Deneyimli iş çözücü kadın erkek ilişkileri konusunda iyi arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ben de de görümce yok elti olacak nasipse varsa tabi maddiyat da önemli ama ana mesele değil benimki iyi kazanıyor diyebiliriz ama ticaret yapan biri gibi olmaz tabi maaşlı bi memur sonuçta bende sen gibi düşünüyorum bazen burda konulara bakınca evlenmeden önce mükemmeldi yok harika biriydi sonra pat evlenince gerçek yüzü gösteriyorlar hayde yıkım daha ağır ben akıllı bi kadının erkeği iyi yöneteceğini düşünüyorum ama bende o akıl daha gelişmedi politik davranmak gerekiyor ben hep içimden geldiği gibi davranırım olursa olur diyen taktik vs saçma bulan biriydim ama herhalde yapmadan da olmuyor çevremde de gördüğüm arkadaşlarım hep bu şekilde yürütüyor özellikle ilişki iyi yürütebilen arkadaşlarım hep kavgadan kaçıyor öfkeler yatışınca yağdırıyorlar diyeceklerini bende ufacık bişey söyleşin hobaaaa hemen sinirler tepeme geliyor kesinlikle altta kalmamalıyım gibi tuhaf bi his geliyor

Ya taktik gerekiyor mu? Evet gerekiyor ama her şeyi de taktiğe bağla diyemem. Yani ben öyle çokta taktik yapmaya sabredemem. Aradığı zaman ya bi durr bekleee azıcık merak etsin seni di mi? Yok ben şak diye açıp içimdekileri kusuyorum He tabi arada bende yaparım ama ben oğlak burcuyum genelde yönetebildiğim için sorun olmuyor. İlişkide baskın olan benimdir.

Yani en azından hakaret etmeyin. Sinirlenince derin nefes alıp hakaretsiz kavga etmeye çalışın bari. Biz adile Naşitle Münir ozkul'un sirke limon kavgası gibiydik sürekli ama sonra küfürler falan girdi sevimsizlesti

Ay kesinlikle öyle asla hak yedirmem. Kim olursa olsun hakkımı ararım. Kendim için de değil sadece. Haksızlık edilen birini görünce de sonuna kadar savunurum. Fikirler konusunda çok dik başlı değilim aklıma yatarsa ikna olurum o da ikizlerden geliyor ama hak hukuk oldu mu ben de ölümüne yürürüm

evet küfür edince saygıda zedeleniyor ama inanın bana bazı insanlar gerçekten öyle anlaşıyor. Herkese tuhaf ve saygısızlık olarak geliyor ama aslında onların normali o. Tabi çok görmedikleri için genelde yadırganıyor bu durum. Kendimden biliyorum çünkü

Yok be taktik dediğim şeyler o değil onlar çok çocuksu bence yok hemen açmıyım yoj bekleyim Benin dediğim mesela çoğu insan sinirli ilken konuşmuyor kavgadan kaçıyor kendini bi şekilde durduruyor karşı taraf sakinleşince pat pat söylüyor hafiften ama ben bunu başaramıyorum bişeye gıcık mı oldum allahım onu laf arasında mutlaka söyleyeceğim alttan alayım da kavga etmeyin kesinlikle yok ağzıma edeceğini bilsem gene söylüyorum

Küfür kötü ya bende etmek istemiyorum ama halledecm inş zaten artık bi küfür daha çekmez bir daha umrunda olmam

Evet bunu bende gördüm karşı komşumuz yeni evliler hep balkonda takılıyorlar hep küfürlü ama normal halleri yani çok değişik ama doğru diyorsun öyle anlaşan çiftler var

Biz seninle aynıyız bir de gerçekten aşırı sinir olmuşsam uzuyor da uzuyor konu. Bi dk nası yani oluyorum.

Bak aslında o dönem biz de öyleydik. Dışarıdan biri bizi görse iyyy ne iğrenç bir ilişki derdi ama o kavgalardan sonra bir barışmamiz olurdu Allahımm. Sanki 5 dk önce birbirini bıçaklamak isteyen biz değilmişiz gibi. Tabi mecazen. Ama benimkinde paranoyaklik da vardı aşırı kıskançti, sevsem de tahammül edemedim. artık beni bozmaya başlayınca geri dönme çabalarına köpek gibi sevsem de tuttum Kendimi cevap vermedim.

