- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Valla sole bi durum oldu ben anlayissizmisim disari cikiyor die kavga cikariyorim die kuzenin esi anlayisliymis kavga cikarmazmis ole.kiyaslayinca okadar kotu oldum ki
aynısını sana yaptığını düşün bu iyi geliyor gerçekten
aynı değil ama şöyle birşey oldu ben sürekli olmasa da ara ara kekler kurabiyeler yapardım yaprak sarma bile yapmıştım neyse yapmadığım bir ara dedi ki kardeşinin sevgilisi ona kek kurabiye yapıyormuş ne güzel ...amannnn senmisin bunu diyen bende dedimki o zaman sen benim bugüne kadar yaptığım herşeyi boşa çıkardın nankörlük ettin evlenene kadar daha da yapmam dedim çok pişman oldu sözümden de dönmedim evlenene kadar ona lokma yok
Benimki.ne yazikki su kafada sen yapamazsin ben yaparım cok alisti sozunden cikmama poh pohlanmaya benim hatamm ucani yere indrmesini bilmem lazimdi basaricam EVELALLAH :)
Tavsiyem eşleri sevgilisi monoton bi hitap şekli onlara..
Gültanem.. Herşeyimm... bebeğiMmm hangisini duymak istersen onun üstüne düş ağırlık ver bak bakalim nasıl da güzel çağrıyor seni..
sen yaparsan bende yaparım herşey karşılıklı oturalım konuşalım neler yapacağımızı ben tek taraflı ilişki istemiyorum de ama pat diye söyleme hareketlerinle göster bunu o arkadaşlarıyla mı çıkıyor sende çık ama aşırıya kaçmadan en hafif dozda başla
Dimi bian migdesine oturmasin asiri doza gerek yok :) kalbi fln daynamazda bendeki bu değişime :))
yok ufak ufak alttan alttan işle harekete geçmeden ya sen şunu yapıyorsun ama bana yaptırmıyorsun ben çok üzülüyorum de önce bir acındırmayla başla sonra ufak ufak harekete dök
Aldatılıp affeden var mı aranızda
Aldatılmış derken herturlusu mesela bi kıza "oyy canımsın" mesajını yakaladınız , şirin şirin fotolar gonderdigini falan....sonra affettiniz gecti bundan sonra guvenip taktik yapacak kadar tekrar ısınabilir miydiniz
Aldatılıp affeden var mı aranızda
Aldatılmış derken herturlusu mesela bi kıza "oyy canımsın" mesajını yakaladınız , şirin şirin fotolar gonderdigini falan....sonra affettiniz gecti bundan sonra guvenip taktik yapacak kadar tekrar ısınabilir miydiniz
Haydi bakalim guzel bi yola cikiyorim hadi hayrlisitesekur ederim canim
rica ederim canım gelişmelerden haberdar et ama
ihanet affedilemez bence
ALLAHIM KORUSUN ihanetten kotu herseyden
Affeden cok kadın var burdan okudugum kadarıyla
Msj yakalayıp affettikten sonra insanda taktik falan yapacak enerji kalır mı acaba
Her erkekte ise yarayan tek taktik ona vazgecilmez olmadığını hissettirmek bence. Kaybetmekten korkacak ki kıymet bilsin
Kendin ol yeter. İnsandan bahsediyoruz pavlovun köpeğinden değil.
Başıma gelmedi ama en yakınım yaşadı benzerini hatta çok çok daha ağarını.Aldatılıp affeden var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?