Deneyimli anne ve anne adaylarından yardım istiyorum

sitare25

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
54
32
38
29
Hanımlar herkese iyi akşamlar. Yarın saat onda randevum var ama o zamana kadar bekleyemeyeceğim belki aynı durumu daha önce yaşamış birileri vardır. 20+2 günlük hamileyim. İki gündür vajinamın hemen üstünde baskı doygunluk hissediyorum. Bu hafta biraz ev işi yaptım. genelde ev işi yapıp uzanıyorum hemen ama kalkınca acayip bir baskı oluyor. Yürürken bile zorlanıyorum ve batıyor gibi. Nasıl anlatsam akademik dilini tam bilmiyorum ama vajinamın hemen üstü kemikli olan yer sanki böyle o bölgemi masaya vurmuşum gibi hissediyorum. Daha önce böyle bi durum yaşayanınız var mı? Endişeleniyorum yorgunluktan mı yoksa başka bi şey mi var diye.

Bayrak kırmızısı renginde kanamanız olmadığı sürece ağrı olması normal.Bahsettiğiniz ağrıları aynı haftalarda yaşadım kızımın yarın kırkı çıkacak

Allah’a binlerce kez şükürler olsun ne kanamam var ne akıntım ama o ağrı acaba diye düşündürüyor insanı. Aslında o kadar da evhamlı birisi değilim ama artık böyle yürürken bile o ağrıyı hissedince korktum. Yazdığınız mesaja O kadar çok sevindim ki allah bağışlasın bizim de inşallah kızımız olacak

2. Hamileliğim baştan sonuna kadar ağrılarla geçti kanama olmadığı sürece gayet normal. Dediğiniz gibi ağrılarım vardı son aylarda yürümek daha da zorlaşıyordu magnezyumun faydası oluyor Doktorunuza yazdırabilirsiniz

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Yarın mutlaka bahsedeceğm doktora

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah,o agriyla birlikte kramp sikayetinizde varsa mutlaka magnezyum yazdirin doktorunuza rahatlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…