Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben en başında sevgilime benim çıkarken aldatmaya varana kadar herşeyi yapabilirsin, ama beni gözden çıkardıktan sonra dedim. Hata yapacak erkeği hatadan uzak tutamazsın. İsteediği hatayı gidip yapabilir ama bu benden vazgeçmesi anlamına gelir. Çok ciddi ve sert sınırlarım vardır. Affetmeyeceğim hatalar vardır. Onları yaparsa asla affetmeyeceğimi çok iyi biliyor. Çok kolay silip attığımı ve deli gibi aşık olmama rağmen gerekirse onuda çok rahat silip atabileceğimi biliyor. Ve kaybetmek istemediği için hatalardan çok muntazam şekilde kaçınıyor. Aslında püf noktada bu. Sana hata yaparsa seni kaybedeceğini iyi ce kavrat, seni sevdiği sürece hata yapmayacaktır. Yapıyorsa artık sevmiyordur. O zamanda vereceksin yolu gidecek..
Harikasın
Ama her erkek te sırf guzel giyinmiş diye kapı onunde beklemez mesela hergun guzel giyinen biriysen
Ama sende işe yaramış
Bir de diger bayanın ne kadar degerli olduguna baglı
Kendini sev, kendine deyer ver, fikirlerine deyer ver.
En onemlisi bu.
Karsindaki de sen de bulunmaz hint kumasi deyilsiniz, bu da ikinci onemli sey.
Bunlari icsellestirdin mi zaten hareketlerine yansir.
Sadece taktikler ise yaramaz, icsellesmesi lazim once bazi seylerin.
bunu başarmakta öyle zor bişey değil. kendine güvenmiyorsan bile güveniyormuş gibi yapacaksın. o hissetmesin bunu yeter. bizim normal hayatta pasif gördüğümüz bir çok kadın eşinin yanında küçük dağları ben yarattım edasıyla dolaşıyo. adamlar gözlerinin içine bakıyo. adamlara öyle baskı kurmuşlar ki onlarsız bişey yapamayacaklarını düşünüyorlar.
Bende nisanlimim yaninda kilo aldim deyip durup kendimi yeriyorum nekadar hataliymisim kilo aldim.diye agladim bile birara bunalimdaydim ole aglamistim nenakdar da yanlış yapmisim
Bende nisanlimim yaninda kilo aldim deyip durup kendimi yeriyorum nekadar hataliymisim kilo aldim.diye agladim bile birara bunalimdaydim ole aglamistim nenakdar da yanlış yapmisim