DEMİRİN TUNCUNA İNSANIN .. KALDIK SÖZÜNÜN DOĞRULUĞU

denizdehayatvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
201
252
33
Günaydın güzel hanımlar..

O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın ... kaldık diyen Yaşar Kemali anıyorum sabah sabah.

Şöyle başlayayım özel firmada çalışıyorum muhasebeci olarak 2 yıldır. İşim çok rahat seviyorum memnunum.
Fakat her mağazada olduğu gibi burda da bir dingil var. Şirketimizde herkes evli bekar 2 3 kişi varız kalabalık bir aileyiz. Benim departmanımda çalışan evli 2 çocuklu genç bir adam var. Burda beni isteyen çok oldu hem şirkette hem müşterilerden.

Dün bu dingilin uzaktan bir akrabası gelmiş demiş ki; sizin muhasebeci kızı çok beğendik geçen kardeşimle geldik, çok oturaklı hanım hanımcık güleryüzlü bir kıza benziyor. En büyük ablamıda getirdim oda görsün diye oda beğenmiş ne diyorsun bu konuda kardeşimize isteyelim.

Bana akşam dedi ki bu di.. " 2 abla geldi çay içtik ya seni kardeşleri çok beğenmiş ablalarıda beğenmiş. Seni ilk defa kötüledim o kız çok küçük 94 doğumlu dedim ( değilim tabi ) biraz hoppa size olmaz dedim "
Ben yine şok ! Neden böyle birşey dedin diye sordum.

Ee neymiş 35 yaşında kocaman adammış bana olmazmış seni kurtardım iştefalan diyor. Ölür müsün öldürür müsün ? Ki 35 yaş olayıda kesin yalan. Sevgilisi var evlencek desen neyse de bu ne demek ya ? Aklıma gelmedi onu demek diyor.

Neden ama neden ya bu kadar mı kötüsünüz bu kadar mı iğrençsiniz. Bu şahısla aramda 3 yaş var ve onunda kızı var Allah bildiği gibi etsin o şahsı !
Yüzüne bakmıyorum şuan. Bu şekilde davranınca aklıma kıskandı mı acaba diye geldi ama düşünmek istemiyorum !

Ne diyorsunuz ?

Bu sahsin bir art niyeti olsa zaten gelipte size soylemez boyle boyle soyledim diye. Yok koca adayini begendiysenizde soyleyin arkadasiniza tanistirsin sizi..

Arkadaslar mesele neden kismetimi kapatti degil. Insanlara neden kotuluyor. Hopppa ne demek? Hem ona ne isterse 50 yasinda adam istesin konu sahibi istiyorum ya da istemiyorum diye fikrini soyleyecek yasta. Ona neymis. Uygun olup olmadigina o mu karar verecek ki bir de insanlari kizi kotuleyerek uzaklastiriyor. Siz de diyorsunuz ki gorusmek istiyorsan iletisime gec talibinle. Siz konu sahibinin derdini cok yanlis anlamissiniz

Orası çöpçatanlık şirketi mi?

Nasıl bi sirket ki orası?
Mobilya beyaz eşya şirketi çok büyük ama yani çeyiz alımına geliyolar buraya.
Yeni evlenenler ve ya oğullarına eşya alıp çeyizi hazırlayanlar oluyor. Ben de genel muhasebesindeyim son işlem ben de olunca müşterilerle iletişim halindeyim devamlı. Bu tarz yerlerde çok oluyor bekar mısın oğlumla tanış diye teyzeler amcalar geliyor

Madem engel olacakmıs ablalar hıc gelmeden olsaymıs ,
sız pekı degerlendırırmıydınız bu kısmetınızı?

Yaptigi tam bir terbiyesizlik.

Amma velakiiinn neden kiskanmis olabilecegini dusunuyorsunuz acaba??
Adamin size ilgisini mi hissettiniz???
Daha önce biriyle görüşmeye başladığımda benimle muhabbeti kesmişti bizim ilişki yönünde olmayınca görüşmeyi kestim ve o devam etti bu sefer konuşmaya.

Aynen teşekkür ederim çok iyi anlamış ve anlatmıişsıız. Dediğim gibi sevgilisi var dese ona bile neyse derdim ama bu çok ayıp yanı bunu nasıl yapar yediremiyorum

Arkadaslar mesele neden kismetimi kapatti degil. Insanlara neden kotuluyor. a ne demek? Hem ona ne isterse 50 yasinda adam istesin konu sahibi istiyorum ya da istemiyorum diye fikrini soyleyecek yasta. Ona neymis. Uygun olup olmadigina o mu karar verecek ki bir de insanlari kizi kotuleyerek uzaklastiriyor. Siz de diyorsunuz ki gorusmek istiyorsan iletisime gec talibinle. Siz konu sahibinin derdini cok yanlis anlamissiniz

cok ayip etmis. sana ne be adam...

Madem engel olacakmıs ablalar hıc gelmeden olsaymıs ,
sız pekı degerlendırırmıydınız bu kısmetınızı?

Ben teşekkür eder istemezdim belkide geldi gördüm ve beğendim bilemiyorum ki olmasa bile bu şekilde anılmak istemezdim.
Yarın bir gün ben birini beğensem bu ablalarla tanıdık çıksa ve o kız böyleymış dese olur mu olur

O kadar çok çalışma hayatım oldu, insanlarla beraber çalıştım daha hiç işyerime görücü gelmedi. Nasıl bir yer orası öyle.

Konu bu değil ama bazıları ısrarla buna takmış açıklık getireyim hemen.
Burazı çeyiz mağazası bu şehirde 11 şubesi olan kurumsal bir firma. Genelde evlenmeden önce ve ya düğün aşamasında gelip eşya alıyorlar.
Şirkette 3 bekarız dedim öyle olunca herkes bi tanıdığına biizm kız var diye söylüyor. Bazı müşterilerde anneleri yani seni çok beğendik vsvs muhabbeti yapıyor ama takmıyoruz yani biz bekarlar.
İş yerine görücü geliyo derken mesai arkadaşımın tanıdığı olduğu için gelip burda söylemişler.
Konu beni istemeleri değil beni neden kötülüyo iyi niyet nerde burda ??
Seni kurtardım senden için küçük ve hoppa dedim bu muudur yanii ? istediğimden değil kendim istesem zaten bulurum .

Saçmalık.
Onun sevgilisi var diyebilirdi illaki birşey diyecekse ki size sormadan söylememeli böyle birşeyi.
Mesafenizi iyi ayarlayamamışsınız sanırım ki gelmiş yüzsüz yüzsüz anlatıyor böyle böyle dedim diye. Mesafe iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…