Bende 8+6 aynen geçen haftalarda akşam seviniyordum (ilk gebeligim) gobegim çıktı diye.
Sabah bi bakiyordum dümdüz
Şimdilerde de çok gazim var tabiki karnim 4-5 aylık gibi oluyor bazen
Benimde öyleydi 5 aylık olana kadar şiştide şişti ama sonra bi durdu yavaş yavaş şişmeye başladı. Kimilerinde hiç çıkmıyor nerdeyse kimileri baya şişiyor bünyyle alakalıda cnm ama benimde 5 ay a kadar ciddi şişti
Zaten alt kisim sismiyor ust kisim aldi basini gidiyor sekilsiz bi gobek oldu :) zaten ilk muaynede doktorumda dedi bagirsaklarin hic normal degil bu gazla nasil yasiyorsun diye sakalasti falan ama bi onle de almadi.
Buyuk eltim dorduncu cocuguna hamile 16 haftada daha 1 sefer doktora gitmis varisleri var kan pihtilasmasi var konustukca gitsene nasl rahat ediyorsun diyorum sadece guluyor bana :) Bana arada bir biseyler gelio yok gogus agrim gecti yok dun midem bulaniyordu bu gun niye bisey yok habire gidesim geliyor ama bulundugum yerde zirt pirt gidilmiyor malesef o yuzden oturuyorum oturdugum yerde bekliyorum gunumu.
Buyuk eltim dorduncu cocuguna hamile 16 haftada daha 1 sefer doktora gitmis varisleri var kan pihtilasmasi var konustukca gitsene nasl rahat ediyorsun diyorum sadece guluyor bana :) Bana arada bir biseyler gelio yok gogus agrim gecti yok dun midem bulaniyordu bu gun niye bisey yok habire gidesim geliyor ama bulundugum yerde zirt pirt gidilmiyor malesef o yuzden oturuyorum oturdugum yerde bekliyorum gunumu.
tabi bide bizlerde hormonlar falan, biraz alınganda oluyoruz o normal bişekilde takılmak istemiştir, eğer seni kırıyorsa bu tarz bence yumuşak bi tavırla söyle, bak hormonlar var alınganım, daha pozitif espriler yap bana die, ben öyle yapıodum, dikkat ediolar emin ol ama 3-5 kez demen gerekebilir sonuçta erkekler
tabi bide bizlerde hormonlar falan, biraz alınganda oluyoruz o normal bişekilde takılmak istemiştir, eğer seni kırıyorsa bu tarz bence yumuşak bi tavırla söyle, bak hormonlar var alınganım, daha pozitif espriler yap bana die, ben öyle yapıodum, dikkat ediolar emin ol ama 3-5 kez demen gerekebilir sonuçta erkekler
Gecen hafta beni pazara gotur evde bisey kalmamis dedim goturemem dedi diye oturup agladim hep pazara goturdu hem kelimelerini secerek kullaniyo artik :)
Gecen hafta beni pazara gotur evde bisey kalmamis dedim goturemem dedi diye oturup agladim hep pazara goturdu hem kelimelerini secerek kullaniyo artik :)
Kizlar aksamlari karnim 6, 7 aylik gibi oluyor yedigim ictigimde artis yok nerdeyse hamilelik oncesi kadar yiyorum yemegimi tek fark o zamanlar surekli odem atma sulari falan iciyordum maydanoz limon, nane limon, cubuk tarcin la elma falan gibi iste sozde odem sokturucu etkileri var diye. Hamile kalali normal su disinda bisey icmiyorum ama gobek aldi basini gidiyor esimden utanir oldum artik ne yapabilirim????