Deneyimli hamileler burdamisiniz?

Bende 8+6 aynen geçen haftalarda akşam seviniyordum (ilk gebeligim) gobegim çıktı diye.
Sabah bi bakiyordum dümdüz
Şimdilerde de çok gazim var tabiki karnim 4-5 aylık gibi oluyor bazen
Daha bebek yuzunde sismesi imkansiz zaten :) bizimki dupeduz gobek

Zaten alt kisim sismiyor ust kisim aldi basini gidiyor sekilsiz bi gobek oldu :) zaten ilk muaynede doktorumda dedi bagirsaklarin hic normal degil bu gazla nasil yasiyorsun diye sakalasti falan ama bi onle de almadi.

Kızımda bende her şeyde acile gidiyordum
Buyuk eltim dorduncu cocuguna hamile 16 haftada daha 1 sefer doktora gitmis varisleri var kan pihtilasmasi var konustukca gitsene nasl rahat ediyorsun diyorum sadece guluyor bana :) Bana arada bir biseyler gelio yok gogus agrim gecti yok dun midem bulaniyordu bu gun niye bisey yok habire gidesim geliyor ama bulundugum yerde zirt pirt gidilmiyor malesef o yuzden oturuyorum oturdugum yerde bekliyorum gunumu.

En iyi gitmemek Dr insanın kafasını karıştırıyor bişey yokken sıkıntı var ediyorlar :)

Ya kocaman bi gobek onde o da sakakisa takiliyor bazen gobegime zaten her zaman balik etliydim ama boyle gobek yoktu komik geliyo ona sanirim :)
tabi bide bizlerde hormonlar falan, biraz alınganda oluyoruz o normal bişekilde takılmak istemiştir, eğer seni kırıyorsa bu tarz bence yumuşak bi tavırla söyle, bak hormonlar var alınganım, daha pozitif espriler yap bana die, ben öyle yapıodum, dikkat ediolar emin ol ama 3-5 kez demen gerekebilir sonuçta erkekler

Gecen hafta beni pazara gotur evde bisey kalmamis dedim goturemem dedi diye oturup agladim hep pazara goturdu hem kelimelerini secerek kullaniyo artik :)

Maydanoz gibi seyleri cok yemeyin dusuge neden olabilir diyorlar.

Merhaba 6. haftadayim bugun gogus hassasiyetim azaldi sanki bir sorun olabilir mi benzer seyler yasayan var sanirim hamileliginiz nasil devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…