Deneyimli iş çözücü kadın erkek ilişkileri konusunda iyi arkadaşlardan yardım bekliyorum

Hımm sevgilinizi tahrik ediyormuşsunuz ama

Bu konu düzeldi kişisel temizlik konusu özenli davranıyor o yüzden sildim ama siz nasıl gördünüz onu anlamadım ajan gibisiniz valla evet küfür etmek filan bana hiç mi hiç yakışmıyor ve asla öyle biri değilim ben zaten kendime hiç yakıştıramıyorum çevrem tarafından asla öyle bilinmem zaten ilişkim yürümese bile kendim için bu konuyu düzeltmeye çalışacağım

Konu sahibi kendini kandırıyor sadece sildigi konusu var akla zarar ..
Akla zarar bi konum olduğunu düşünmüyorum arkadaş yazmış zaten dileyen okuyabilir kişisel temizlik sorunu vardı ve o kendi kendine düzeldi geçici olduğunu görmüş oldum zaten en başından beri öyle olmadığını defalarca kez belirtmiştim

Hımm sevgilinizi tahrik ediyormuşsunuz ama
Biraz öyle sanırım bende susma özelliği yok ufacık tepkisel bi laf duysam kavga çıkacak gibi olsa hiç geri duramıyorum ama diğer kızlara bakıyorum kavgadan uzak duruyor söyleyeceklerini sakin zamanda söylüyorlar

O zaman ben size sorayım siz nasıl anlaşıyorsunuz sevgiliniz size nasıl davranıyor ki bi şekilde orta yolu buluyorsunuz
benim sevgilim cidden dunyada 1 tane varmis onu da bana vermisler, kendisini ovmeyi pek sevmem ben ama bu konuda oyle. burdan tanistiklarim bile onu gorunce soylediler bunu.

benim dilim cidden zehir gibidir yani sinirlendigimde bagiririm, kotu konusurum, o cevap vermezse cevap vermedin diye bir daha bagiririm, kavga cikarana kadar ugrasirim. baskasina sinirlensem bile canim istedigi an gider sevgilime catarim. sevgilim de genelde “yassy simdi sinirlisin sonra konusalim, hayatim sonra konusalim, yassy bebegim otur bak sinirlenme sonra konusup cozelim” der. basa cikamazsa ortami terk eder. ama 10 dk sonra arar hemen sakinlestin mi, iyi misin diye. her turlu triple basa cikma skilli de var. tabi onun da olumsuz yonleri var simdi kendimi cok gomdum ama bu konuda oyle yani.

bazen dayanamadigi olur ama cok nadir, 4 yilda belki 4 kez anca olmustur. o sekil bir kavgada da iki uc gun birbirimizden uzaklasiriz. ben de hatami anlamis olurum genelde. ama simdi ben de buyudum ya bence, tamamen duzeldim diyemem ama bundan 4 yil once daha fenaydim.

abi bunlari yazarken cok utandim bak okuyup yuhh yassy sen de neymissin diyene kuserim hajshsjshsjs

Bu karşılıklı yapılacak ve eylem. Ama siz susmak yerine konuşmayı tercih ediyorsunuz. Sevgilinizle birlikte sizin de öfke kontrolünü sağlamalısınız

Teşekkür ederim işte tam olarak bu aynen bu şekilde o bana sus deyince uyarıyorum deyince egom devreye giriyor susamıyorum e ben susmadıkça onunla hararet artıyor tajrik edici konuşmaya başlıyor sonra olanlar malum benim istediğim sus uyarıyorum demek yerine hayatım susalım sonda konuşalım demesi ama bunu dedirtmeyi başaramadım son cümlenizi en yakın arkadaşım dan. Duydum sen bu şekilde olursan başkasıyla da olmaz dedi

Evlilik neyse de niye öyle biriyle sevgili olan olsun. Mantıken öyle biriyle evlenilmeyecegi için evli olan da olmaması lazım ama belki kendini iyi saklamıştır.

Siz bu ilişkide kendinizi kandırıyorsunuz temizliği sizinle duzulecek siz dikkat edince hakaret etmeyecek konularınız çok var kaç defa sormuşsunuz burada korkuyorum emin değilim diye olmayacağının sizde farkındasınız ama bir umut işte diyirsunuz amacım sizi üzmek değil bu adam olmaz size...

Sen benim ikizim misin acaba bende aynı sen gibiyim işte ama maalesef beni alttan alan yok benim ki bak sus kötü olavak diyo bende gene susmuyorum olanlar oluyor

Madem duzeldı hersey, normalde de harıka biri evlen ozaman
Yazılan her yorumu curutmeye calısmakta ne bileyim..

ee siz sinirliyken hayatım demek yerine küfrediyorsunuz o neden hayatım desin :) ?
şu hayatta en önemli şey önce kendine batırmak çuvaldızı. göstermediğiniz özeni göremezsiniz hatta istediğinizi söylerseniz istemediğinizi duyarsınız.

Yorumunuz için teşekkür ederim tabi herkes yorum yapacak sıkıntı yok üzülmedim

Madem duzeldı hersey, normalde de harıka biri evlen ozaman
Yazılan her yorumu curutmeye calısmakta ne bileyim..
Ben herşey düzeldi demedim ki düzgün mü okusanız her yorumu da çürütmedim herkese hak veriyorum temizlik konusunu bi arkadaş dile getirmiş o düzeldi dedim

5 yıldır böylemiziniz?

Gerçi sonradan işin yoğunluğu vb ...böyle oldu demiştiniz

Şimdi sevgili olmakla evli olmak çok farklı

Sizde sabır yok oysa evlilik sabır işi
Böyle böyle nereye kadar
Ne sen ne de o değişmez...

5 yıl baya süre olmuş alışkanlık olmuş

Karşılıklı küfür hakaret kavga nereye kadar

Ama işte ben hemen sülfür etmiyorum ama baya bi üst düzey sinirlendiriyor daha sonra hani o zamana kadar da kes sus demek yerine susalım canım şimdi çok sinirlisin dese dünyalar benim olacak

huylu huyundan vazgeçmez....

Konu silmek yasak banlanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…