denenmiş taktikler

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.781
388
45
Merhaba hanımlar
Erkekler üzerinde deneyip işe yaradığını gördüğünüz onları yola getirici , fazla ego yaptıklarında hale yola getiren, ilgisizleşmeye başladıklarında ilgiyi tekrar kazandıran davranışlarınız nelerdir? Böylece bu konularda sıkıntı çeken biçok arkadaş ta faydalanır diye düşünüyorum. Bunun adı kimine göre taktik kimine göre içgüdüsel bi davranış olabilir...

Kesinlikle doğru bence...

Ben kendi taktiklerimden bahsedeyim Sabah 6.45 te uyanirim. Evlenmeden once esime bir hafta boyunca 07.07 de gunaydin hayatim diye mesaj yolladim hep ayni saat. Bir hafta sonra kestim baktim saat sekiz gibi msj yolluyor gunaydin merak ettim msj yazmadin diyski msk yazmaz bir tiptu kendileri. Hala soyler 07.07 de gidip gidip tlfna bakiyordum msj gelmemis mi daha diye der. Hep yollasaydim suyunu cikarirdim kilit noktada birakinca ise yaradi taktik

Guzel bii konu benimde bu taktikleree su aralar cok ihtiyacim varrrrr :S

Aslında hergun o atmalıydı

Demekki ilgi alakayi kesince sendeleniyorlar :)

Kızlar 1 taktik benden olsun
kıskandığınızı herdaim asla belli etmeyin...en en en büyük yanlışlardan biri...ha ben başarabildim mi hayır...başaran varsa lütfen sırrını yazsın

Bunun cevabi bana ilac gibi gelir valla nasil basaricaz ki

kıskandığınızı herdaim asla belli etmeyin...en en en büyük yanlışlardan biri...ha ben başarabildim mi hayır...başaran varsa lütfen sırrını yazsın

ben yapıyorum bunu canım hatta sen beni hiç kıskanmıyormusun dediği oldu ara sıra ben kıskancımdır hemde deli gibi ama bunu sevdiceğime hiç belli etmedim şımarmasın kendini çok değerli sanmasın diye

Tebrik ederim ben belli etmesem catliyorum zaten ole avalara girdi ki taktigi yok beni demek belli etmemek lazimmis ama ah bi basarablsem ama basaricam.mecbur

kesinlikle bırakacaksınız o ilgilensin.
bu çok doğru.
bende erkek arkadaşımın üstüne çok gitmiyorum.
sevgimi çok belli etmiyorum. ben böyle davrandıkça daha çok üstüme düşüyor.

Ben de cok kiskancim ama asla belli etmiyorum tabi kivraniyorum da ona belli etmiyorum sevgiliyken esimin bir arkadasi vardi Almanyada yasayan bir kadin sozde arkadaşlar nefret ederim hala kendisindenn.. Bunlar bir gun goruseceklerdi benim de cok onemli bir toplantim var onlarla gidemeyecegim ama ruhum yok oluyordu o gun kiskancliktan. Ben de sabah sabah kuafore gittim sac makyaj tarz bir kiyafet giydim ve on dakika ugrayip gitmeliyim toplantiya dedim. Sevgilim beni gorunce şok oldu hayrola bu hazirlik ne dedi ben de toplanti var ya ozenli olmak istedim dedim. Yanlarindan ayrilimca defalarca aradi msjlar yolladi ki msj yazmaz tiplerdendir.. kisa cvp verdim yogunum aksamgorusuruz vs diye ve o aksam arabayla toplanti yerinin oönünde beni beklemiso bayanla gorusmesine olay cikaracagima o beni kafasina doladi. Itiraf ediyorum korkunc kiskanmistim onu o gun ve lehime cevirdim o olayi da

Hiç kıskanmıyor musun u dedirtebilmek başarı gercekten

Sunları havaya sokmasak kendimizi herzaman degerli ve üstün kılabilsek

Tebrik ederim ben belli etmesem catliyorum zaten ole avalara girdi ki taktigi yok beni demek belli etmemek lazimmis ama ah bi basarablsem ama basaricam.mecbur

başarırsın canım bir kadın yeter ki istesin örnekle açıklıyım sana erkek erkeğe akşam dışarı çıkacaklar mesela hiçbirşey yok bir kafe de oturacaklar sohbet muhabbet kendimi yiyorum ben ya kızlar bakarsa ya şöyleyse böyleyse kendi kendime neler neler kuruyorum sonra ona mesaj atcağım zaman bir nefes alıyorum kafamdaki herşeyi silmeye çalışıyorum kendim gitmiş gibi yapıyorum kızkıza kahve içmeye geldik hiçbirşey yok diye kendimi sakinleştiriyorum çok da gıcık bir durum varsa ortda başka birşeye takılıp kavgayı patlatıveriyorum ama asla kıskançlığımdan yaptığımı anlamıyor garibim

Harikasın
Ama her erkek te sırf guzel giyinmiş diye kapı onunde beklemez mesela hergun guzel giyinen biriysen
Ama sende işe yaramış
Bir de diger bayanın ne kadar degerli olduguna baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…