- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi legendary1
-
Evet haklısınız çok bende ciddi bir karsr öncesi hızlı karsr vermek istemiyorum evlenme teklifi aldım ama inanın bir senedir hiç Bi sürece girmedim aile terapistine gidelim dedim kabul etmedi ama ben mutlaka ikna edeceğim ve kendime bu konu hakkında kitaplar edineceğim çünkü hakarete filan konusunda ben ondan bin beterim onun ağzından kötü laf çıkmıyor ama ben ohoooEğer ayrılmayı düşünmüyorsanız profesyonel yardım alsın mutlaka. Hem de öyle sıradan birinden değil ciddi bir uzmandan. Siz de tabii. Ama erkeğin öfke kontrolü olmaması daha tedirgin ediyor insanı artık. Allah korusun aynı evde yaşayıp sorunlar artınca o kontrolsüzlük şiddete kolayca dönüşüyor. Bir kere olunca da sıradanlaşıyor o şiddet..
Yanı bide 5 yıl geçmiş düzelip duzelmiyecegini kendisinin daha iyi bilmesi gerekiyor ki 5 yıl da düzelmemis5 yılın sonunda hala umudunuzun olması ilginç..
Çünkü bu olay son zamanlarda ortaya çıktı işiyle paralel olduğunu düşünüyorum çünkü çok yoğun ve ağır Bi işi var pandemiden de çok etkilenen Bir meslek tahammül sınırı bir senedir çok düşük bir de diğer konularda çok çok iyi anlaşıyoruz yani sinirlendirmesem onu bal börek ama bende susam biri değilim işte hatta karşı taraf sinirden geberse de susamıyorum5 yılın sonunda hala umudunuzun olması ilginç..
Aaaa çok mantıklı değişimi önce kendimden başlayım ona da örnek olsun o zaman Bunu kesin yapacağım peki sizce ben kendimi değiştirmeye başladıktan ne kadar süre sonra onda değişiklik görmeye başlarım yani ne kadar beklemeliyim
Tabi oluyordu. Yoksa beş yıl katlanamaz ve uğraşmazdim. Harika bir yemek yapacağım aşkıma deyip mutfağa giriyor, tencerenin yeri değişse kıyamet kopuyordu mesela, hakaretler küfürler. Bu sadece aklıma gelen bir örnek. Güzel anlar bozulmasın diye onun istediği gibi muntazam yapmaya çalıştıkça da yine olmadı. Kavgs için sebep bitmedi. Kaygı bozukluğu oluştu ve iki yıl ilaç tedavisi gördüm. Bir de çocuğum vardı. Onunda etkisi oldu uzamasında.Peki sinirli anlarınız hariç aranız nasıldı sizi iyi hissettirdiği değer verdiğini anladığınız anlar oluyor muydu
Herhangi bir aile terapisti değil psikoloji konusunda çok iyi bir uzmandan terapi alın. Artık önüne gelen aile terapisti ünvanı alıyor ve kursta ezberlediği rutin cümleleri sayıyorlar insanlara. Dediğim gibi siz de alın mutlaka ama erkeğin öfke kontrolü olmaması şiddete dönüşebilir olduğundan kesinlikle önlenmeli. Evlenme teklifi söz konusu olduğuna göre ikna etmeniz zor olmaz diye düşünüyorum İkiniz için de çok iyi bir sonuç alınmadıkça evlenmeye acele etmeyin. Geleceğiniz için çok önemli bir durum bu.Evet haklısınız çok bende ciddi bir karsr öncesi hızlı karsr vermek istemiyorum evlenme teklifi aldım ama inanın bir senedir hiç Bi sürece girmedim aile terapistine gidelim dedim kabul etmedi ama ben mutlaka ikna edeceğim ve kendime bu konu hakkında kitaplar edineceğim çünkü hakarete filan konusunda ben ondan bin beterim onun ağzından kötü laf çıkmıyor ama ben ohooo
Anladım peki esip gürlediniz birbirinize kirildiniz sonraki tutumu ne oluyorÇünkü bu olay son zamanlarda ortaya çıktı işiyle paralel olduğunu düşünüyorum çünkü çok yoğun ve ağır Bi işi var pandemiden de çok etkilenen Bir meslek tahammül sınırı bir senedir çok düşük bir de diğer konularda çok çok iyi anlaşıyoruz yani sinirlendirmesem onu bal börek ama bende susam biri değilim işte hatta karşı taraf sinirden geberse de susamıyorumMssPARE
Evlenmek çok ürkütü ü geliyor ya özel değilse neler çıktı sonradan açıkçası bundan da korkuyorum başta görmediğim başka başla şeyler çıkar diyeIş ilani gibi olmus başlıksorunun yanitina gelince asla düzelmez daha da kötüye gider uzun ilişki sonunda evlendim flört zamanında bu yüzünü görmediğim halde evlenince ortaya çıkardığı problemler asla çözülmedi....kaç!
