denenmiş taktikler

Aldatılıp affeden var mı aranızda
Aldatılmış derken herturlusu mesela bi kıza "oyy canımsın" mesajını yakaladınız , şirin şirin fotolar gonderdigini falan....sonra affettiniz gecti bundan sonra guvenip taktik yapacak kadar tekrar ısınabilir miydiniz

Valla sole bi durum oldu ben anlayissizmisim disari cikiyor die kavga cikariyorim die kuzenin esi anlayisliymis kavga cikarmazmis ole.kiyaslayinca okadar kotu oldum ki

aynı değil ama şöyle birşey oldu ben sürekli olmasa da ara ara kekler kurabiyeler yapardım yaprak sarma bile yapmıştım neyse yapmadığım bir ara dedi ki kardeşinin sevgilisi ona kek kurabiye yapıyormuş ne güzel ...amannnn senmisin bunu diyen bende dedimki o zaman sen benim bugüne kadar yaptığım herşeyi boşa çıkardın nankörlük ettin evlenene kadar daha da yapmam dedim çok pişman oldu sözümden de dönmedim evlenene kadar ona lokma yok

Iyi yapmışsınız :)

Benimki.ne yazikki su kafada sen yapamazsin ben yaparım cok alisti sozunden cikmama poh pohlanmaya benim hatamm ucani yere indrmesini bilmem lazimdi basaricam EVELALLAH :)

sen yaparsan bende yaparım herşey karşılıklı oturalım konuşalım neler yapacağımızı ben tek taraflı ilişki istemiyorum de ama pat diye söyleme hareketlerinle göster bunu o arkadaşlarıyla mı çıkıyor sende çık ama aşırıya kaçmadan en hafif dozda başla

Tavsiyem eşleri sevgilisi monoton bi hitap şekli onlara..
Gültanem.. Herşeyimm... bebeğiMmm hangisini duymak istersen onun üstüne düş ağırlık ver bak bakalim nasıl da güzel çağrıyor seni..

Bu aralar afadersnz öküz diyesim var oda bana inek der ozmn :)

Dimi bian migdesine oturmasin asiri doza gerek yok :) kalbi fln daynamazda bendeki bu değişime :))

Dimi bian migdesine oturmasin asiri doza gerek yok :) kalbi fln daynamazda bendeki bu değişime :))

yok ufak ufak alttan alttan işle harekete geçmeden ya sen şunu yapıyorsun ama bana yaptırmıyorsun ben çok üzülüyorum de önce bir acındırmayla başla sonra ufak ufak harekete dök

ihanet affedilemez bence

ALLAHIM KORUSUN ihanetten kotu herseyden

ihanet affedilemez bence

ALLAHIM KORUSUN ihanetten kotu herseyden

Affeden cok kadın var burdan okudugum kadarıyla
Msj yakalayıp affettikten sonra insanda taktik falan yapacak enerji kalır mı acaba
Aldatılıp affedenler konussun lütfen biraz da merak ediyorum gercekten

Affeden cok kadın var burdan okudugum kadarıyla
Msj yakalayıp affettikten sonra insanda taktik falan yapacak enerji kalır mı acaba

Evet cok var neyazikki herkesin kendi karari saygo duymak lazim tabi

bence kalmaz ihanet olursa sevgide biter ilişkiye saygida

tekrar dua ediyim ALLAH bütün sevenlerii korusun cok agir bisey

Başıma gelmedi ama en yakınım yaşadı benzerini hatta çok çok daha ağarını.
Çocukları vardı, değişik sebepleri vardı boşanmadılar, affetti kadın.
Ama umursamaz oldu, artık hiç bişeyini eşiyle yapmıyor.Bütün hayatı eşi değil arkadaşları çocuğu oldu.
Çıkıyor, geziyor, tozuyor hayatını yaşıyor valla.
Eskiden para biriktirip mal mülk alalım, çocuğumuza gelecek hazırlayalım derdine kadın düşerdi.
Hatta bunun pahasına herşeyden kısardı, elektrik doğalgaz, gezme tozma hatta kıyafet bile almazdı.
Noldu sen giyinmeyi bilmiyorsun, gezmeyi tozmayı bilmiyorsun dedi adam.o dişinden arttırıp biriktirdikleri paraları başka bi hatunla yedi.
Şimdi aldatılan kadın kişimizin sınırı yok, bi bakıyosun cilt bakımında bi bakıyosun arkadaşlarıyla uludağda tatilde.
Adam düştü birikim derdine, kendini paralıyor üç kuruş arttırabilmek için.
Kadın zamanında yaptıda yarandı mı? hayır, aksine cimri oldu adı.

He mutlular mı?
Kadın arkadaşlarıyla vedalaşıp evine döndüğünde yine yalnız yine yalnız.
İhanetin üzerine tekrar mutlu bir yuva kurmak çok çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…