- 25 Haziran 2016
- 7.568
- 13.513
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Kaç yaşında ?herkese iyi aksamlar,
yine kizimin tuvalet aliskanligi konusuyla karsinizdayim.bu donem bi bakici bulduk esimin akrabasi.cok guzel anlastik sevdik birbirimizi ayni sekilde kizimda sevdi fakat ailevu bi sorun nedeniyle bu donem bakamayacagini belirtti.bizde anlayisla karsiladik sonucta bakmak zorunda degil.neyse bu donem kizimi esimin is yerinde yeni acilan bi krese gondermeyi planliyoruz.ogretmeni ortami falan cok guzel tek sorun kizimin tuvalet aliskanligi yok.okula 1 ay sonra baslayacak bende bu hafta tuvalet aliskanligi icin adim aticam.daha once denedik malesef kizim istemedi.su durumda 1ay icinde ogrenirse cok iyi olur.cunku bezli olmasi okulda sorun teskil edebilir.sizce 1aylik surede alisir mi bu konuda hic cesaretim yok yine basarisiz oluruz diye dusunuyorum.
baslik biraz tuhaf oldu ama degistiremedim
nisanda 3 yasinda olacak gayet uygunKaç yaşında ?
Eğitim için uygunsa neden olmasın ?
3 yasinda sayilirKaç yaşında kızınız
gunduze alissinda geceyi istemem simdilikSabırlı olmanız gerek çocuktan çocuğa değişir ama heves ederse 1 ayda öğrenir benim de gözümü korkutuyordu öğretmek ama başladınmı arkası geliyor geceleri beklemeyin saat ayarlayın tuvalete götürn
hayir klozete yaparsam kirlenir kirlenmesin diyor bideAltina yapınca bezinden rahatsiz olmuyor mu kendisinin rahatsız olması lazım ki biraksin
gecen sefer denedigimizde bi kere bile klozette yapmadi hep ustune yapti.bi suru yontem denedik yine ayni2 yaş 9 aylıkken 20 günde öğrenmişti kızım,bence zamanı gelmiş sabırlı olduğunuz bir dönemse başlayın çok zor değil ama biraz fazla hoşgörü istediği kesin..
Gece bezlersiniz sıkıntılı olur ben ilk çocugumda o hatayı yaptım halen bekliyorum 5 yaşında kızım 2 buçuk yaşında gece gündüz bıraktıgunduze alissinda geceyi istemem simdilikkizim hic bir sekildr istemiyor bez acmamizi bende cok korkuyorum.siz nasil yontemler denediniz
kizim biraksa kurban kesicem nerdeyse o derece umutsuzumGece bezlersiniz sıkıntılı olur ben ilk çocugumda o hatayı yaptım halen bekliyorum 5 yaşında kızım 2 buçuk yaşında gece gündüz bıraktı
gunduze alissinda geceyi istemem simdilikkizim hic bir sekildr istemiyor bez acmamizi bende cok korkuyorum.siz nasil yontemler denediniz
Hahahaha çok tatlı yahayir klozete yaparsam kirlenir kirlenmesin diyor bide
dili pabuc kadar ama çisini soylemiyor isteHahahaha çok tatlı ya
Bu çocuktan çocuğa farklılık gösterir oğlum cümle bile kuramazken bir haftada öğrendi. Geç konuştu zaten tam iki yaşındaydı.kızımda algısı konuşması çok iyi olmasına rağmen aylarca uğraştım çok zor günlerdi ve büyük sabır gerektiriyorgunduze alissinda geceyi istemem simdilikkizim hic bir sekildr istemiyor bez acmamizi bende cok korkuyorum.siz nasil yontemler denediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?