Deneyimli iş çözücü kadın erkek ilişkileri konusunda iyi arkadaşlardan yardım bekliyorum

aa merhaba canım benimki önceleri böyle değildi son zamanlarda böyle olmaya başladı o yüzden çok emeğim olunca bırakıp gidemiyorum yanında bende çok rahatım aynı seninde dediğin gibi ben çok sakin bir insandım bende de öfke kontrolu onun yüzünden bozuldu bide bende şöyle bir özellik var ben kavga gördümmü direk dalarım hani ay kavga çıkacak geri adım atayım yok uğraştım dedin ya ne yaptım peki nasıl hallettin roller nasıl değişti evli değilsin galiba henüz daha

Burcu ne? Öfke kontrolü sorunu olanlar genelde akrep ya da boğa oluyor, benimki yükseleni akrep olan boğaydi ve seninki gibi sonradan delirmeye başladı. Başlarsa çok sakindi ya da bana kendini öyle tanıttı. Sonradan hakaretler falan başladı sevsem de uğrasamadim ayrıldım

evet aynen öyle sanmışsınz 3.tekrar edişim olsun ben sadece temizlik konusunu sildim o sorun kendiliğinden çözüldü diye yeni üyeyim zaten bilmiyordum yeni konu açınca insanlar hala o sorun devam ediyormuş gibi algılamasın diye sildim . Zaten siz ortaya çıkardınız ve ban yedim olabilir kural böyleymiş. Size en başında emin konuşmayın ben bir defa sildim dememe rağmen uzatıp uzatıp hayır her sinirlendiğinizde konu siliyorsunuz ikinci kez siliyorsunuz diyen sizsiniz yanlış anladığınız hele şükür gördüğünüze sevindim bi özür borcunuz var ama dilemesenizde olur çok önemli değil

benimkinde hakaret yok canım hakareti ben ediyorum maalesef çok aşırı sinirlenirsem bide düşün biz ikimizde boğayız doğru tahmin ettin

benimkinde hakaret yok canım hakareti ben ediyorum maalesef çok aşırı sinirlenirsem bide düşün biz ikimizde boğayız doğru tahmin ettin
Ay hiç şaşmıyor ya boğaları hemen tanıyorum zaten bir boğanin hakkından ancak bir boğa gelebilir RaasielX sizinki de boğa ya da akrep olabilir mi acaba

Ben konunuzu daha önce sildiginizi düşündüğüm için üzerinden zaman geçtiği için o konudan ceza alabileceğinizi düşünmedim bu yüzden ısrarla ikinci konu silmissiniz dedim siz yeni konu açıp aynı anda eskiyi silmissiniz ben bunu tahmin edemezdim .. Kusura bakmayın o zaman yanlış anlaşılma olmuş ..

Ay hiç şaşmıyor ya boğaları hemen tanıyorum zaten bir boğanin hakkından ancak bir boğa gelebilir RaasielX sizinki de boğa ya da akrep olabilir mi acaba
ben burçlardan pek anlamam ama senin dediğin gibi diyor herkes boğa akrep fena diye bide iki boğa denk geldik ya offf yemin ediyorum benim kız versiyonum gibi erkek arkadaşım iyi kötü tüm özellikler aynı

Valla artık kendisine sabrımın sonuna geldiğini gösterdim. Kendisi sorunlu bir tipti zaten ilk zamanlar psikolojiside kötüydü. Sonra aslında şunu fark ettim; hiç sevilmemiş ve sevmenin nasıl olduğunu bilmiyor. Ona sevginin bu olmadığını anlattım. Sürekli hata da yapıyordu. Sonra bende bittiğini anlayınca bir an toparladı kendisini. Mesela her şey düzelsede ona hala kendimi anlatamıyorum. Yani ben anlatıyorum da o farklı anlıyor. Bende tartışmayı bıraktım. Kendisi ile rahatım. Kayınvalide yok görümce yok. Nereye çekersen oraya gelir. Bir dediğimi iki etmez vs. Kendisi de değişmek için bir adım attı. Yine de şunu söyleyeyim içinde yoksa hiçbir şey yaptıramazsın olan sana olur. Benim gibi nedenlerin varsa kulaklarını kapatıp sağırı oynarsın uğraşmazsın. Saydığım nedenler yoksa da bir süre sonra tahammülün tükeneceği için daha çok birbirinizi zehirlersiniz. İyi düşün. Mesela ben şu an kendisi ile ayrılsam sanırım bir daha asla bir ilişki sahibi olamam. Çünkü o tahammül artık bende kalmadı....

