- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi legendary1
-
Hımm sevgilinizi tahrik ediyormuşsunuz amaAslında bak size net ifade edeyim tam olarak şöyle oluyor mesela kavga olavak gibi olacakken erkek arkadaşım konu kötü yere gidecek uzatma diyo kapat diyo sus diyo ama bunlar söylenince ben kuduruyorum daha da öfkeleniyorum ağzımdan ağır laflar çıkmaya başlıyor sert sonra oda kes demeye başlıyor sonra ben küfür ediyorum oda engelliyo ve kapanış
Bu konu düzeldi kişisel temizlik konusu özenli davranıyor o yüzden sildim ama siz nasıl gördünüz onu anlamadımKişisel temizliğine de dikkat göstermiyor. Bunu da yine işinden ötürü yaşadığı bunalıma bağlıyorum ama insan gene de kendine ne olursa olsun dikkat etmez mi? Tırnaklarını kesmiyor kolay kolay kadın gibi uzuyor ama temiz elleri içi kirli değil. Duş çok almıyor ve dişleri özellikle beni bitiren dişlerini nadir fırçalıyor. Bugün görüntülü konuşalım diye sözleştik iki saat geçti ben kendime bakım yaptım, saç, makyaj, temizlik ama ona bi baktım hiç bişeyine dikkat etmemiş, aniden arasam neyse, sözleşmişiz kendine dikkat etmesi gerekmez miydi ya ;(
giyim kuşam temizlik hususlarına dikkat göstermediği için bu aralar hepten soğudum artık!
Ayrıl barış olayı çok olduğu içinde çok yıpranmış bir ilişkimiz var, bende sinirlerime hakim olamama özelliği var ve ailesine küfür ettim son kavgada kendimi çok çok zor affettirdim..... Bu daha önceki sildiginiz konunuzdan alıntı.hayatınız boyunca bu adamı mesleğinden dolayı hep maruzmu göreceksin bu birinci sorum ? ikinci si kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşımızdakine neden yapıyorsunuz ? küfür etmek falan çok çirkin..
Akla zarar bi konum olduğunu düşünmüyorum arkadaş yazmış zaten dileyen okuyabilir kişisel temizlik sorunu vardı ve o kendi kendine düzeldi geçici olduğunu görmüş oldum zaten en başından beri öyle olmadığını defalarca kez belirtmiştimKonu sahibi kendini kandırıyor sadece sildigi konusu var akla zarar ..
Yaaa bilmiyorum o konuyuKonu sahibi kendini kandırıyor sadece sildigi konusu var akla zarar ..
Biraz öyle sanırım bende susma özelliği yok ufacık tepkisel bi laf duysam kavga çıkacak gibi olsa hiç geri duramıyorum ama diğer kızlara bakıyorum kavgadan uzak duruyor söyleyeceklerini sakin zamanda söylüyorlarHımm sevgilinizi tahrik ediyormuşsunuz ama
benim sevgilim cidden dunyada 1 tane varmis onu da bana vermisler, kendisini ovmeyi pek sevmem ben ama bu konuda oyle. burdan tanistiklarim bile onu gorunce soylediler bunu.O zaman ben size sorayım siz nasıl anlaşıyorsunuz sevgiliniz size nasıl davranıyor ki bi şekilde orta yolu buluyorsunuz
Bu karşılıklı yapılacak ve eylem. Ama siz susmak yerine konuşmayı tercih ediyorsunuz. Sevgilinizle birlikte sizin de öfke kontrolünü sağlamalısınızBiraz öyle sanırım bende susma özelliği yok ufacık tepkisel bi laf duysam kavga çıkacak gibi olsa hiç geri duramıyorum ama diğer kızlara bakıyorum kavgadan uzak duruyor söyleyeceklerini sakin zamanda söylüyorlar
Teşekkür ederim işte tam olarak bu aynen bu şekilde o bana sus deyince uyarıyorum deyince egom devreye giriyor susamıyorum e ben susmadıkça onunla hararet artıyor tajrik edici konuşmaya başlıyor sonra olanlar malum benim istediğim sus uyarıyorum demek yerine hayatım susalım sonda konuşalım demesi ama bunu dedirtmeyi başaramadım son cümlenizi en yakın arkadaşım dan. Duydum sen bu şekilde olursan başkasıyla da olmaz dedio zaman bence siz haksızsınız. şöyle ki; erkek arkadaşınız konu uzarsa sinirlenip kıracağını biliyor. ve sinirliyken konuşup kötü birşey yapmamak için uyarıyor. orada sizin egonuz devreye giriyor, çünkü siz o an konuşmak istiyorsunuz.
üstelerken daha da sinirlenip adama ağır konuşuyorsunuz. o da her insan gibi kaldıramayacağı lafları duyduğu birini ignore ediyor.
yani bence erkek arkadaşınızdan bu sebeple ayrılsanız siz başkasıyla da aynı sıkıntıları yaşarsınız. önce kendini irdeleyin diyorum tekrar.
