Deneme Süresinde İşten Çıkarıldım

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.205
8.883
358
Ve 01 kodu girmişler. İş görüşmesinde sorarlarsa ne diyeceğim? Hastaneye gittiğim için işten çıkardılar bildiğiniz. İşyeri normal değil ki kimse buna inanmaz.

E tamam kod da sorun yok. Hastaneye gittiğin için değildir o başka sebebi vardır emin ol
:KK43:İşte bahsettiğim bu, işyeri de bunu düşünecek. Fakat ertesi gün işten çıkarıldım ve bu yüzden olduğuna eminim. Çalıştığım yerde küpe taktığı için bile işten çıkarılan var, farklı bir sistemi var ve bunu tartışmak için de konu açmadım. Fakat tam olarak bahsettiğim buydu, internetteki rastgele bir insan bile bunu sorguluyor ve işten çıkış sebebimi soracaklar. Deneme süresinde işten çıkarıldım ve herkes 2 ayda çıkış sebebini sorgular. Ne diyeceğim ben?

Deneme süreci zaten denemedir, olabilir normal kod da doğru. Çalışandan memnunlarsa bi kere hastaneye gitti diye yapmazlar işe alım sürecine girmek yeni kişi almak iş aktarmak kolay mı? He siz deneme süresini hastanede geçirdiyseniz o ayrı tabi

Deneme süreci zaten denemedir, olabilir normal kod da doğru. Çalışandan memnunlarsa bi kere hastaneye gitti diye yapmazlar işe alım sürecine girmek yeni kişi almak iş aktarmak kolay mı? He siz deneme süresini hastanede geçirdiyseniz o ayrı tabi
İşte herkes bunu düşünecek, ama isyeri sistemi birçok insan işe alıp çoğunluğu bir bahane ile eleme üstüne kurulu. Normal bir isyeri değilmiş ve işe girdikten sonra öğrendim. Fakat normal sistemde çalışan herkes mühendis neden bu sürede işten çıkarıldı diyecek. Ancak bu kurumu bilenler durumu tahmin eder.

Size doğal gelen durumlar işyerlerinde doğal olmayabilir. Küpe benim için çok sıradan normal bir takı erkekte bile ama karşımda bir devlet memuru görmek istemem küpeli? her işyerinin kuralları var uymak istemeyen çalışmaz.Neden performansınız yerine hastane vs sebeplerini düşünüyorsunuz. Kod olağan bir kod türü. Belki de sizi kullanıp feshettiler , bu da piyasada kullanılan bir yöntem. Diğer işverenler de bunları bilecektir.

Size doğal gelen durumlar işyerlerinde doğal olmayabilir. Küpe benim için çok sıradan normal bir takı erkekte bile ama karşımda bir devlet memuru görmek istemem küpeli? her işyerinin kuralları var uymak istemeyen çalışmaz.Neden performansınız yerine hastane vs sebeplerini düşünüyorsunuz. Kod olağan bir kod türü. Belki de sizi kullanıp feshettiler , bu da piyasada kullanılan bir yöntem. Diğer işverenler de bunları bilecektir.
Önceki isyerinden neden ayrıldınız diye sorarlarsa kodta onların işten çıkardığı görünüyor. Eğer beni istifa etti gosterselerdi birçok sebep var o isyerinden çıkmak için fakat forumda bile sorgulanıyor gerçek sebep, demek ki başka bir şey söylesem daha iyi olacak. Bunu sorarlarsa ne söylemeliyim ki?

diğer işverenlerin kod a takılacalkarını düşünmüyorum bende
ne kadardır çalışıyorsunuz hastaneye ne için gitmiştiniz
eğer çok önemli bişey değilse deneme sürecinde erteleyebilirdiniz çünkü göze batar
hayırlısı olsun hakkınızda

diğer işverenlerin kod a takılacalkarını düşünmüyorum bende
ne kadardır çalışıyorsunuz hastaneye ne için gitmiştiniz
eğer çok önemli bişey değilse deneme sürecinde erteleyebilirdiniz çünkü göze batar
hayırlısı olsun hakkınızda
Forumda konu açmıştım, kanserden korkmuştum. Keşke yorumları dinlemeyip gitmeseydim, 1 hafta bekleseydim :( Ertesi gün çıkardılar.

İşte herkes bunu düşünecek, ama isyeri sistemi birçok insan işe alıp çoğunluğu bir bahane ile eleme üstüne kurulu. Normal bir isyeri değilmiş ve işe girdikten sonra öğrendim. Fakat normal sistemde çalışan herkes mühendis neden bu sürede işten çıkarıldı diyecek. Ancak bu kurumu bilenler durumu tahmin eder.

Valla kanka o tip bir yerse zaten diger sirketler de nasıl bir yer oldugunu az çok biliyordue bence endişelenme.

Uzun, araliksiz bir kariyerin varsa bi isten bi hafta kovulmus bile olsan kimsenin umrunda olmaz. Yeni mezun falansan yine kimsenin umrunda olmaz. Ama bu cok sik oluyorsa, ozgecmisin bosluklarla doluysa anca o zaman sikinti olur. Yoksa insanlik hali, her sey yasanabilir bir iste. Cikarildin diye illa sen suclusun diyemez kimse. Bosluklarin bile olsa onemli olan aslinda gittigin is gorusmesinde nasil gozuktugundur, nasil bir izlenim biraktigindir.

Koda bakmazlar mi diyorsunuz
Deneme sürecinde işten çıkarılma normal bir durumdur, beklenti karşılanmamıştır, şartlarda uyuşulamamıştır, işçi ya da işveren uyum yakalayamamıştır ya da işveren daha az ücrete çalışacak birini bulmuştur her şey olabilir bu kod o yüzden çok dikkate alınmaz.

Back
X