- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.152
- 698
- Konu Sahibi legendary1
-
Dediğin gibi değişseydi 5 yılda değişirdi. Çok haklısınherkesin karakteri farklıdır. bazı insanlar değişime açıktır bazıları değildir.
sevgilinizi tanımıyoruz, size nasıl diyelim şu kadar sürede diye ? belki adam nuh deyip peygamber demeyen tiplerden. o zaman düzelmez.
ha bana göre zaten değişime açık olsa ve ilişkisine değer verse 5 yılda 50 kere düşünürdü öfkesini kontrol etmeyi.
düzeleceğini hiç sanmıyorum yani.
ha düzelirse de belki 10 sene daha uğraştıktan sonra .
Bir çok konuda benim için değişti ama bu konuda kendisine hakim olmak istese de olmakta zorlandığını görüyorum zaten o yüzden devam ediyorum ve değişiklik görmezsem evlenmeyeceğim zaten ne zaman düzelir diye de ne kadar beklemeliyim anlamında sordum hani mesela kendimi değiştirmeye başladım özenli oldum ama mesela bir aydır değişim yok bırakmalı mıyım bir ay yeterli mi o açıdan demiştimherkesin karakteri farklıdır. bazı insanlar değişime açıktır bazıları değildir.
sevgilinizi tanımıyoruz, size nasıl diyelim şu kadar sürede diye ? belki adam nuh deyip peygamber demeyen tiplerden. o zaman düzelmez.
ha bana göre zaten değişime açık olsa ve ilişkisine değer verse 5 yılda 50 kere düşünürdü öfkesini kontrol etmeyi.
düzeleceğini hiç sanmıyorum yani.
ha düzelirse de belki 10 sene daha uğraştıktan sonra .
Olay tam olarak şöyle oluyor çoğu konuda ben haklı oluyorum ama ben öde kontörlü sağlayamadığım için ağzımdan küfür hakaret çıkıyor daha sonra haklı olduğum şeyde haksız çıkıyorum oda küfür hakaret yediği için asla adım atmıyor eğer sessiz sakin derdimi anlatıp kenara çekilebilirsem ertesi gün özür dileyip telafi edici mesaj attığı oluyor
5 yıldır bu şekilde değil ama kendisiDediğin gibi değişseydi 5 yılda değişirdi. Çok haklısın
Evet kesinlikle değişim görmezsem ben evlenmem zaten evlilikte daha kötü olacağının bilincindeyimSiz öncelikle kendiniz bir uzmana gidin bakalım. Aynı sorun sizde de varmış. Hem gidince karşı tarafın da bu durumunu söylersiniz. Uzman size bu konuda da yol gösterir. Kadınlar değişiyor fakat erkekler çok zor. O bu huyunu değiştiremezse devam etmeyin bence. Hayat çekilmez bir hal alır sizin için.
Bir tane böyle erkek arkadaşım vardı vakti zamanında. Adama tolerans gösterdim. Ben gösterdikçe o sinirli ve bağırma halleri arttı nereye kadar gidecek diye merak ettim. Bildiğin üzerimde hakimiyet kurdu. İşte o anda ayrıldım ondan. Abartmıyorum yıllarca peşimden koştu özürler diledi ama kabul etmedim. Ben onu alttan aldıkça onun gözü döndüBir çok konuda benim için değişti ama bu konuda kendisine hakim olmak istese de olmakta zorlandığını görüyorum zaten o yüzden devam ediyorum ve değişiklik görmezsem evlenmeyeceğim zaten ne zaman düzelir diye de ne kadar beklemeliyim anlamında sordum hani mesela kendimi değiştirmeye başladım özenli oldum ama mesela bir aydır değişim yok bırakmalı mıyım bir ay yeterli mi o açıdan demiştim
Bir olay sonrası mı değişti? Ne zamandır böyle5 yıldır bu şekilde değil ama kendisi
Bir çok konuda benim için değişti ama bu konuda kendisine hakim olmak istese de olmakta zorlandığını görüyorum zaten o yüzden devam ediyorum ve değişiklik görmezsem evlenmeyeceğim zaten ne zaman düzelir diye de ne kadar beklemeliyim anlamında sordum hani mesela kendimi değiştirmeye başladım özenli oldum ama mesela bir aydır değişim yok bırakmalı mıyım bir ay yeterli mi o açıdan demiştim
Aslında bak size net ifade edeyim tam olarak şöyle oluyor mesela kavga olavak gibi olacakken erkek arkadaşım konu kötü yere gidecek uzatma diyo kapat diyo sus diyo ama bunlar söylenince ben kuduruyorum daha da öfkeleniyorum ağzımdan ağır laflar çıkmaya başlıyor sert sonra oda kes demeye başlıyor sonra ben küfür ediyorum oda engelliyo ve kapanışherkesin hassasiyetleri vardır. belki de siz sinirden küfüre hakarete başlayınca sevgilinizin de sinirleri iyice geriliyordur. her insan küfür kaldıramaz çünkü.
