- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Genelgecer bazı seyler de var benceHerkesin kişiliği karakteri farklıdır.
Genelleme olmaz.
Birini umursamamak yola getirirken diğerinde ters teper mesela..
Bence kadinlarin en buyuk hatasi asiri baglanmak ve ilgili olmak. Birakacaksin o senle ilgilensin. Kendi iliskilerimde de yasadim ne zaman cok aşık olsam cok ilgili olsam adam uzaklasti. Bir de asla cok guvenmeyecwksin ama guvenir gibi davranacaksin. Ve mutlaka sasirtacaksin.
Merhaba hanımlar
Erkekler üzerinde deneyip işe yaradığını gördüğünüz onları yola getirici , fazla ego yaptıklarında hale yola getiren, ilgisizleşmeye başladıklarında ilgiyi tekrar kazandıran davranışlarınız nelerdir? Böylece bu konularda sıkıntı çeken biçok arkadaş ta faydalanır diye düşünüyorum. Bunun adı kimine göre taktik kimine göre içgüdüsel bi davranış olabilir...
Ben kendi taktiklerimden bahsedeyimSabah 6.45 te uyanirim. Evlenmeden once esime bir hafta boyunca 07.07 de gunaydin hayatim diye mesaj yolladim hep ayni saat. Bir hafta sonra kestim baktim saat sekiz gibi msj yolluyor gunaydin merak ettim msj yazmadin diys ki msk yazmaz bir tiptu kendileri. Hala soyler 07.07 de gidip gidip tlfna bakiyordum msj gelmemis mi daha diye der. Hep yollasaydim suyunu cikarirdim kilit noktada birakinca ise yaradi taktik
Ben kendi taktiklerimden bahsedeyimSabah 6.45 te uyanirim. Evlenmeden once esime bir hafta boyunca 07.07 de gunaydin hayatim diye mesaj yolladim hep ayni saat. Bir hafta sonra kestim baktim saat sekiz gibi msj yolluyor gunaydin merak ettim msj yazmadin diys ki msk yazmaz bir tiptu kendileri. Hala soyler 07.07 de gidip gidip tlfna bakiyordum msj gelmemis mi daha diye der. Hep yollasaydim suyunu cikarirdim kilit noktada birakinca ise yaradi taktik
Kızlar 1 taktik benden olsun
kıskandığınızı herdaim asla belli etmeyin...en en en büyük yanlışlardan biri...ha ben başarabildim mi hayır...başaran varsa lütfen sırrını yazsın
Kızlar 1 taktik benden olsun
kıskandığınızı herdaim asla belli etmeyin...en en en büyük yanlışlardan biri...ha ben başarabildim mi hayır...başaran varsa lütfen sırrını yazsın
ben yapıyorum bunu canım hatta sen beni hiç kıskanmıyormusun dediği oldu ara sıra ben kıskancımdır hemde deli gibi ama bunu sevdiceğime hiç belli etmedim şımarmasın kendini çok değerli sanmasın diye
Bence kadinlarin en buyuk hatasi asiri baglanmak ve ilgili olmak. Birakacaksin o senle ilgilensin. Kendi iliskilerimde de yasadim ne zaman cok aşık olsam cok ilgili olsam adam uzaklasti. Bir de asla cok guvenmeyecwksin ama guvenir gibi davranacaksin. Ve mutlaka sasirtacaksin.
Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorumKızlar 1 taktik benden olsun
ben yapıyorum bunu canım hatta sen beni hiç kıskanmıyormusun dediği oldu ara sıra ben kıskancımdır hemde deli gibi ama bunu sevdiceğime hiç belli etmedim şımarmasın kendini çok değerli sanmasın diye
Tebrik ederim ben belli etmesem catliyorum zaten ole avalara girdi ki taktigi yok beni demek belli etmemek lazimmis ama ah bi basarablsemama basaricam.mecbur
Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorumsevgiliyken esimin bir arkadasi vardi Almanyada yasayan bir kadin sozde arkadaşlar nefret ederim hala kendisindenn.. Bunlar bir gun goruseceklerdi benim de cok onemli bir toplantim var onlarla gidemeyecegim ama ruhum yok oluyordu o gun kiskancliktan. Ben de sabah sabah kuafore gittim sac makyaj tarz bir kiyafet giydim ve on dakika ugrayip gitmeliyim toplantiya dedim. Sevgilim beni gorunce şok oldu hayrola bu hazirlik ne dedi ben de toplanti var ya ozenli olmak istedim dedim. Yanlarindan ayrilimca defalarca aradi msjlar yolladi ki msj yazmaz tiplerdendir.. kisa cvp verdim yogunum aksamgorusuruz vs diye ve o aksam arabayla toplanti yerinin oönünde beni beklemis o bayanla gorusmesine olay cikaracagima o beni kafasina doladi. Itiraf ediyorum korkunc kiskanmistim onu o gun ve lehime cevirdim o olayi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?