denenmiş taktikler

Hiç kıskanmıyor musun u dedirtebilmek başarı gercekten

Sunları havaya sokmasak kendimizi herzaman degerli ve üstün kılabilsek

bak cevabı kendin vermişsin güzelim sen dünya olucaksın o etrafında dönücek asla havaya sokmayacaksın adamı sürekli senin onu bırakabileceğini düşünecek ve kaybedenin kendisi olduğunu düşünecek asla taviz vermeyin şu adamlara

Yav aslan terbiyecisi miyiz biz? Benim tek taktiğim doğal ve şeffaf olmak ve karşımdakinden de bunu beklemek. Olanı beğeniyorsak birlikte kalırız, beğenmiyorsak haydi eyvallah.

Adam dışarı çıkınca evet kurar kadın surekli....asla aramıcaksın aradın mı bitti adın kontrolcuye cıkıyor...aramazsan bu sefer o merak eder napio aramadı bile diye

vallahi helal olsun. akıllı kadınsın vesselam

Adam dışarı çıkınca evet kurar kadın surekli....asla aramıcaksın aradın mı bitti adın kontrolcuye cıkıyor...aramazsan bu sefer o merak eder napio aramadı bile diye

aman aradın mı hem kendilerini bir şey sanıyorlar hemde aynısını sana yapmaya çalışıyorlar birde

Bende oyle erkek arkdaslaryla cikiyor deliricem kiskancliktan kuruyorum kafamda offf ama ben bide asiri derece belli ediyorum suan kendini pasa saniyor o drece havalarda ama gordumki hata bennde nefes yontemini deniyim iyi taktik saknlesrm en azndan saagolun :))

Hay aklinla bin yaşa tamamen katiliyorum

valla bende burdaki hanimlar sayesinde kendime geliyorum yavas yavas :)

Baska bir mesele daha var
Zaman zaman baska bi kadını ovdukleri olabiliyor, mesela falankim akıllı kocasını güdüyor veya su kadın işinde cok iyidir vs...bu tip ovmeler bazen rahatsız edebiliyor bu lara tamamen yorumsuz kalmak lazım. Hiç yaşayan var mı bunu

Her zaman gösterdiğin ilgiyi kısmayı dene, ondan çok kendine zaman ayır, kendine de değer verdiğini ona hissettir

Arıyorum bi kac kez ole bi hata yaptım ne oldu disardayim diye ariyorsun iste olsam aramazdin diyo daha sinir oluom halbuki bi hatir sorcsmnkapicam sinirim tepeme cikiyor fesatmisim gibi davranio

Arıyorum bi kac kez ole bi hata yaptım ne oldu disardayim diye ariyorsun iste olsam aramazdin diyo daha sinir oluom halbuki bi hatir sorcsmnkapicam sinirim tepeme cikiyor fesatmisim gibi davranio

Kontrolcu asla olmayın...ilk şart..hiç merak etmiyor gibi ol...farkı gorursun

Valla sole bi durum oldu ben anlayissizmisim disari cikiyor die kavga cikariyorim die kuzenin esi anlayisliymis kavga cikarmazmis ole.kiyaslayinca okadar kotu oldum ki

Valla sole bi durum oldu ben anlayissizmisim disari cikiyor die kavga cikariyorim die kuzenin esi anlayisliymis kavga cikarmazmis ole.kiyaslayinca okadar kotu oldum ki
En nefret ettiğim konulardan biri...aynısı ona yapılsa bunu sakız eder..kesinlikle yorumsuz kalmak gerek çünkü iş o kadını kıskanıyorsuna kadar gider

Tavsiyem eşleri sevgilisi monoton bi hitap şekli onlara..
Gültanem.. Herşeyimm... bebeğiMmm hangisini duymak istersen onun üstüne düş ağırlık ver bak bakalim nasıl da güzel çağrıyor seni..

Aramakla da hiçbi iç rahatlaması yaratamazsın zaten boş..hernerde ne yapıyorsa gecer baska yere yalanlar atabilir bilemezsin

yapacak adam yanında bile yapar canım herşeyi ki siz beni düşünün benim sözlüm kıbrısta biz 3.5 senedir uzak ilişki yürüttük bu şekilde ah neler çektim ben neler ama adam ettim yola getirdim

aynısını sana yaptığını düşün bu iyi geliyor gerçekten

En nefret ettiğim konulardan biri...aynısı ona yapılsa bunu sakız eder..kesinlikle yorumsuz kalmak gerek çünkü iş o kadını kıskanıyorsuna kadar gider

Aynen gitti de sinirlerime hakim olamadim sen onun esini nasil.ornek gosterrsin dedim ben senin nisanlinim.dedim icini nerden biliosun belkide kavga cikariodur daha tanimadign kizi nasil.ornek gosterrsn dedim bana ne dese begenirsn sen bana ne disoun ben kuzenimin esine mi bakiyorum sacmaliga bak kiskaniom duruma dustum halbuki valla kiskanclik deil.kiyaslayinca zoruma gtti bak yine sinir oldum oyy Oyy hakslnz aman o konuda daha agzmi acmam o kiyasladi ben hatali oldum peh bu nasil is aklmn ucundan kiskanclik geçmedi ole seymi olur tovbe uste cikmasini bildi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…