merhaba arkadaşlar derdim tasam işsiz olmak 5 aydır iş arıyorum hala hiç bişi yok önlinas nezunuyum yeni mezunum stajlarımdan baska deneyimim yok bütün şirketler hep deneyimli eleman istiyolar peki bu sansı bize vermedikleri sürece bizler nasıl deneyim kazanacağız!!! bunaldım artık iş bulamamaktan..
canım hanggi bölümden mezunsun?
stajlarını nerede yaptın ?
kesinlikle sana katılıyorum....ilk iş deneyimimi bi 'torpil' sayesinde kendi bölümüm içi bi yerde yaptım ondan sonra şansım açıldı sadece. gerçekten çok sinir bozucu bir durum. ben 2010 yılında mezun oldum 2011 sonlarında iş bulabildim kendi alanım içerisinde o da dediğim gibi 'torpil'le oldu sadece.
Başlığında "deneyimsiz" geçen iş ilanları daha kötü. Meali: Asgari ücret bile vermiyoruz, sigorta yapmıyoruz. Siz işi öğrenin bizdende para çıkmasın.[/Q
coğu öle düşünüyor haklkısın ama bnm kızdığım nokta direk sadece deneyimli istiyolar ben yeni mezunum taze bilgilerim var sen al ki bilgilerimi faaliyete gecirebileyim olmazsa çıkarırsın sadece bir hak tanı ama yok
merhaba arkadaşlar derdim tasam işsiz olmak 5 aydır iş arıyorum hala hiç bişi yok önlinas nezunuyum yeni mezunum stajlarımdan baska deneyimim yok bütün şirketler hep deneyimli eleman istiyolar peki bu sansı bize vermedikleri sürece bizler nasıl deneyim kazanacağız!!! bunaldım artık iş bulamamaktan..
kariyer siteleri zor canım hakikaten sapkın iş ilanları var. Sen çevrene haber verdin mi? Çok uzaklara değil İzmir çevresine bakındın mı hiç. Valla ben tek tek dükkan dükan gezip iş aradığımı kendimi anlattığımı bilirim :) Herkese haber sal, iş aradığını söyle..
Özel sektörde iş bulmak tanıdık vasıtasıyla oluyor malesef. Yani boş bir pozisyona aa bizim bi kız vardı bir çağıralım bakalım veya sana şurda eleman arıyorlar desinler. Ben çalışıyorum ama memnun değilim artık herkese haber saldım bana iş bulun diye :) Açık pozisyonları hemen söyleyin diye ben de araştırıyorum tabiki :)
bende mezun oldugumdan beri iş arıyorum malesef hiç bi ilan uymuyor
Off bende yüzlerce ilan var ama seyahat engeli yani .. devamlı şehir dışında nasıl olayım hemde satış -pazarlama ilaç firmaları
ve en son yaşadığım ve patlama noktası olan hikayem : mezun olduktan sonra dahi staj yaptım bir ay boyunca tam stajımın ortasında benden bir sene sonra mezun olan biri hemşire refaransı ile aynı yerde işe başladı.. Ben işi öğrenmişim çaba göstermişim reva mı bu bağıra bağıra ağlamıştım . O günden sonra iş arama konusunda bir yırtılma geldi üstüme daha girişken ve acımasız olmam gerektiğimi anladım
eğer kendinize güveniyorsanız ve risk oluşturmayacak bir meslekte iseniz deneyimliyim deyiverin . çok kişinin böyle yaptığını duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?