Aslında bir insanla tartışabilmek bile çok önemli. Bazı insanlarla tartisamiyorsun bile. Sinirden köpürmusum mesela, o an karşımda sakin sakin duran bir adam daha çok sinirlendiriyor beni. Tabi her şeyin sınırı var

Biz seninle aynıyız bir de gerçekten aşırı sinir olmuşsam uzuyor da uzuyor konu. Bi dk nası yani oluyorum.
Oooo sinirliyken çenem hayatta kapanmaz o bir söyler ben bin sus kes der en sonunda bunu diyincr duydunuz zilin sesini bende küfrediyorım beni engelliyo kapanış

Aa yok çok şükür bizde paranoyaklık kıskançlık vb. Öyle şeyler hiç olmadı. Ama dediğin doğru ne kavga/tartışma anında abartıp boyutu büyütecek ne de öyle hiçbir şey olmamış gibi duymamazlıktan gelip cevap vermemezlik yapmayacak görmezden gelmeyecek. Ama ortasını bulan çok az kişi olduğuna inanıyorum ben.

Oooo sinirliyken çenem hayatta kapanmaz o bir söyler ben bin sus kes der en sonunda bunu diyincr duydunuz zilin sesini bende küfrediyorım beni engelliyo kapanış
Engelleyince daha bir kudurmalar başlıyor... Bende gider arkadaşlarıma aratırdım gına getirtirdim adama ahahah ama artık yok böyle şeyler aşılıyor yaa inan bana. Bizde eskisi gibi olsaydık 22 yaşımda bu ilişki devam ediyor olmazdı. Üstelik nişanlıyız şu an

Tartışamadığın insan da varya öyle bi insanın ciğerini yakıyor ki bu işler çok zor ya tamamen susan biriyle de hayatta yapamam ama çok agresif biriyle de yapamam ortasını nasıl bulacağım bilmiyorum biz gen son kavgamızda neler dedik birbirimize ben ağladım bide ağlak bi insanım karşmdaki domuz gibi o huyuma da sinir oluyorum hemen gözlerim doluyor neyse en son kavga ettik ağladım sonra markete girdik bana bardak takımı alalım şunu alalım bunu alalım çikolata gofret alyor bana

Oha bunu ben yazdım şimdi

Hakaret küfür yoksa orta yol bir şekilde bulunur zaten. Öteki türlü seviyorsun aşıksin ama öyle laflar demiş ki yutamiyorsun sevsen de bitiyor. O çizgiyi korumak önemli kavga ederken bile

Bişey dicem profilde izle deyince ne oluyor takip etmiş gibi mi oluyorum :) yeniyim siteyi çözmeye çalışıyorum da

Kıyamam anlık parlayip sönüyor demek ki. Susan biriyle ben de asla yapamam. Mesela yengeç burcu insanı delirtir bu konuda

Hakaret küfür yoksa orta yol bir şekilde bulunur zaten. Öteki türlü seviyorsun aşıksin ama öyle laflar demiş ki yutamiyorsun sevsen de bitiyor. O çizgiyi korumak önemli kavga ederken bile
Çoğu zaman da hep sinirden yaptı yoksa öyle demezdi yapmazdılarla geçiyor ve canını yakan her davranışta aslında şu yüzden yaptı demekle ve hep iyi şeyleri aklına gelmekle..

Kıyamam anlık parlayip sönüyor demek ki. Susan biriyle ben de asla yapamam. Mesela yengeç burcu insanı delirtir bu konuda
Valla pek anlık sönmüyor aslında of önden önden gidiyor bağırıyor ben sakinleştirmeye çalışıyorum ama o an hiç konuşmak istemiyor sonra böyle 20-30 dk geçince biraz sakinler gibi oluyor ama ben uğraşmasam küser hiç konuşmaz odffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…