Aynen bende oyleyim gaz problemide yasiyorum zor oluyorKizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????
O bendede var ama sanki baslarda daha coktu bikac haftadir pek rahatsiz etmiyor ama gobegim beni cok korkuyuyor bu sekil buyumeye devam ederse diye dusunmek istemiyorum bileAynen bende oyleyim gaz problemide yasiyorum zor oluyor
Aynen catlayak gibiyim su an bile ve cok susuyorum su icincede karnim resmen ortadan ikiye yirtilacak gibi oluyo.Son 1 haftadır ayni şeyi bende yaşıyorum. Sabah normal akşam çok yememe rağmen kocaman bir karın. Nefes alamıyorum valla
İlk başlarda normalmiş ama az ve sık yesek sanırım bu kadar şişmez. Bir de hareket etmemiz lazım. Gaz problemi azalır en azındanAynen catlayak gibiyim su an bile ve cok susuyorum su icincede karnim resmen ortadan ikiye yirtilacak gibi oluyo.
Ne kadarlik hamile siniz ?Kizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????
canım nie utanıyosunki eşinden, gayet normal bunlarKizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????
Evde ne kadar edilirse ediyorum yemekti bulasikti temizlikti falan disarda pek isim olmuyo genelde surekli evdeyim belki o da etkiliyordur.İlk başlarda normalmiş ama az ve sık yesek sanırım bu kadar şişmez. Bir de hareket etmemiz lazım. Gaz problemi azalır en azından
Zor valla canim ya, sen daha deneyimlisin bu konuda benim dunden bu yana goguslerimde agri yok kesildi ve bu beni korkuttu Allah korusun icime bi korku dustu gogus agrisi surekli olur mu yoksa arada kesilmesi normal mi? Sali doktordayim gidip herseyin normal oldugunu bi duysam gene rahatliycam.Benimde baya karnım çıktı. Sabaha kadar gaz sancısı çekiyprum ne denesem sonuç yok
Hesaplama programina gore bu gun tam 10 hafta ama doktor iki gun fazla hesapliyor hep onun hesabina gore 10+2.Ne kadarlik hamile siniz ?
Ya kocaman bi gobek onde o da sakakisa takiliyor bazen gobegime zaten her zaman balik etliydim ama boyle gobek yoktu komik geliyo ona sanirim :)canım nie utanıyosunki eşinden, gayet normal bunlardaha neler neler olacak...
Ve bende öyleydim, ilk aylar özdllikle akşamları 4-5 aylık gibiydim
Gecer mi peki bu siskinlik canim yoksa 9 aya kadar siser durur mu boyle :) cok takmiyirum zaten ama aksamlari rahatsiz edecek dereceye geliyor nefes alamiyorum.2 aya hamile pantolonlariyla girmistim bende. Siskinlik yuksek ihtimalle cunku 1,5 cm lik bebegin oyle buyumesi imkansiz tabiki, takilmayin derim. Doya doya hamileliginizi ve koca karninizi sevin gerine gerine gezin:)
Normal Can'ım. Hamilelik değişik bişey bugün başka bi yerim ağrıyor şaşırıyorum. Dün hiç bulantım olmadı. Bu sabah ölüyodum kusmaktan. Olumlu düşünZor valla canim ya, sen daha deneyimlisin bu konuda benim dunden bu yana goguslerimde agri yok kesildi ve bu beni korkuttu Allah korusun icime bi korku dustu gogus agrisi surekli olur mu yoksa arada kesilmesi normal mi? Sali doktordayim gidip herseyin normal oldugunu bi duysam gene rahatliycam.
Hep oyle yapmaya calisiyorum canim ama ilk defa olunca insan herseyi kafaya takiyor biraz tecrubesizlikten sanirim benimki :)Normal Can'ım. Hamilelik değişik bişey bugün başka bi yerim ağrıyor şaşırıyorum. Dün hiç bulantım olmadı. Bu sabah ölüyodum kusmaktan. Olumlu düşün
Kizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?