Deneyimli iş çözücü kadın erkek ilişkileri konusunda iyi arkadaşlardan yardım bekliyorum

Bu yüzden yıllardır burayı takip ediyorum daha yeni üye oldum cesaret edip ama konu açmaya asla cesaret edemem
Ben bir buçuk iki yıl önce en buhranlı en kötü herşeyimin alt üst olduğu bir durum yaşadım ne yapacagimi bilemedim içindekileri anlatmak istedim açmıştım konuyu sonra aklım başına gelince okudum az bile yazmışım bazen konulara bakıyorum baya baya içlerini döküyorlar oysa ben döktüm sanmışım çok kötü günlerdi

Çok şükür geçti gitti o günler

Sonrası buraya hiç girmedim takı 3 hafta öncesine kadar şimdide çıkamıyorum burdan

Hahaha hani çekirdek çiftlersin son bunuda yiyeyimm bırakıcam dersin ama o çekirdeğin sonunu görmeden bırakamazsin ya kk da öyle bağımlılık resmen

Tıkayın kulakları kufurlerini duymayalim

Aaaa şiddetli kız gitmiş niye ki ne oldu burdada mi küfür etti yoksa
konumun başından beri herkese güzel ve saygılı yorum yaptım haddi aşan yorum olsa bile ama buraya siz gibiler oldukça insanlar dertlerini açmaya korkuyor ne kadar acizsin insanların kendine hakim olamadan yaptıkları şeylerle sinirden dolayı yapılan şeylerle dalga geçiyorsun bende eski konularını açıp mı seni vurayım ama bana yakışmaz yazık ya

Adam dişini fircalamiyor banyo yapmıyormus hala bu adamdan umutlu
okuduğunuzu anlamak size nasip olmamış çok üzülüyorum siz gibilere umarım çevrenizde eşiniz ya da sevgilinizde bu sorunu yaşamazsınız geçip gittiğini belirtmeme rağmen o konu üzerinden oynuyorsunuz ne diyim ki
Daha önceki konusunuda silmis bilerek siliyor
ben bir kez konu sildim ondada temizlik konusu kendi kendine hal olduğu için insan bu beşer şaşar inş siz yaşamayın böyle şeyleri her insan ettiğini bulur çünkü
Bu yüzden yıllardır burayı takip ediyorum daha yeni üye oldum cesaret edip ama konu açmaya asla cesaret edemem
iyi yapıyorsun kişi kendinden bilir işi sende kendin gibilerden korkuyorsun çünkü buraya yazamayacak kadar ağır dertlerin olmasına da üzüldüm ha ben gene de dalgaya almam insanım çok şükür

Neden bir anda konu sildiniz merak ettim ?

Neden bir anda konu sildiniz merak ettim ?
bir üst cevabımı tekrar oku bulursun ayrıca ben bi anda silmedim konu kendiliğinden hal olunca kafa karıştırmasın diye sildim ki bilmiyordum silinmemesi gerektiğini engelimi de yedim siz de nasılsa cevap veremiyor diye baya dalganızı geçmişsiniz

Yaşınız kaç? Ben küfrü hiç bir insana yakıştıramıyorm hatta tiksiniyorm o derece. Profesyonel destek alsan?

Temizlik konusundan bahsetmiyorum bu konuyu neden sildiniz ?

Yaşınız kaç? Ben küfrü hiç bir insana yakıştıramıyorm hatta tiksiniyorm o derece. Profesyonel destek alsan?
çok çok sinirlendiğimde ağzımdan istemeden kaçıyor maalesef zaten öfke kontrolu konusunda yardım almayı planlıyorum normal hayatımda hiç küfür eden biri değilim hatta bende nefret ederim ama çok aşırı sinirlenirsem ağzımdan kontrol dışı çıkıyor

Temizlik konusundan bahsetmiyorum bu konuyu neden sildiniz ?
hanfendi uykunuzu alamadınız herhalde ben başka konu silmedim ilk sayfaya gidin görürsünüz konuyu hey Allahım ya ayrıca size yorum yaptım görmediniz herhalde

hanfendi uykunuzu alamadınız herhalde ben başka konu silmedim ilk sayfaya gidin görürsünüz konuyu hey Allahım ya ayrıca size yorum yaptım görmediniz herhalde
Uyumadimki uykumu alayım daha önceki konunuzu silmissiniz bana efiyemisiniz nasıl buldunuz dediniz.. ikinci silişiniz bu konuyu çok agrasifsiniz istemediğiniz yorumlar alınca sinirleniyorsunuz konu siliyorsunuz..banlandiniz diye arkanızdan konuşulmadı yüzünüde söylerim herşeyi şuan olduğu gibi keskin sirke küpüne zarar biraz sakin kalmayı deneyin burası büyük bir platform her türlü yoruma açık olmanız gerekiyor...