aslında yeni konu açtığımda aynı anda onu silmedim o sorun hal olunca sildim ama yeni konuma yorum yapılırken eskiler gündeme gelince silindiği anlaşılmış oldu sıkıntı yok konu kapanmış oldu

ben burçlardan pek anlamam ama senin dediğin gibi diyor herkes boğa akrep fena diye bide iki boğa denk geldik ya offf yemin ediyorum benim kız versiyonum gibi erkek arkadaşım iyi kötü tüm özellikler aynı
Ya boğalar aşırı cool ve zeki insanlar ben seviyorum aslında kızlarıyla da iyi arkadaş olurum ama erkekleri beni bozuyor ben ikizler burcuyum. Ben de altta kalmam hiç ama benim son cattigim boğa baş edilecek gibi değildi. Hakaret olmasa idare ederdim de gözü dönünce ne dediğini bilmiyordu

ay arkadaşım sen aynı ben gibisin ya ayın durumdayız seninle şu anda sen beni çok iyi anlarsın normal zamanda kavga sinir yoksa bir dediğimi asla iki etmez bunu anlamıyolar konuya yorum yapanlar haklı olraak ama sen anlarsın sanki bu kadar öfke kontrolu olmayan insan normaldede beterdir gibi algılanıyor mesela benim onunla başka hiçbir konuda sorunum yok ve benimkinin de psikolojisi bozuk çünkü işinde çok ağır baskı var ve çalışma saatleri belli değil yemek yeme uyuma gibi insanı ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor ki ben bile biraz yemek yemesem uyuyamasam sinili olurum onun senelerdir rutini oldu inanır mısın su içmeyi unuttuğundan böbrek iltihabı geçirdi o derce yoğun benim kide normal zamanda pamuk gibi bi insan ağızımın içine bakıyor zaten ben onu alttan alsam benim hiç bir sorunum kalmayacak ama bende alttan alma yok bana sus diyo mesala ama ben deliriryorum sus dediği sırada sussam gene sıkıntı yok

Ay ben de ikizlerim ama erkeği kadını gibi olmuyor. Erkek kuzenim ikizler burcu onun kadar zor birini görmedim. Sizin burç ne
Bende oğlağım. Oğlaklar da biraz manipülatif olur ama aslanlar gibi direkt belli etmezler. Ben çakma asla diyorum ahahahah

ben zaten sapyoseksüel im zekaya kültürlü insanlara hayranlık duyuyorum ve seviyorum vallaha bizde işte benim hakaret eden ama acilen kendimi de düzeltmem lazım çünkü sadee ilişkim içinde değil kendimi böyle hiç sevmiyorum yakıştırmıyorum

Düzeltin bence de çünkü sonra saygınız tamamen biterse toplayamazsiniz. Şimdi sevgiliyken yine bir mesafe oluyor özlemek falan tolare eder ama evlenip aynı eve girince ipler iyice kopar tahammülünüz kalmaz birbirinize

Valla belki bu yazdığım için taşlanabilirim ama maaşı iyiyse okey. Ya şey diye düşünüyorum eğer bunları yaşamasaydıkta ilerde evlenince maddi anlamdan yine kavga ettik edecektik. Veya çıkarken bir şey olmayacaktı evlenince değişecekti. Zaten tüm bunlar olmayacak mı? Olacak o yüzden evlenmeden kavga ediyoruz diye açıkçası ben bırakmam. Maaşı iyiyse kapatırım kulaklarımı hayatıma devam ederim. Evlenince geçinme sıkıntısına girip para yetiştiremiyorsun gibi konuşmalardan iyidir. Kavgalar her türlü olacaksa bari paramız olsun, dertsiz görümcesiz başımız olsun Zaten ben henüz kendisini bir erkeğe anlatabilen kadın görmedim. İlk zamanlar dinliyorlar sadece....

Evet çok haklısın kitap filan araştırıyorum zaten şu saatten sonra da bi kavga ışığı görünce üzerine gitmemeye çalışacağım bide öyle demeyeceğim kendim sakin olmayı deneyeceğim öncelikle oda benden örnek alıp düzelmeye çalışırsa ne ala düzelme olmazsa zaten evliliğe taşıman

Benim yükselenim oğlak. Oğlaklar biraz kavgacı olur derler yani hak yedirmez altta kalmaz
Aaaa aslaa yedirmem. Hakkım olanın ve doğru bildiğim şeylerin peşinden ölümüne giderim. Kavgacı değilimde bence tartışmacı diyelim. Zira oğlaklar kendi fikirleri dışındaki hiçbir şeyi tınlamazlar ve kabul etmezler. Aksine kendi düşüncelerini insanlara empoze etmek isterler. Aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…