Çok şaşırdım çünkü baya benzer eşiniz de düzenli titiz biri miydi benimki de öyle çünkü mesela yemek yaparken bişe dökülse kızar hakaret küfür onda yok ama bende var bende de öfke kontrol bozukluğu var size de çok üzüldüm ya ama ne güzel koprtabilmişsiniz bağınızı çocuğunuzla çok mutlu olun inş canı gönülden dileğimTabi oluyordu. Yoksa beş yıl katlanamaz ve uğraşmazdim. Harika bir yemek yapacağım aşkıma deyip mutfağa giriyor, tencerenin yeri değişse kıyamet kopuyordu mesela, hakaretler küfürler. Bu sadece aklıma gelen bir örnek. Güzel anlar bozulmasın diye onun istediği gibi muntazam yapmaya çalıştıkça da yine olmadı. Kavgs için sebep bitmedi. Kaygı bozukluğu oluştu ve iki yıl ilaç tedavisi gördüm. Bir de çocuğum vardı. Onunda etkisi oldu uzamasında.
Olay tam olarak şöyle oluyor çoğu konuda ben haklı oluyorum ama ben öde kontörlü sağlayamadığım için ağzımdan küfür hakaret çıkıyor daha sonra haklı olduğum şeyde haksız çıkıyorum oda küfür hakaret yediği için asla adım atmıyor eğer sessiz sakin derdimi anlatıp kenara çekilebilirsem ertesi gün özür dileyip telafi edici mesaj attığı oluyorAnladım peki esip gürlediniz birbirinize kirildiniz sonraki tutumu ne oluyor
Hatasını anlayıp ne yapıyor yada sen
Aynen o yüzden çok diken üstünde bir konu. Evli de değilsiniz. Ayrılmak zor gelir ama böyle bir adamla evlenirseniz antidepresan ilaçlara hızlı bir geçiş yaparsınız gibiEvet ben bundan da korkuyorum bide beni yapı olarak hiç alttan alma özelliği yok sevgilimle o kadar benzeriz ki sanki benim kız versiyonum iyi özelliklerimiz de aynı kötüler de ben bide Bi konu hakkında sessiz kalınca içim içime sığmıyor mutlaka lafımı söylucem hadi diyelim Bunu Bi şekilde kırdım dediğiniz gibi sindirdim diye de düşünebilir daha da üstüme gelebilir
Aaaa çok mantıklı değişimi önce kendimden başlayım ona da örnek olsun o zaman Bunu kesin yapacağım peki sizce ben kendimi değiştirmeye başladıktan ne kadar süre sonra onda değişiklik görmeye başlarım yani ne kadar beklemeliyim
Öfke kontrolü olmayan insandan korkun herşey yapabilir, herşey söyleyebilirMerhaba kızlar, sorum çok net ve kısa 5 yıllık ilişkim var öfke kontrolü olmayan, problemleri konuşmaktan kaçan, (özellikle sinirli anda) sinirliyken karşı taraf konuşunca bağırıp çağıran (sus,kes) Bi insanla sevgili evli olanınız var mı be bu sorunu aşabilenler oldu mu aranızda ? İşin kötü tarafı bende de kontrol sorunu var normalde hiç öyle biri olmama rağmen öfke anında sanki beynim uyuşuyor mantığım sıfır ağzıma geleni sayıyorum
Evet kesinlikle size katılıyorum zaten bende öyle yapıyorum evlenme teklifi alalı Bi sene oldu aileler tanışmak istedi ama oralı olmadım türlü bahane ile uzattım aslında ondan sonra da biraz böyle olduEklemek istediğim not: Düzelmeyi görmeden evlenmeyin. Umudunuz hâlâ var onu farkettim. Evlenince her şey daha da zorlaşır. Bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?