eğer o sakinken önce öfkelenen sizseniz sevgilinizden önce kendinizi sorgulayıp değiştirin derim.
Dediğin gibi değişseydi 5 yılda değişirdi. Çok haklısın
Asistanlığa başladığınden beri kademeli olarak siniri ve tahammülsüzlüğü arttı ve pandemiden beri de ultra seviyeye çıktıBir olay sonrası mı değişti? Ne zamandır böyle
O zaman ben size sorayım siz nasıl anlaşıyorsunuz sevgiliniz size nasıl davranıyor ki bi şekilde orta yolu buluyorsunuzvalla bu soruyu benim sevgilime sormak lazim cidden, boyle biriyle nasil iliski yurutulur en dogru fikri o verir.bu cogu ozellik bende var, ve ben degismedim 4 yildir. sevgilim bunlari bahane edip ayrilalim dese cidden itiraz da edemezdim, bk gibi ozellikler hepsi.
Kişisel temizliğine de dikkat göstermiyor. Bunu da yine işinden ötürü yaşadığı bunalıma bağlıyorum ama insan gene de kendine ne olursa olsun dikkat etmez mi? Tırnaklarını kesmiyor kolay kolay kadın gibi uzuyor ama temiz elleri içi kirli değil. Duş çok almıyor ve dişleri özellikle beni bitiren dişlerini nadir fırçalıyor. Bugün görüntülü konuşalım diye sözleştik iki saat geçti ben kendime bakım yaptım, saç, makyaj, temizlik ama ona bi baktım hiç bişeyine dikkat etmemiş, aniden arasam neyse, sözleşmişiz kendine dikkat etmesi gerekmez miydi ya ;(Çünkü bu olay son zamanlarda ortaya çıktı işiyle paralel olduğunu düşünüyorum çünkü çok yoğun ve ağır Bi işi var pandemiden de çok etkilenen Bir meslek tahammül sınırı bir senedir çok düşük bir de diğer konularda çok çok iyi anlaşıyoruz yani sinirlendirmesem onu bal börek ama bende susam biri değilim işte hatta karşı taraf sinirden geberse de susamıyorum @MssPARE
Aslında bak size net ifade edeyim tam olarak şöyle oluyor mesela kavga olavak gibi olacakken erkek arkadaşım konu kötü yere gidecek uzatma diyo kapat diyo sus diyo ama bunlar söylenince ben kuduruyorum daha da öfkeleniyorum ağzımdan ağır laflar çıkmaya başlıyor sert sonra oda kes demeye başlıyor sonra ben küfür ediyorum oda engelliyo ve kapanış
Oda doğru yok kusura bakmıyorum saygı çerçevesinde doğruyu yanlışı konuşuruz ya ama ben ne kadar bekleyeceğimü nasıl anlayacağım kumar gibi bişeykusura bakmayın ama bence çok yanlış bir düşünce. kendimi düzelttim ona da zaman tanıdım diye bir şey olur mu ? siz kendinizi takribi kaç ayda düzelteceksiniz mesela biliyor musunuz ?
ayrıca dediğiniz zaten benim dediğime denk geliyor. adam belki kafasını 6 ayda toplayacak nasıl bilebiliriz bunu ? enfeksiyonlu birine antibiyotik verseniz gene de %100 10 günde iyileşir diyemezsiniz ki. kaldı ki bir kişinin karakterinden bahsediyoruz.
Konu sahibi kendini kandırıyor sadece sildigi konusu var akla zarar ..Yanı bide 5 yıl geçmiş düzelip duzelmiyecegini kendisinin daha iyi bilmesi gerekiyor ki 5 yıl da düzelmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?