinden söz söylemek istemezdim ama öyle denk geldi
İyi demişsin

Canım insanları memnun etmek zor.universiten mezun oldugumda 24 yasindaydim 2 yillik iliskim vardi isi gucude vardi okul bitince evlenmeye karar verdik vayyy efendim erkenmis.ailemden tutun herkes sonunda ailemi ikna ettim evlendim .fakat böyle sanki hep kötü bisey yapmisim gibi geliyordu bana.çevremi biliyorum evlenmesemde bu sefer evde kaldin evlenemedin laflari sakın kendini bunlarla uzme agzi olan konuşuyor evlenme yaşı o kadar ilerledi ki artik bi de kimene isteyen erken evlenir isteyen gec herkes kendini kendi bilir bosver takma

hele de özellikle bir kadın , için çok geçmiş muamelesi yapılıyor
Kavun muyuz biz ayol?
Bakma sen öylelerine.
Kendi 40 yaşına gelsin 25-28 aralığında birinden ışık görsün ağzının suyu akar kalkmış millete laf söylüyor.
Zaten zihniyeti çürük, eminim yaşı 25ten küçük eş bulduğu için kendini şanslı falan hissediyordur ezik. :KK53:

Kavun muyuz biz ayol?
Bakma sen öylelerine.
Kendi 40 yaşına gelsin 25-28 aralığında birinden ışık görsün ağzının suyu akar kalkmış millete laf söylüyor.
Zaten zihniyeti çürük, eminim yaşı 25ten küçük eş bulduğu için kendini şanslı falan hissediyordur ezik. :KK53:

hahaha kadın geçmiş değil yaş geçmiş muamelesi :D

az bile demişsiniz.

geçen bir konuşmada "ay 25 yaşında mı çok küçük evlenmiş" demiştim. kardeşim yanımdan dürttü. sen kaç yaşındaydın evlendiğinde diye :deli:. 25 yaşımdaydım ya.. bende küçük evlenmişim. şimdiki aklım olsa evlenmezdim. ama oğlumun da doğmasını isterdim. garip bi durum benim ki:işsiz:

Back
X