bakın bişeyden anladığınız yok ben başka konu silmedim benden iyi mi bileceksiniz gece gece herkesin bir sınırı var ya Mune arkdaşın iftirasına bakabilir misiniz benim 2.defa konu sildiğimi iddia ediyor . her türlü yoruma açık değilim saygısız ve dalga geçici yorumlara açık değilim siz alışık olabilirsiniz ben değilim herkes saygı çerçevesinde yorum yapmalı ki ben burda istemediğim hoşuma gitmeyen birçok yorum aldım önceki konuşmalarıma bak bakalım nasıl cevaplar vermişim

Siz dediniz temizlik konusunu nasıl buldunuz diye afiyemisiniz diye konunuza baktım yoktu alıntı yaptım arkadaştan kimseye iftira attigim yok ..bu birincisi ikincisi kimse size saygısızlık yapmadı hakaret etmedi siz karşı tarafa agrasif konuşuyorsunuz iftira falan çok çirkin kelimeler küfür olayında da söyledim üslûbunuz kötü..

Siz burada kendiniz demişsiniz ben sildim diye nasıl iftira atıyor oluyorum size ? açıklarmısınız ?

kelimenizi anlamadım ?
o zaman sizde benim konularım hakkımda silip silmediğim hakkında bu kadar emin konuşma cesareti göstermeyin olur mu ?? bu konularda müdahale eden arkadaşımız kimse o gayet görüyordur silinmiş mi silinmemiş mi o zaman mahcup olursunuz. temizlik konusunu sildiğimi zaten söyledim ve o yüzden zaten ban yedim , laf oyunu döndürmeyin siz bu konunuzu da sildiniz dediniz kesin bir dille yukarıda . Ben sizi daha başka konularınızı da sildiniz dediğinizde hayır silmedim dedim ısrarla hala sildiniz diyorsunuz evet bu iftira gereken de yapılsın .Benim üslubum karşımdaki kişiye göre şeklilleniyor saygısızlık da yapmadım sizin ben yokken ki konuşmalarınızı gördük siz ilk önce kendi üslubunuza bakacaksınız daha fazla uzamasın iyi geceler

Benim eski sevgilim böyleydi ve asla aşamadik. Günden güne daha saygısız daha pislik biri oldu. Huy değişmiyor maalesef

Tek soyleyecegım evlendıgınde o ofke sprunu daha ılerıye gıder

Aynısı bende de var. Halbuki ben hiç böyle değildim. Biz buna üzüm üzüme baka baka karar mı diyoruz? Pek emin değilim ama artık kendisi sayesinde benimde bir öfke kontrolüm yok. Valla kendi ilişkim olmak üzere bu tip ilişkileri toxic olarak adlandırsam da biz halen dewamke. Tabi artık yaşlar büyüdü evlilik sorumlulukları alındı. Kendisi de her şeyin daha çok farkına vardı ve alttan alabiliyor. Bu sefer de ben kontrolümü kaybettim ve rolleri değiştik. Hatta bizde 5 yıldır beraberiz. Ama sonra anladım ki onun iletişimi bu şekilde. Daha önce hiç normal olanı gösteren olmamış. Bir şekilde biraz çabaladım. Açıkçası ben kendisi ile rahatım. Rahat olduğum içinde artık her şeyi görmezden geliyorum. Ama sen benim gibi yapamayacaksan bu ilişki ikinizide zehirler...

Ben baninizi son açtığınız konuyu sildiginiz için aldınız saniyorum temizlik konusundan aldığınızi anlamadım bu yüzden ikinci diyorum siz sanırım eski konunuzdan almışsınız doğrumu anladım ? Uzatmaya bencede gerek yok benim üslubum hiç değişmedi size hep aynıydı aksi olsa zaten ceza veriliyor burada malum iyi forumlar size......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…