Siz bu ilişkide kendinizi kandırıyorsunuz temizliği sizinle duzulecek siz dikkat edince hakaret etmeyecek konularınız çok var kaç defa sormuşsunuz burada korkuyorum emin değilim diye olmayacağının sizde farkındasınız ama bir umut işte diyirsunuz amacım sizi üzmek değil bu adam olmaz size...Akla zarar bi konum olduğunu düşünmüyorum arkadaş yazmış zaten dileyen okuyabilir kişisel temizlik sorunu vardı ve o kendi kendine düzeldi geçici olduğunu görmüş oldum zaten en başından beri öyle olmadığını defalarca kez belirtmiştim
Yorumunda yazdım okuyabilirsiniz..Yaaa bilmiyorum o konuyu
Sen benim ikizim misin acababenim sevgilim cidden dunyada 1 tane varmis onu da bana vermisler, kendisini ovmeyi pek sevmem ben ama bu konuda oyle. burdan tanistiklarim bile onu gorunce soylediler bunu.
benim dilim cidden zehir gibidir yani sinirlendigimde bagiririm, kotu konusurum, o cevap vermezse cevap vermedin diye bir daha bagiririm, kavga cikarana kadar ugrasirim. baskasina sinirlensem bile canim istedigi an gider sevgilime catarim. sevgilim de genelde “yassy simdi sinirlisin sonra konusalim, hayatim sonra konusalim, yassy bebegim otur bak sinirlenme sonra konusup cozelim” der. basa cikamazsa ortami terk eder. ama 10 dk sonra arar hemen sakinlestin mi, iyi misin diye. her turlu triple basa cikma skilli de var. tabi onun da olumsuz yonleri var simdi kendimi cok gomdum ama bu konuda oyle yani.
bazen dayanamadigi olur ama cok nadir, 4 yilda belki 4 kez anca olmustur. o sekil bir kavgada da iki uc gun birbirimizden uzaklasiriz. ben de hatami anlamis olurum genelde. ama simdi ben de buyudum ya bence, tamamen duzeldim diyemem ama bundan 4 yil once daha fenaydim.
abi bunlari yazarken cok utandim bak okuyup yuhh yassy sen de neymissin diyene kuserim hajshsjshsjs
Madem duzeldı hersey, normalde de harıka biri evlen ozamanBu konu düzeldi kişisel temizlik konusu özenli davranıyor o yüzden sildim ama siz nasıl gördünüz onu anlamadımajan gibisiniz valla evet küfür etmek filan bana hiç mi hiç yakışmıyor ve asla öyle biri değilim ben zaten kendime hiç yakıştıramıyorum çevrem tarafından asla öyle bilinmem zaten ilişkim yürümese bile kendim için bu konuyu düzeltmeye çalışacağım
Teşekkür ederim işte tam olarak bu aynen bu şekilde o bana sus deyince uyarıyorum deyince egom devreye giriyor susamıyorum e ben susmadıkça onunla hararet artıyor tajrik edici konuşmaya başlıyor sonra olanlar malum benim istediğim sus uyarıyorum demek yerine hayatım susalım sonda konuşalım demesi ama bunu dedirtmeyi başaramadım son cümlenizi en yakın arkadaşım dan. Duydum sen bu şekilde olursan başkasıyla da olmaz dedi
Yorumunuz için teşekkür ederim tabi herkes yorum yapacak sıkıntı yok üzülmedimSiz bu ilişkide kendinizi kandırıyorsunuz temizliği sizinle duzulecek siz dikkat edince hakaret etmeyecek konularınız çok var kaç defa sormuşsunuz burada korkuyorum emin değilim diye olmayacağının sizde farkındasınız ama bir umut işte diyirsunuz amacım sizi üzmek değil bu adam olmaz size...
Ben herşey düzeldi demedim ki düzgün mü okusanız her yorumu da çürütmedim herkese hak veriyorum temizlik konusunu bi arkadaş dile getirmiş o düzeldi dedimMadem duzeldı hersey, normalde de harıka biri evlen ozaman
Yazılan her yorumu curutmeye calısmakta ne bileyim..
Olay tam olarak şöyle oluyor çoğu konuda ben haklı oluyorum ama ben öde kontörlü sağlayamadığım için ağzımdan küfür hakaret çıkıyor daha sonra haklı olduğum şeyde haksız çıkıyorum oda küfür hakaret yediği için asla adım atmıyor eğer sessiz sakin derdimi anlatıp kenara çekilebilirsem ertesi gün özür dileyip telafi edici mesaj attığı oluyor
Ama işte ben hemen sülfür etmiyorum ama baya bi üst düzey sinirlendiriyor daha sonra hani o zamana kadar da kes sus demek yerine susalım canım şimdi çok sinirlisin dese dünyalar benim olacakee siz sinirliyken hayatım demek yerine küfrediyorsunuz o neden hayatım desin :) ?
şu hayatta en önemli şey önce kendine batırmak çuvaldızı. göstermediğiniz özeni göremezsiniz hatta istediğinizi söylerseniz istemediğinizi duyarsınız.
huylu huyundan vazgeçmez....Merhaba kızlar, sorum çok net ve kısa 5 yıllık ilişkim var öfke kontrolü olmayan, problemleri konuşmaktan kaçan, (özellikle sinirli anda) sinirliyken karşı taraf konuşunca bağırıp çağıran (sus,kes) Bi insanla sevgili evli olanınız var mı be bu sorunu aşabilenler oldu mu aranızda ? İşin kötü tarafı bende de kontrol sorunu var normalde hiç öyle biri olmama rağmen öfke anında sanki beynim uyuşuyor mantığım sıfır ağzıma geleni sayıyorum
Konu silmek yasak banlanacaksınBu konu düzeldi kişisel temizlik konusu özenli davranıyor o yüzden sildim ama siz nasıl gördünüz onu anlamadımajan gibisiniz valla evet küfür etmek filan bana hiç mi hiç yakışmıyor ve asla öyle biri değilim ben zaten kendime hiç yakıştıramıyorum çevrem tarafından asla öyle bilinmem zaten ilişkim yürümese bile kendim için bu konuyu düzeltmeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?