Aynı sorunu benim yeğenimde yaşadı bir yıl boyunca devam etti hatta sıkıntı. Evde sizle olmaya alıştığı için kreşe gitmek istemiyor belli. Orda sıkıntı çıkarıyor ki bi daha göndermeyin diye. Zor bir durum ve pat diye bir çözümü yok açıkcası, bi şekilde alışmak zorunda. Ara ara siz gidin isterseniz bazen erken alın alışana kadar en azından
Evet ama onunki anaokuluydu biraz daha büyüktü sonra prozac kullandı hatta bi süre. Doktora başvurdularoyy 1 sene mi devam etti
ne yaparim bilmiyorum,suan cok agirlastim 1,5 ay sonra dogumum var Allah nasip ederse.
aslinda krese kosarak gidiyor gibi,sabah yataktan firliyor,biraktigimda masallah hic aglamiyor,almaya gittigimde bi suru anlatiyor sunu yaptik bunu yaptik diye kendince ama cok sikayet aldim inanin yer yarilsa da icine girsem
Çalışmıyorsanız 3 yaş kreş için küçük kardeşi olunca kıskançlıktan zarar verecek benş annemden ayırdı diye çocuk gözü sonuçta
O annesinden erken ayrılmış olacak ama siz doğduğunda yalnız bırakmayın ciddi bi boyutta çocuk saldırganlaşmış şu etrafındaki insanlara vuran çocuklar hep tuhaf gelir banasuan calismiyorum ama donmem gereken bi isim var,bikac seneye kadar isime donmus olurum insallah.
suan mecburen gonderiyorum,cok hareketli bi cocuk,yasadigimiz yer soguk aktivite cok yok,resmen patliyor evde,bende agirlastikca pesinde donemez oldum,aile buyukleride yok yanimizda.
evet birde kiskanclik boyutu var,bakalim o nasil olacak.
Bence ciddi bir problem.
Pedagog yardimi almanizi öneririm.
Anladigim kadariyla erken yasta krese gitmeyi evde istenmemek olarak algilamis veya krese gitmek istemedigi icin tepki vermis.
O annesinden erken ayrılmış olacak ama siz doğduğunda yalnız bırakmayın ciddi bi boyutta çocuk saldırganlaşmış şu etrafındaki insanlara vuran çocuklar hep tuhaf gelir bana
Kınamayın başınıza gelir (kk klsiği)ben hic kinamadim da boylelerini ama esim sinir olur boyle cocuklara,iste onun buyuk konusmalarini ben cekiyorum diyim
oyle mi dersiniz..
okula giderken mutlu,okuldan donerken mutlu..yolda yururken cici kardesler arkadaslar diye anlatiyor ordakileri vs..
hani evde durdukca daha agresiflesiyor gibi,burda hickimsemiz yok,artik sosyallesme zamani geldi,1-2 seneye kadar mecbur ise donmek zorundayim,alissin sosyallessin istedik.
bugun krese biraktigimda beni gozu gormedi bile,el sallayip iceri uctu,almaya gittigimde basladi anlatmaya olanlari vs..
babaanne filan gozkulak oldugunda da ayni sorunu yasiyoruz acikcasi,benim disimda herkes uzerinde guc deniyor resmen,cok uzuluyorum cok..
Bence sorun ciddi. Pedagog yardımı almalısınız. Bir yere kadar yaş itibarıyle normal ama bu kadarı bana normal gelmiyor. Uzmanla görüşmelisiniz eminim çözebilirsiniz.
Kın
Kınamayın başınıza gelir (kk klsiği)
Ben sizin yerinizde olsam kreştn alıp pedagogla görüşürdüm olaylar küçükkenkk klasigi mi bilmiyorum da..inanin esime cok laf ediyorum,cok konusur sagolsun konustugu herseyde basimiza gelir ,kk da okumaz
Evet ama onunki anaokuluydu biraz daha büyüktü sonra prozac kullandı hatta bi süre. Doktora başvurdular
Evet anaokulunda sıkıntı yaşadı ama 1. Sınıfta çok iyiydi gayet de başarılı bir öğrenci oldu. Sizinki de en kısa zamanda düzelir inşduzelme oldu mu peki?
Evet anaokulunda sıkıntı yaşadı ama 1. Sınıfta çok iyiydi gayet de başarılı bir öğrenci oldu. Sizinki de en kısa zamanda düzelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?