Deneyimli arkadaslar. Bi yardım edin.

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Merhaba. Oncelikle yeterli cevap alabilmek adina bir sure konumun tasinmamasini rica ediyorum.

Hamile kalmaya calisiyorum. Ovulasyon testi yaptim bugun ilk kez.

Dongum 28 gun. Bugun ise 9. gunumdeyim. Normalde 14. gun yumurta olusum zamani deniliyor ama bugun test yapinca asagidaki gibi bir sonuc gordum.

Bunun anlami yumurtanin olusmak uzere oldugu mu. Iki cizgi neredeyse ayni. T cizgisi c den bi tık daha koyu olabilir ama ikisinin rengi de cok canli degil. Ilk defa yapiyorum. Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Eklentiler

• 20180918_125853.webp
    20180918_125853.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 103
Bu da baska bir fotograf

Eklentiler

• 20180918_145745.webp
    20180918_145745.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba. Oncelikle yeterli cevap alabilmek adina bir sure konumun tasinmamasini rica ediyorum.

Dongum 28 gun. Bugun ise 9. gunumdeyim. Normalde 14. gun yumurta olusum zamani deniliyor ama bugun test yapinca asagidaki gibi bir sonuc gordum.

Bunun anlami yumurtanin olusmak uzere oldugu mu. Iki cizgi neredeyse ayni. T cizgisi c den bi tık daha koyu olabilir ama ikisinin rengi de cok canli degil. Ilk defa yapiyorum. Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.
İlişki için en uygun zaman demek.
Bu geceyi boş geçmeyin.

Canım yarın yine test yap hala koyu çıkabilir bazen eşit koyulukta bikaç gün devam edebilir.. hatta T C den biraz daha koyu olabilir.. Daha sonra C daha koyu çıktığı zaman yumurtan çatlamış demektir.. Umarım anlatabilmişimdir

Canım yarın yine test yap hala koyu çıkabilir bazen eşit koyulukta bikaç gün devam edebilir.. hatta T C den biraz daha koyu olabilir.. Daha sonra C daha koyu çıktığı zaman yumurtan çatlamış demektir.. Umarım anlatabilmişimdir
Anladim. Zaten catladigi zaman dollenme olabilir degil mi. Onu takip etmem gerekli.

Bu lh hormonunun çok yüksek olduğunu gösterir
Lh hormonu yumurtayı folikülden salan bir tetik gibidir tekrar yaptığında silinmeye başlamışsa yumurtan çatlamış demektir
Yani bu aralar size iş çıktı :)

Ben ovulasyon testlerine hiç güvenmiyorum; garantili sonuç vermiyorlar sanki. Ben tam 15 gün boyunca gördüm o çift çizgiyi. :)
Eğer yumurtlama belirtiniz yoksa;
Size tavsiyem; adet bitimi başlayıp iki-üç güne bir değerlendirmeniz. En garantisi bu.

Ben ovulasyon testlerine hiç güvenmiyorum; garantili sonuç vermiyorlar sanki. Ben tam 15 gün boyunca gördüm o çift çizgiyi. :)
Eğer yumurtlama belirtiniz yoksa;
Size tavsiyem; adet bitimi başlayıp iki-üç güne bir değerlendirmeniz. En garantisi bu.
Gecen ay aynen dediginiz gibi degerlendirdik. Maalesef gebelik olusmadi. Bu ay da testle takip ediyim dedim ama ilk yaptigimda daha gunu gelmeden cift cizgiyi yakalamak beni de sasirtti. Acaba ben mi yanlis okudum testi diye buraya yazma geregi duydum.

Her ay 14.gun olmuyor ben çok kullandım bu testten tecrübeyle sabit :)
Hiç şansa bırakmayın bu gece ve yarın geceyi değerlendirin. Ama her gün testi yapmaya devam edin bakalım koyuluk azalıyor mu anlamış olursunuz

Back
X