demothy Burun estetiği Ameliyatı

Burnunu görme imkanımız varmı? ve geçmiş olsun. :)

ayy cok begendim cok guzel ayy darisi bana artik bi arastirayim bakalim emre ilhani.biliyorum fiyat konusu burasi degil ama yeni uyeyim ve ozelden mesaj atamiyorum fiyatini ogrebilirmiyim yada bana yazarmisin

mesajını editlediğin için ne yazdığını göremedim

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim,şişlik ödem falan kalmadı 2,5 sene oldu sağ sol profil her yerden aynı burnum yerimseniben

merhaba

bende bir süredir dr arıyorum emre bey hakkında bılgı almak ıstemıstım 1 kere amelıyat oldun degılmı? malıyetı toplam nekadar oldu ögrenebılrımıyım özelden atamadım msj

tşk

Tek kelimeyle : WOW

Gördügüm en iyi burunlardan biri. Kiskanmak gibi bir huyum yok ama "kiskanilacak" derecede güzel olmus tebrikler boshayallersmile
Sizin burnunuzu gördükten sonra doktor secimim 90 % Emre Beyden yana olucak gibi gözüküyor.
Güzel bir yüze, güzel bir burun olmus.

Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim güzel yorumlar için..Burun bambaşka bir şey inanın, bunu takıntı haline getirenler için başarılı bir burun operasyonu sonrası hayatınızda müthiş değişimler oluyo.. Darısı isteyen herkesin başına opuyorumnanaktan

Evet Burun çook değiştiriyor insanı, burun estetiği de diğer estetikler gibi değil bence çok daha riskli..yüzün ortasında sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…