Deneyimli iş çözücü kadın erkek ilişkileri konusunda iyi arkadaşlardan yardım bekliyorum

Dediğin gibi değişseydi 5 yılda değişirdi. Çok haklısın

Bir çok konuda benim için değişti ama bu konuda kendisine hakim olmak istese de olmakta zorlandığını görüyorum zaten o yüzden devam ediyorum ve değişiklik görmezsem evlenmeyeceğim zaten ne zaman düzelir diye de ne kadar beklemeliyim anlamında sordum hani mesela kendimi değiştirmeye başladım özenli oldum ama mesela bir aydır değişim yok bırakmalı mıyım bir ay yeterli mi o açıdan demiştim

Siz öncelikle kendiniz bir uzmana gidin bakalım. Aynı sorun sizde de varmış. Hem gidince karşı tarafın da bu durumunu söylersiniz. Uzman size bu konuda da yol gösterir. Kadınlar değişiyor fakat erkekler çok zor. O bu huyunu değiştiremezse devam etmeyin bence. Hayat çekilmez bir hal alır sizin için.

herkesin hassasiyetleri vardır. belki de siz sinirden küfüre hakarete başlayınca sevgilinizin de sinirleri iyice geriliyordur. her insan küfür kaldıramaz çünkü.
eğer o sakinken önce öfkelenen sizseniz sevgilinizden önce kendinizi sorgulayıp değiştirin derim.

Evet kesinlikle değişim görmezsem ben evlenmem zaten evlilikte daha kötü olacağının bilincindeyim

Bir tane böyle erkek arkadaşım vardı vakti zamanında. Adama tolerans gösterdim. Ben gösterdikçe o sinirli ve bağırma halleri arttı nereye kadar gidecek diye merak ettim. Bildiğin üzerimde hakimiyet kurdu. İşte o anda ayrıldım ondan. Abartmıyorum yıllarca peşimden koştu özürler diledi ama kabul etmedim. Ben onu alttan aldıkça onun gözü döndü

kusura bakmayın ama bence çok yanlış bir düşünce. kendimi düzelttim ona da zaman tanıdım diye bir şey olur mu ? siz kendinizi takribi kaç ayda düzelteceksiniz mesela biliyor musunuz ?
ayrıca dediğiniz zaten benim dediğime denk geliyor. adam belki kafasını 6 ayda toplayacak nasıl bilebiliriz bunu ? enfeksiyonlu birine antibiyotik verseniz gene de %100 10 günde iyileşir diyemezsiniz ki. kaldı ki bir kişinin karakterinden bahsediyoruz.

Aslında bak size net ifade edeyim tam olarak şöyle oluyor mesela kavga olavak gibi olacakken erkek arkadaşım konu kötü yere gidecek uzatma diyo kapat diyo sus diyo ama bunlar söylenince ben kuduruyorum daha da öfkeleniyorum ağzımdan ağır laflar çıkmaya başlıyor sert sonra oda kes demeye başlıyor sonra ben küfür ediyorum oda engelliyo ve kapanış

valla bu soruyu benim sevgilime sormak lazim cidden, boyle biriyle nasil iliski yurutulur en dogru fikri o verir. bu cogu ozellik bende var, ve ben degismedim 4 yildir. sevgilim bunlari bahane edip ayrilalim dese cidden itiraz da edemezdim, bk gibi ozellikler hepsi.

O zaman ben size sorayım siz nasıl anlaşıyorsunuz sevgiliniz size nasıl davranıyor ki bi şekilde orta yolu buluyorsunuz

Kişisel temizliğine de dikkat göstermiyor. Bunu da yine işinden ötürü yaşadığı bunalıma bağlıyorum ama insan gene de kendine ne olursa olsun dikkat etmez mi? Tırnaklarını kesmiyor kolay kolay kadın gibi uzuyor ama temiz elleri içi kirli değil. Duş çok almıyor ve dişleri özellikle beni bitiren dişlerini nadir fırçalıyor. Bugün görüntülü konuşalım diye sözleştik iki saat geçti ben kendime bakım yaptım, saç, makyaj, temizlik ama ona bi baktım hiç bişeyine dikkat etmemiş, aniden arasam neyse, sözleşmişiz kendine dikkat etmesi gerekmez miydi ya ;(

giyim kuşam temizlik hususlarına dikkat göstermediği için bu aralar hepten soğudum artık!

Ayrıl barış olayı çok olduğu içinde çok yıpranmış bir ilişkimiz var, bende sinirlerime hakim olamama özelliği var ve ailesine küfür ettim son kavgada kendimi çok çok zor affettirdim..... Bu daha önceki sildiginiz konunuzdan alıntı.hayatınız boyunca bu adamı mesleğinden dolayı hep maruzmu göreceksin bu birinci sorum ? ikinci si kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi karşımızdakine neden yapıyorsunuz ? küfür etmek falan çok çirkin..

o zaman bence siz haksızsınız. şöyle ki; erkek arkadaşınız konu uzarsa sinirlenip kıracağını biliyor. ve sinirliyken konuşup kötü birşey yapmamak için uyarıyor. orada sizin egonuz devreye giriyor, çünkü siz o an konuşmak istiyorsunuz.
üstelerken daha da sinirlenip adama ağır konuşuyorsunuz. o da her insan gibi kaldıramayacağı lafları duyduğu birini ignore ediyor.

yani bence erkek arkadaşınızdan bu sebeple ayrılsanız siz başkasıyla da aynı sıkıntıları yaşarsınız. önce kendini irdeleyin diyorum tekrar.

Oda doğru yok kusura bakmıyorum saygı çerçevesinde doğruyu yanlışı konuşuruz ya ama ben ne kadar bekleyeceğimü nasıl anlayacağım kumar gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…